Artikel fra avisen "Babushka"

Folk er interesserede i årsager, behandling og forebyggelse af kræft samt ernæring til denne sygdom. Da kræft for nylig er blevet meget yngre, og nogle af dens typer har nået en epidemieniveau, vil jeg forsøge at give detaljerede forklaringer vedrørende denne sygdom..

Indtil nu kan den officielle onkologi ikke identificere det kræftfremkaldende middel. Det ser ud til, at det simpelthen ikke eksisterer. Hvis for eksempel patogene mikrober og endda vira kan isoleres, findes der ikke nogen fremmede stoffer i kræftvævet. Det ser ud til, at cellen bare blev skør og pludselig blev syg uden ekstern grund. Onkologer forsøger at forklare dette ved et pludseligt brud på kromosomer, noget andet, men den virkelige årsag til kræft er ikke fundet. Og patogenet, selvfølgelig, en slags usynlig fjende.

Nogle onkologer mener, at orme eller klamydia forårsager kræft. Dette er en vildfarelse, da både planter og insekter er syg med kræft, og når alt kommer til alt, har de ikke orme, chlamydia findes heller ikke..
I den officielle onkologi findes der også en genteori om sygdommens udbrud. Ifølge hende bliver en sund celle pludselig genfødt til en kræft, og derefter er den rettet og overført fra generation til generation. Måske er det sådan, men trods alt kan sygdommens årsagsmiddel ikke findes i det berørte væv.!

Jeg er mere tilbøjelig til at stole på teorien fremsat af svampeterapeuten, onkolog I.A. Filippova. Efter hendes mening er kræft forårsaget af mikromycete-svampe, der svæver i miljøet omkring os og derefter sætter sig ned i kroppen. Hver sådan svamp udskiller op til 20 enzymer, der "åbner" cellens cytoplasma og finder vej ind i den. Der danner enzymer deres egen genkode og sætter et program for cellen, hvordan de kan udvikles videre.

Mange kan stille spørgsmålet: Hvis der findes mikromycete-svampe overalt - i luften, mad osv. - hvorfor får ikke alle kræft? Ja, fordi den menneskelige krop er meget smart og længe har tilpasset sig til at afvise angrebene fra parasitiske svampe, der producerer et specielt enzym perforin, der dagligt fungerer som en portner og regelmæssigt fjerner affald og renser vores væv fra syge celler. Men det sker ofte, at perforin begynder at produceres i mindre mængder, og derefter opstår truslen om kræft. Det er ret let at se manglen på perforin. For eksempel, hvis det i stedet for 100% kun produceres 80, så vises papillomer og flade vorter ved 70% fede tumorer, hærdning i brystet, mastopati begynder at dannes, 60% - fibroider, fibroider, godartede tumorer og cyster. Hvis perforin produceres mindre end 50%, kan det ikke længere indeholde angreb fra mikromyceter, og en massiv degeneration af sunde celler til kræft begynder.

Hvordan ved du om kræft? Symptomerne kan omfatte fortykkelse af huden, stød og stød under huden, en usædvanlig muldvarp eller vorter eller en ændring i udseendet på den, der var før. Dårligt helende eller ikke-helende sår, vedvarende hoste eller hæshed, uforklarlig blødning og udflåd af uklar karakter, uforklarlige fordøjelsesforstyrrelser kan symbolisere kræft. Langvarige ændringer i karakteren af ​​vandladning eller afføring (tarmtømning) indikerer også kræft. Det kan også være forårsaget af smerte og ubehag, hvis årsager ikke kan findes..
De officielle kræftbehandlinger er meget forskellige og afhænger af typen af ​​tumor, og om kræftcellerne har spredt sig i hele kroppen. Procentdelen af ​​hærdelighed adskiller sig derfor. I nogle tilfælde er resultatet af behandlingen en fuldstændig genopretning af patienten, i andre, når der ikke er grund til optimistiske prognoser, fører behandlingen kun til en lindring af symptomerne på sygdommen og til en forlængelse af livet i nogen tid..
Officiel medicin kæmper kirurgisk mod maligne svulster ved hjælp af stråling og kemoterapi. Disse metoder kan bruges alene (for eksempel kun strålebehandling for nogle typer livmoderhalskræft eller kun kemoterapi mod leukæmi) eller i kombination med hinanden..
Under kirurgisk behandling kan en ondartet tumor og omgivende væv (muskel, lymfeknuder) fjernes. Det bruges i tilfælde, hvor tumoren har spredt sig lidt eller slet ikke har spredt sig. I nogle tilfælde fjernes kun en del af tumoren for at forberede sig på yderligere behandling.

Tumoren påvirkes også af meget aktive røntgenstråler, det vil sige ioniserende stråling. Målet med denne behandling er at dræbe alle kræftceller eller tvinge tumoren til at krympe, hvilket gør det lettere at fjerne det med kirurgi. Desværre har strålebehandling mange bivirkninger. Disse inkluderer hårtab, anæmi og træthed. Også stråling medfører risiko for sekundære tumorer og mange andre ubehagelige konsekvenser..

Målet med kemoterapi er at ødelægge eller inaktivere (undertrykke aktiviteten) af maligne celler. Men i løbet af en sådan behandling lider desværre også sunde celler. Derfor vælges der for hvert specifikt tilfælde en særlig kombination af lægemidler, der administreres til patienten gennem munden eller ved injektion. Kemoterapi har en række bivirkninger, herunder hårtab, kvalme, anæmi, vandretention (ødem), øget træthed og knoglemarvsskader, der undertrykker immunsystemet.

Der er også behandling af onkologiske sygdomme med hormonelle lægemidler. Det bruges hovedsageligt til prostata og brysttumorer.

Af alle sygdomme er det måske kræft, der har mest brug for alternative behandlinger..

Men for mange mennesker med ondartede svulster er det en ulidelig vanskelig opgave at vælge en behandlingsmetode (konventionel eller et af alternativene eller en kombination af begge)..

Nogle mennesker bruger alternative terapier sammen med konventionelle behandlinger for at lindre bivirkningerne ved stråling eller kemoterapi, forsøger at forlænge livet og ikke miste håbet om bedring. Men der er nogle patienter, der foretrækker helt at stole på alternative behandlingsmetoder. Dette er deres valg.

Min metode til behandling af kræft er at tiltrække svampe til dette formål. Sådanne svampe inkluderer shiitake, veselka, meitake, reishi, corionus, cordyceps, tinder svamp, regnfrakke, kantareller, moreller, sømme, østerssvampe, boletus osv. Der er ingen giftige blandt dem, de er alle spiselige.
Til behandling af kræft anvendes normalt en kombination af flere svampe. Der skal være mindst tre af dem. Svampe insisterer på 200 vodka. Behandling med en sådan tinktur i mindst 6 måneder.
Svampe hjælper meget godt med mastopati, myomer, fibroider, cyster af enhver lokalisering såvel som med prostata adenom.

For eksempel havde en kvinde fibrocystisk brystsygdom i mere end 10 år. Lægerne kunne ikke hjælpe hende på nogen måde. Og så en dag, da hun havde samlet svampe i skoven, spiste hun dem og blev forgiftet. På hospitalet blev hun reddet fra forgiftning og udskrevet hjem. Efter et stykke tid bemærkede kvinden, at hendes bryster blev blødere, hævelsen faldt og smerten forsvandt. Siden da begyndte hun at søge svampebehandling. Efter seks måneders behandling løst hendes mastopati helt. Svampekompositioner, så der ikke var nogen afhængighed, skiftede kvinden 2 gange.
Så hvorfor behandles svampe? Ja, på grund af det faktum, at de indeholder specielle polysaccharidstoffer, der gør det muligt for kroppen at producere perforin i tilstrækkelige mængder, og det klare allerede kræftceller. Der er mange tilfælde af kur mod godartede tumorer såvel som kræft, selv den sidste fase. Men mange patienter søger hjælp meget sent uden at ty til kirurgi eller strålingseksponering, som gør det muligt for sygdommen at udvikle sig. Derfor er det umuligt at helbrede dem senere. Naturligvis kan champignonpræparater forlænge en kræftpatients levetid, men du kan ikke stole på, at du straks får et positivt resultat efter at have drukket en pakke Shiitake. Valget af et svampepræparat til behandling er strengt individuelt. Dette er hemmeligheden bag fungoterapi.

Jeg bruger ikke metoder til kræftbehandling med urter og giftstoffer, selvom det forekommer mig, at plantegifter (amanita, hemlock, aconite, milepæle, celandine osv.). ikke fuldstændigt dræbe kræftcellen, men kun give en drivkraft til kroppen til aktivt at bekæmpe tumoren. Dette gælder især for akonit.

Amanita virker sandsynligvis ikke gennem gift, men gennem svampens antitumorenzymer. Men det er bare min mening. Alle teorier om giftenes virkning i kroppen er endnu ikke undersøgt..
Vores folks mentalitet kan fuldt ud karakteriseres af ordsprog: "Indtil torden brister ud, krydser manden ikke sig selv".
Hver af os håber: måske bliver jeg ikke syg, måske bærer jeg den. Og først når vi ikke længere har styrken til at udholde, går vi til lægen. Men det er nok bare for at gøre en lille indsats for ikke at blive syg.

Hvad skal du gøre for dette? Nogle mennesker tror, ​​at det er nok at tage afkog eller saft af celandine en gang om året for at forhindre kræft. Ak, dette er ikke tilfældet. Kræftforebyggelse inkluderer en lang række foranstaltninger, og ikke alle kan drikke celandine, som er en gift.

Den første ting at gøre er at undgå faktorer, der kan give anledning til udviklingen af ​​en ondartet proces. Disse omfatter fødevarer, der har for højt fiberindhold eller for fedt, mangler vitamin A, kunstige tilsætningsstoffer og fyldstoffer..

I stedet for celandine kan du tage calamus rod til forebyggelse. En naturlig og effektiv absorberende er hør, der indeholder meget slim, der renser celler fra radionuklider, toksiner, overskydende medicin, metaboliske produkter, skadelige bakterier og vira..

Anvendes til kræftforebyggelse og echinacea purpurea rod. Hvis du tager 30 dråber dagligt, 3 gange om dagen, en alkoholisk tinktur af planten, øger du mængden af ​​interferon i kroppen og derved giver den immunbeskyttelse. Oregano urt, chaga birkesvamp, burdock rod, kanel rose hofter, calendula blomster og viburnum bær bruges også til kræftforebyggelse..

Til dette formål bruger jeg veselka og shiitake svampe. De kan tages i form af kapsler, pulvere og også i form af tinkturer..
Spiritualitet spiller en vigtig rolle i beskyttelsen mod kræft. Daglige bønner, overholdelse af faste og kommunion kan støtte kroppen og forhindre kræft. Psykoterapi, meditation og hypnose er også vigtige i forebyggelsen af ​​sygdom..
Det er alt hvad der er kræft. Jeg forsøgte at afsløre dette emne i tilstrækkelig grad og bringe tilstrækkelig klarhed i spørgsmålene af interesse..

Med venlig hilsen - Valentina Denisovna Krivolapova
Lutsk, Artseulova st. 5, 68
tlf.: +380672703634

Svampeterapi til onkologiske anmeldelser

Svampe er en af ​​de mest mystiske væsener i naturen. Selv svampens oprindelse er et mysterium, der er løst i århundreder, tilskrevet dem både djævelen og det guddommelige princip. Mange af os samler svampe og elsker at spise dem, men få mennesker ved, at der er et stort antal medicinske svampe.
Den berømte mykolog Vidyaev blev overrasket tilbage i 50'erne: "... ved siden af ​​os er der en hel svampehær med fantastiske medicinske egenskaber, og denne hær falder i kategorien usynlig, ingen ved noget om det." Men behandling med medicinske svampe er et helt område af medicin og naturlig medicin, og det kaldes fungoterapi. Og metoderne til behandling af svampe i Japan og Kina er ikke mindre end to tusind år gamle. Ikke en enkelt planteart, ikke et eneste mineral er blevet en sådan fornemmelse inden for medicin som en svamp. Penicillin, som du ved, blev isoleret fra en svampekoloni, og alle efterfølgende antibiotika var allerede fra højere svampe..
Kuren mod kræft er i os selv, du skal bare tvinge kroppen til at producere den i den krævede mængde!
Kræft er en frygtelig diagnose.
Alle ved, hvordan denne forfærdelige sygdom behandles i dag: kirurgi, kemoterapi, hormonbehandling og strålebehandling. Vi lever stadig i det 21. århundrede, og der er meget lidt blevet opdaget i behandlingen af ​​kræft. Forskning går langs den velkendte vej med at opfinde nye kemoterapimedicin, der undertrykker eller ødelægger kræftceller og på samme tid sunde celler. Men mest af alt er nu syntetiserede lægemidler, der lapper de destruktive virkninger af stoffer fra tidligere generationer. Det viser sig en ond cirkel: først et lægemiddel, derefter to mere, der behandler de negative konsekvenser af den første, derefter fire mere for at fjerne konsekvenserne af de to andre og...
Men faktisk, hvorfor dannes kræft overhovedet? I dag er der mere end fyrre videnskabelige synspunkter på dette problem. Og det er usandsynligt, at Likto i den nærmeste fremtid vil være i stand til entydigt og entydigt at besvare dette spørgsmål. Men på spørgsmålet om, hvordan kroppen kæmper mod konstant at mutere celler, som Naturen selv har sørget for, synes forskere at være kommet til enighed. Virksomheden er, at de såkaldte atypiske celler, der direkte danner tumorer eller kan forårsage andre former for kræft, er i hver person. De kan være både godartede og ondartede og degenererer til hinanden. Og de deler sig konstant, ligesom alle andre celler i vores krop. Dette er forresten den største vanskelighed ved kampen mod sonologiske sygdomme, at naturen af ​​atypiske og sunde celler i menneskekroppen er absolut den samme. Og i dag har forskere ikke været i stand til at finde eller skabe et stof med en selektiv effekt, der er i stand til at skelne atypiske celler fra sunde celler, og følgelig kun ødelægge tumorceller uden at dræbe sunde celler i kroppen.
Naturen sørgede imidlertid for en sådan beskyttelsesmekanisme Biokemikere opdagede et specielt enzym, perforin, syntetiseret af T-lymfocytter i det humane immunsystem. Dag efter dag ødelægger det kun konstant at dele atypiske celler, opretholde deres antal på et sikkert niveau og undertrykker ikke sunde celler. Sygdommen truer os ikke, så længe den specifikke antitumorimmunitet (en af ​​komponenterne i vores immunsystem) er i stand til at kontrollere antallet af atypiske celler på grund af produktionen af ​​perforin. Virkningen af ​​dette enzym er kun en del af kroppens antikræftprogram, der er udarbejdet til de mindste nuancer. Og det ville ikke mislykkes, hvis perforin blev dannet konstant og i den krævede mængde. Desværre falder dets produktion i kroppen med alderen, og derfor svækkes naturlig onkologisk kontrol, hvilket kan føre til sygdom. Generelt kan onkologisk sygdom begynde i enhver alder på grund af svigt af specifik antitumorimmunitet af mange forskellige årsager. Så det viser sig, at eventuelle tumorer, både godartede og ondartede, kun er en konsekvens, en manifestation af sygdommen. Årsagen ligger i tabet af kroppens evne til at kontrollere opdelingen af ​​atypiske celler. Derfor kan ikke fjernelse af tumoren og adskillige kemoterapiforløb grundlæggende løse problemet. I langt de fleste tilfælde opstår et tilbagefald før eller senere, da kampen mod manifestationen af ​​sygdommen på ingen måde eliminerer dens årsag, genopretter ikke antitumorimmunitet, som er designet til at bekæmpe atypiske celler.
Således er løsningen på problemet, kur mod kræft i os selv, du skal bare tvinge kroppen til at producere det i den krævede mængde! Og også her gav naturen selv en sådan mulighed.
For omkring fyrre år siden henledte forskere opmærksomheden på en af ​​retningerne for traditionel japansk medicin - behandling med medicinske svampe, der kaldes fungoterapi og har været brugt i praksis i mere end to tusind år. Ikke en eneste planteart, ikke et eneste mineral er blevet en sådan fornemmelse inden for medicin som en svamp. Penicillin, som du ved, blev isoleret fra en svampekoloni, og alle efterfølgende antibiotika var allerede fra højere svampe. Den allerførste videnskabelige forskning i medicinske svampe førte til sensationelle opdagelser. I nogle svampe er der fundet en bestemt type polysaccharid, nemlig 1,3-beta-D-glucaner. Etipolysaccharider i sig selv påvirker ikke direkte tumoren eller atypiske celler. Men på den anden side aktiverer de signifikant T-lymfocytterne i immunsystemet, hvilket resulterer i, at produktionen af ​​perforin øges betydeligt, hvilket udfører dets direkte funktion - ødelægger tumorceller. Således taler vi om gendannelse af naturlig, naturlig antitumorbeskyttelse, dvs. eliminering af selve årsagen til sygdommen. Ingen andre plantearter eller mineraler af lignende stoffer, der er i stand til så kraftigt at aktivere, gendanne og opretholde specifik antitumorimmunitet er hidtil fundet..
Personen kan have stærk generel immunitet. For eksempel var han aldrig syg, levede en sund livsstil og pludselig - en frygtelig diagnose! Det skal siges her, at vores immunitet generelt er et komplekst mangesidet system, for eksempel er der sådanne komponenter som antimikrobiel, antiviral immunitet og andre. Men forbedringen af ​​disse komponenter påvirker ikke på nogen måde kampen mod atypiske celler. I dag er der mange forskellige immunmodulatorer og immunstimulerende midler, der kan påvirke forskellige dele af immunsystemet positivt. Men kun polysacchariderne i nogle medicinske svampe påvirker immunsystemet på en sådan måde, at det er netop den specifikke immunitetskomponent, der aktiveres, der er ansvarlig for ødelæggelsen af ​​atypiske celler.
Medicinske svampers medicinske egenskaber er unikke - dette bekræftes af den to tusinde års historie med japansk fungoterapi og mange kliniske studier i Japan, Amerika, Europa og Rusland. Den berømte japanske videnskabsmand Kita Hiromi i sin bog "Hemmeligt våben i krigen mod kræft" citerer resultaterne af kliniske studier af lægemidlets effektivitet baseret på de helbredende svampe Shiitake, Reishi og Meitake. Patienter med forskellige stadier af kræft og tumorlokaliseringer tog lægemidlet i to måneder. Som et resultat blev følgende dynamik bemærket: 4% - en signifikant forbedring af tilstanden, 43% - en forbedring, 51% - ingen ændringer, 2% - forværringen fortsatte. Samtidig skal man forstå, at "51% - ingen ændringer" i ondartede svulster allerede er en positiv tendens. Det blev også bemærket, at mens den tager stoffet, falder den negative virkning af kemoterapi markant.

Shiytake (Lentinula edodes)

Det har været kinesisk medicin stolthed i tusinder af år. I gamle tider, hvor læger ikke vidste, hvordan man skelner mellem individuelle sygdomme, blev shiitake betragtet som den bedste måde at aktivere "Qi" - den livskraft, der cirkulerer i kroppen. Siden 1960'erne har shiitake været udsat for intens videnskabelig forskning. I kliniske studier blev det vist, at forbruget af 9 g tør shiitake (svarende til 90 g frisk) i 7 dage reducerede kolesterolniveauet hos 40 ældre med 15% og hos 420 unge kvinder med 15%. I 1969 isolerede forskere ved National Research Center i Tokyo polysaccharidet lentinan fra shiitake. Til dato er det et velkendt farmakologisk præparat til intravenøs indgivelse i lidelser i immunsystemet og onkologiske sygdomme. I 70'erne mestrede Japan teknologien til at opnå LEM (Lentinula edodes myucelium), et ekstrakt fra shiitake mycelium. I 1980'erne modtog 40 patienter med hepatitis B i 16 klinikker i Japan 6 g LEM dagligt i 4 måneder. Alle patienter oplevede betydelig lindring, og i 15 blev virussen fuldstændig inaktiveret. LEM har vist sig at være yderst effektiv til hiv-infektion.

Anmeldelser af medicinske svampe

Lillecellet lungekræft, mts til hjernen

Mange tak! Tak til dig og dine svampe har vi det godt. Indtil juli besluttede lægerne blot at observere. selve tumoren (småcellet central lungekræft med en diameter på 3,2x3,0 cm) og alle metastaser: i lungerne, på hjernen, helt løst. Han har det godt. Rush til arbejde. Forestil dig, han blev forudsagt i juni 2011 kun 2-3 måneder af livet. Og i dag siger folk, der kender ham, at de lavede en fejl i diagnosen... I juli vil vi foretage en PET-scanning for at evaluere effektiviteten af ​​behandlingen. Jeg vil bestemt sende ham en undersøgelse senere. Nu fortsætter vi med at drikke svampe, som blev ordineret i 4 måneder, i samme dosis.

Brystkræft

Hej! Jeg er fyrre år gammel. I april 2012 opdagede jeg en tumor i brystet. Det viste sig - brystkræft 4 spsk. Jeg fik ordineret 4 kemoterapikurser inden operationen. Jeg hørte oplysninger om medicinske svampe og besluttede at prøve at tage dem sammen med kemoterapi. Efter den første måned, hvor jeg tog svampe, begyndte min brystdannelse at falde. Lægerne blev overrasket over dette resultat. I deres praksis var der ingen sådanne tilfælde, at et resultat efter et kemikursus. Jeg fortsatte med at tage svampe videre uden afbrydelse, selv på dagen for kemoterapi. Så jeg gennemgik 4 kemikurser og tog svampe i 3 måneder. Min uddannelse faldt til en sådan størrelse, at lægerne ikke kunne finde den, og endda en ultralydsscanning viste ikke sin tilstedeværelse i mit bryst. Mammografi alene viste en lille prik på ca. 4-6 mm. Før behandlingen var størrelsen op til 3 cm. Med min diagnose har mine læger aldrig set sådanne resultater i deres praksis. Jeg tror, ​​at dette resultat skyldtes indtagelse af svampe + kemoterapi. Jeg forbereder mig på operationen og fortsætter med at tage svampe. Jeg ønsker alle at være sunde og ikke være bange for deres sygdomme, hvis nogen, men at bekæmpe dem. Og det vigtigste er at tro, at vi vinder.

Mavekræft

Jeg er 53 år gammel. 11.05.11 blev der udført en operation for fuldstændigt at fjerne mave, milt, nedre spiserør og nærliggende lymfeknuder - trin 3 adenocarcenom. Efter udskrivning fra hospitalet i slutningen af ​​juni 2011 blev Virkhovs metastase fundet efter undersøgelse af en onkolog. Lægen sænkede øjnene, talte længe med min mand, alt indeni blev presset af fortvivlelse - den fjerde, den sidste... Men min mand og jeg tog en beslutning - vi vil kæmpe til det sidste, vi ville virkelig leve. Giv straks 2 handicapgrupper. August - strålebehandling til venstre supraclavicular.

På samme tid begyndte hun at tage Chagovit, neoselen, vitamin A, E, C i øgede doser, en klostersamling af urter. I september frøs metastasen og begyndte gradvist at falde. I oktober gennemgik hun det første kursus med kemoterapi med Xeloda, på baggrund af hvilken hun udviklede tarmproblemer. Urterne hjalp ikke. Jeg begyndte at lede efter nye stoffer og læste mange gode anmeldelser om svampebehandling.

Siden begyndelsen af ​​november 2011 har jeg taget svampeekstrakter og har modtaget vidunderlige resultater - alle de resterende seks kemoterapikurser (indtil marts 2012) passerede uden nogen specielle komplikationer og bivirkninger, hvilket gjorde det muligt at fortsætte arbejdet uden sygefravær, der var intet fald i immuniteten, hele vinteren selv aldrig nysede. Blodprøver under kemoterapi er som hos en ung mand, og endda hæmoglobin, som jeg altid havde sænket, viste sig at være normal. Lægen tvivlede endda på, om jeg tog den ordinerede "kemoterapi". Og her er belønningen - i marts, ved den næste undersøgelse i det onkologiske center, blev metastase ikke længere diagnosticeret, men jeg fortsatte med at tage svampeekstrakter uden afbrydelse. Re-undersøgelse i maj-juni bekræftede resultatet af behandlingen - remission, stabilisering. Overført til den tredje gruppe af handicap. Vores glæde med min mand kan ikke beskrives! Læger siger, at det er et mirakel. Svampeekstrakter er blevet en reel frelse for mig! Nu fortsætter jeg behandlingen i de samme doser. Jeg arbejder på fuld tid, laver mit husarbejde, og i haven holder jeg selvfølgelig med min mand og søn inden for rimelige grænser. Endnu en undersøgelse i december, og jeg tror, ​​at alt vil være i orden! Det skal selvfølgelig tilføjes, at min vellykkede behandling kun var mulig med den enorme støtte fra min mand, hans kærlighed og tålmodighed til mig. En sand ven! Jeg er uendelig taknemmelig for ham.

Skeptikere siger, at der ikke er mirakler. Jeg tror, ​​at højere svampe er et mirakel. Sidste år døde min mand praktisk talt af kræft i grad 4 med flere metastaser og alle mulige ledsagende komplikationer. Han kunne ikke længere bevæge sig. Nu, efter adskillige kurser med kemoterapi og daglig indtagelse af medicinske svampe, lever han et fuldt liv - han tolererer kemoterapi meget let, han har en vidunderlig appetit og et godt humør. Regelmæssige undersøgelser viser en positiv tendens. Det er helt klart for mig, at uden at tage svampe, ville vi aldrig have opnået lignende resultater..

Moskva. Med stor respekt, Olga Egorova.

I maj måned 2007 blev jeg diagnosticeret med en mavetumor. Jeg nægtede kirurgisk indgreb på grund af et “svagt” hjerte (terapeuten konkluderede, at der var en høj risiko for et positivt resultat af operationen). Fra juli 2008 til maj 2010 gennemgik jeg periodisk kemoterapi. I alt 19 sessioner blev udført. Samtidig tog han regelmæssigt ekstrakter af medicinske svampe i intervaller mellem kemoterapisessioner (shiitake, trameter, brasiliansk agaric osv.). Som et resultat, som vist ved gastroskopi, har tumoren stabiliseret sig i størrelse. Yderligere brug af svampeekstrakter sammen med brugen af ​​chaga-løsninger førte til, at gastroskopi i juni 2012 viste fravær af en tumor i maven. I oktober i år blev der udført en røntgenstråle i maven. Tumoren blev ikke fundet. I november 2012, under en rutinemæssig gastroskopi, viste en biopsi ingen tegn på gastrisk malignitet. I fremtiden tror jeg at bruge svampeekstrakter for at forhindre denne ubehagelige sygdom..

Kræft i bugspytkirtlen, levermetastaser

I 2010 begyndte min mor at tabe sig, der var smerter i ryggen og underlivet. Derefter gik min mor til lægen. Efter 3 måneders undersøgelse blev min mor i april diagnosticeret med kræft i kræft i niveau 4 med levermetastaser. Lægerne udførte ikke operationen, fordi det allerede var for sent at gøre det. Derefter fik hun ordineret 6 kemoterapikurser. Kemoterapiforløbet var meget vanskeligt: ​​kvalme, opkastning, hårtab, vægt begyndte at falde endnu mere. Jeg ledte efter alle former for kræftbehandlinger. Mange mennesker i Kasakhstan kender ikke til medicinske svampeekstrakter. Derfor anbefalede ingen, at vi tog det. Det blev interessant for mig, og jeg begyndte at finde ud af alt om fungoterapi. I juni i år begyndte min mor at tage svampeekstrakter. Derefter var kemoterapiforløbet ikke så forfærdeligt, hendes humør forbedredes, hendes styrke dukkede op, hendes appetit forbedredes. Efter 2 måneders svampeindtagelse var testresultaterne positive, smerten faldt, min mor begyndte at tage på i vægt. Tumoren holdt op med at vokse. Mere end 2 år er gået, og min mor har det godt. Læger er overraskede over, at mor har haft så store fremskridt i behandlingen.

Livmoderhalskræft

Min mor er 71 år gammel. Mor blev diagnosticeret med fase 1 højre ovariecancer, Brenner's tumor, blev diagnosticeret i 2008 efter at have gennemgået et kemoterapiforløb - moderen skiftede til observationstilstand 1 gang på 3 måneder, efter 1,5 år afslørede en ultralydsscanning en lille formation i det retroperitoneale rum, nok i lang tid ændrede det sig ikke i størrelse, men i september 2012 begyndte rygsmerter - efter at have bestået flere undersøgelser blev det foreslået, at metastaser i rygsøjlen og retroperitoneal rum dukkede op. Ifølge resultaterne steg uddannelsen 2,5 gange.

I Tomsk, ved Research Institute of Oncology, fik vi efter en anden undersøgelse at vide, at der ikke er nogen metastase i rygsøjlen, der er senile ændringer i knoglevæv, flere cyster i nyrerne og en tumor over den højre binyren, men ved uddannelse i det retroperitoneale rum er det umuligt at operere på grund af tumorens placering, meget tæt aorta, lav overlevelsesrate generelt - fokuseret på kemoterapi.

Vender tilbage til vores hjemby måtte vi kæmpe for en seng på hospitalet, men de tog os i midten af ​​december 2013.. Mor på det tidspunkt havde mistet en masse vægt (ca. 6-7 kg), kunne ikke sove om natten, hendes ben svulmede forfærdeligt - det var meget hårdt. I avisen læste min mor om urtebehandling og bad mig om at ordinere disse midler. Efter at have studeret dette emne nøje, efter at have læst et stort antal anmeldelser, stødte jeg på en gennemgang af en kvinde, der anbefalede svampebehandling.

Vi begyndte at drikke svampe i december - i den første måned var der først ingen dramatiske ændringer bortset fra en blodprøve før den anden kemoterapi - det var moderat godt. Mor udholdt den anden kemoterapi meget let, og det, der bemærkes hos mor, er en stigning i appetitten, om 2 måneder fik mor cirka 3 kg, fik derefter yderligere 2 kg, rygsmerter begyndte gradvist at forsvinde, og nu kan mor sove om natten og kun vågne en eller to gange, men ikke af smerte. Mor havde problemer med afføring, som nu er bagved, og tømmes dagligt..

Mors blodprøver er gode for hendes alder og tilknyttede sygdomme. I april foretog vi en anden CT-scanning (den første blev udført i november 2012) - min mor har positiv dynamik, tumoren over binyrerne er forsvundet, dannelsen i det retroperitoneale rum er faldet 2,5 gange, og nu kan lymfeknuder spores (tidligere var dette ikke angivet - alt flettet sammen i et enkelt konglomerat ), mor føler sig moderat godt. Nu har vi den sidste kemoterapi (sjette), lægen insisterer på en pause og observation.

Prostatakræft

Jeg er 66 år gammel. Han holdt sig altid i god fysisk form, overspiste ikke, men periodisk var der ischias. Jeg gik næsten aldrig til læger om ischias og andre lidelser. I september 2012 begyndte min rygsøjle at gøre ondt. Jeg troede, det var almindelig ischias, men smerterne var stærkere end normalt og strålede til låret. Efter et par dage med selvmedicinering måtte jeg ringe til betalt lægehjælp. Diagnose - moderat differentieret prostata adenocarcinom, Glissons nummer - 7. Spørgsmålet opstod, hvad man skal gøre næste? Da jeg ikke havde nogen tegn på sygdommen, der er karakteristisk for denne sygdom, besluttede jeg ikke at gå til officiel medicin, men at prøve behandling med folkemetoder.

Ikke desto mindre steg PSA-niveauet gradvist, og i slutningen af ​​april 2013 sprang det skarpt til 32,0, nogle symptomer, der var typiske for prostatacancer, dukkede op. Jeg var ved at gå til kræftcentret, men fandt ved et uheld oplysninger på Internettet om behandling af kræft med svampeekstrakter og begyndte at tage det i henhold til ordningen. Som et resultat viste en blodprøve i slutningen af ​​maj et fald i PSA til 21, og i slutningen af ​​juni (på bare en måned!) - til 5,92, og samtidig sundhedsproblemer faldt. Jeg håber, at PSA efter det 3. behandlingsforløb med svampeekstrakter falder til det normale! Tak svampe.

Brystkræft, metastaser i lungerne og lymfeknuder i nakken

Jeg havde brystkræft, der blev fjernet. Alt var i orden, og i januar 2013 optrådte der to bump i min hals, lægen sagde, at det var metastase, og at der var behov for kemoterapi. Derudover var der en alvorlig neoplasma i venstre lunge. De begyndte at kemisere mig, det var svært at udholde, men en klump på min hals forlod kemien. Og det er alt - resten af ​​metastaserne forsvandt ikke. En ven fandt mig information om svampe, og jeg begyndte at drikke svampeekstrakter, og overraskende nok begyndte den resterende klump på min hals at falde og gik helt væk. Da jeg gik til røntgen, blev der heller ikke fundet metastaser i lungen! Jeg troede, jeg ikke ville overleve, men svampene dræbte tumorer i min krop!

Lungekræft

I en alder af 58, arbejdende pensionist, under planlagt fluorografi, lærte jeg, at jeg havde lungekræft i et avanceret stadium. Det var for sent at operere, kun kemoterapi blev tilbudt. Efter det første kursus følte jeg mig dårlig, blev syg, opkastning, stomatitis, blærebetændelse, generel forgiftning, så steg temperaturen til 39, jeg var nødt til at tage antibiotika.

Og efter det andet kursus kunne jeg hverken spise eller drikke, der var sådan kvalme og opkastning på trods af moderne antiemetiske lægemidler. Den generelle tilstand forværredes så meget, at jeg begyndte at miste bevidstheden, da jeg prøvede at gå rundt i lokalet. Jeg var på IV i 4 dage, det blev lidt bedre, men det var skræmmende, selv at tænke på det næste kemoterapiforløb, jeg var bange for, at jeg simpelthen ikke ville tolerere det.

Jeg begyndte at kigge efter alternative muligheder og på Internettet fandt jeg oplysninger om medicinske svampe. Jeg købte dem med det samme og begyndte at tage dem, der var kun 4 dage tilbage til næste kemoterapikursus. Men dette var nok til at udholde det ganske godt uden beruselse og opkastning. Dette blev efterfulgt af yderligere 3 kurser med den sværeste kemoterapi (carboplatin, taxotere), som jeg allerede kunne rejse uden en ledsagende person. Blodtællinger genvundet hurtigt, appetit dukkede op.

Jeg fortsætter med at tage svampe til denne dag, i den tiende måned har jeg aldrig haft forkølelse. Mist ikke håbet!

Livmoderhalskræft

Min mor er 53 år gammel. Den 10. april i år lærte vi, at hun havde kræft i æggestokkene. I den onkologiske apotek i vores by fik hun etape 3, mts i rectovaginal septum. De ordinerede 6 kemoterapikurser, så sagde de, vi vil se, om operationen kan udføres eller ej. Den første kemoterapi blev udført i slutningen af ​​april. Bivirkninger ventede ikke længe: hårtab, appetit, kvalme, svaghed og endda frygtelig smerter i benene. Lægemidlet påvirkede nervesystemet. Generelt rædsel! Mens de gennemgik tests inden andet kemoterapiforløb, begyndte en mor i kø på hospitalet at tale med en kvinde. Det var hun, der anbefalede, at vi læste om fordelene ved medicinske svampeekstrakter. Selv har hun allerede set en vis positiv effekt på sig selv..

Vi begyndte at drikke svampe med det samme, lige i tide begyndte indtagelsen at falde sammen med den anden kemoterapi. Jeg må med det samme sige, at svampeekstrakterne ikke havde stor indflydelse på kemoterapimediciners bivirkninger (måske på grund af det faktum, at vi har taget det i kort tid, har de en kumulativ effekt). Men! Men altid, før og efter kurset har vi gode analyser, genopretter min mor hurtigt nok, og vigtigst af alt begyndte tumoren at falde! Hvis hun under den indledende ultralyd var næsten 8 cm, viste ultralydet efter det andet kemoterapiforløb et fald i uddannelsen op til 5 cm. De lavede endnu en ultralyd, som viste et yderligere fald i den største formation til højre. Jeg tror, ​​at kompleks behandling, kemi plus svampe, hjalp. Vi er stadig nødt til at bekæmpe sygdommen i lang tid, operationen derefter yderligere 6 kemoterapikurser, men vi fortsætter med at drikke svampe uden fejl. Tak og Gud giver styrke og sundhed til alle, der kæmper for denne sygdom.!

Myoma i livmoderen

I slutningen af ​​december 2012 fik jeg forfærdelige diagnoser (livmoderfibroider 7 uger, venstre ovariecyst og venstre brystfibroadenom, stor).

Jeg var ikke i tvivl om, at der var et presserende behov for behandling, men sådan gør det?!
Læger til traditionel medicin besluttede utvetydigt og kategorisk at operere mig med et yderligere kursus af harmonoterapi. Men dette udsyn behøvede mig slet ikke, og jeg synes, det er ikke svært at forstå hvorfor. Efter lange gåture på skat. institutioner på jagt efter mindst et alternativ til den kirurgiske behandlingsmetode, fandt jeg mirakuløst på Internettet en metode til fungoterapi.

Jeg fik ordineret et behandlingsforløb. Efter 6 måneder viste forskningsresultaterne, at der ikke var fibromer, ingen cyster, fibroadenomer stoppede med at vokse.
I øjeblikket tog jeg en pause fra behandlingen og vil genoptage den i den nærmeste fremtid med det formål at fuldstændigt udrydde fibroadenom.

Brystkræft

Mit navn er Lyudmila Georgievna. Jeg er 68 år gammel.

I 1998 blev jeg diagnosticeret med brystkræft. Jeg blev opereret, fjernede det venstre bryst. Jeg gennemgik 6 kemoterapi og tog antihormonelle piller i 6 år.

Jeg vidste ikke noget om svampe dengang. Alt syntes at være godt, men i 2011, lige før det nye år, blev jeg diagnosticeret med metastaser i rygsøjlen, i venstre hofteledd og den øverste del af venstre lårben. Sundhedstilstanden var tung. Dårlig biokemi og svær smerte. Jeg kunne ikke gå, jeg lyve.

Jeg begyndte at tage svampe. Mine analyser er forbedret. Jeg var i godt humør. Jeg ville leve og ikke bare leve, men leve et aktivt fuldgyldigt liv. Selv min mand bemærkede, at jeg ikke har været så energisk og aktiv i lang tid som i foråret 2012. Jeg fik et bisphosphonat dryp en gang om måneden..

Efterhånden begyndte jeg at rejse mig, og smerterne begyndte at aftage. For hele tiden har jeg aldrig haft dårlige tests. Jeg var aldrig nødt til at annullere dryp på grund af dårlige tests. Og dette skyldes udelukkende indtagelsen af ​​svampe. Og i de seneste måneder er droppere annulleret for mig, fordi svampene har gjort deres arbejde. Ingen smerte. Jeg går, jeg fører en ret aktiv livsstil. En røntgen i begyndelsen af ​​sommeren viste, at jeg ikke havde nogen forringelse. Tilstanden er stabiliseret. Dette er stor lykke. Jeg fortsætter med at tage svampe. Disse er nu mindre doser end de var i starten..

Moderat differentieret prostata-adenocarcinom

I marts 2010 blev min far (80 år) diagnosticeret med "moderat differentieret prostata-adenocarcinom".

Da han havde det godt, fortsatte med at føre en aktiv livsstil og nægtede resolut operation, besluttede familierådet at lede efter måder at bevare livskvaliteten så længe som muligt. Min far håbede meget på brachioterapi, bestod alle de nødvendige tests, men et høfligt afslag kom fra en specialiseret klinik nær Moskva - en meget høj PSA. Derfor besluttede vi at bruge (efter råd fra den behandlende onkolog) hormonbehandling. Urteapotekgebyrer blev også beruset, og PSA faldt fra 60 til 20, men begyndte derefter langsomt at stige igen.

Som et resultat af søgninger på Internettet og anmeldelser af patienter og deres familier henledte de opmærksomheden på svampeterapi, brugen af ​​svampe som medicin selv ved svære sygdomme i Japan og Kina. Siden september 2011 har min far taget svampeekstrakter på kurser. Han har en god appetit, en aktiv livsstilling, han kører en bil, driver en husstand! Jeg tror, ​​at ikke mindst de gunstige egenskaber ved svampe hjalp ham med at klare farlig lungebetændelse i maj i år..

Jeg håber, at den videre anvendelse af fungoterapi vil hjælpe min far med at opretholde en anstændig livskvalitet..

Multipel sclerose

I en alder af 16 år led jeg af flåtbåren encefalitis, i en alder af 18 blev jeg diagnosticeret med multipel sklerose, cerebral-spinal form, ødem i synsnerven med delvis atrofi i de tidsmæssige regioner. Behandling: kortikosteroider, vaskulære lægemidler, immunmodulatorer, parabulbarinjektioner.

Blev observeret ved Research Institute of Neurology fra det russiske akademi for medicinsk videnskab, Krasnov Institute of Eye Diseases.
Siden 2006 begyndte hun at tage ekstraktet af Shiitake- og Reishi-svampe på kurser i henhold til ordningen: 2 måneders drink, en måneds pause og igen-2 måneders drink.

Resultat: Parabulbarinjektioner var unødvendige. I 6,5 år har hun aldrig været indlagt. Støttende behandling, som er standard for denne sygdom, om foråret og efteråret tilbringer jeg på mit opholdssted i distriktsklinikken. Immunomodulatorinjektioner ordineret til mig, jeg holder ikke op!

Den behandlende neuropatolog bemærkede starten på stabil remission!

Anaplastisk astrocytom

Diagnose: anaplastisk astrocytom

Efter en lang (mere end et år) regelmæssig brug af svampe udover kemoterapi forbedrede den generelle tilstand, og vigtigst af alt, hardware-diagnostik (MR, PET) viser også en mærkbar forbedring. Mange tak!

Ovariecancer stadium 4

Jeg er 61 år gammel. I 2007 blev hun diagnosticeret med kræft i æggestokkene på trin 4, der blev udført en operation for at fjerne omentum, livmoderen, æggestokkene og kemoterapi blev ordineret. I 2010 blev et recidiv - metastaser i de inguinal lymfeknuder, kemoterapi ordineret. I 2011 var der endnu et tilbagefald. I 2012 opstod progressionen af ​​tumorprocessen på baggrund af kemoterapi, og i 2013 optrådte metastaser i lymfeknuden i nakken til venstre. Og igen et kursus med kemoterapi. Jeg troede, at jeg ikke kunne bære en sådan belastning, det var meget dårligt, og det blev værre med hver efterfølgende kemoterapi, leukocytter faldt, jeg havde ingen styrke, jeg var konstant kvalm. Fra kemoterapi til kemoterapi lå jeg og tænkte, at jeg ikke kunne bære den næste.

På hospitalet mødte jeg en anden indlæggelse en kvinde, der tog ekstrakter af medicinske svampe. Jeg begyndte at tage ekstrakter af medicinske svampe. Hun tog også svampe på dage med kemoterapi.

Mit helbred forbedredes, der var ingen kvalme, mine blodtal er gode: hæmoglobin, sukker og kolesterol er normale, og vigtigst af alt er mine leukocytter. Tidligere faldt leukocytter hele tiden, og for ikke at tage en pause i behandlingen måtte jeg rejse leukocytter kunstigt ved injektioner, hvorefter jeg var "pølse". Afføringsproblemer forsvandt efter at have taget svampe.

Jeg har taget medicinske svampeekstrakter i 5 måneder nu. Undersøgelsen i september 2013 viste, at formationerne faldt, behandlingsresultatet var forbedring, remission. Nu udfører jeg ikke kemoterapi, jeg drikker kun medicinske svampe. Der vil være en undersøgelse i november 2013, og jeg tror, ​​at alt vil være i orden. Jeg går i kirke og beder for alle, der støtter mig og hjælper mig.

Plasmacytoma

Min mand er 73 år gammel. Forud for denne sygdom led han to gange et slagtilfælde (uden alvorlige konsekvenser), angina pectoris 2f.k., IHD og en række andre sygdomme forbundet med mave-tarmkanalen og nyrerne. Ikke desto mindre var han som en person, der levede en sund livsstil, altid aktiv, 10 kg håndvægte og morgenøvelser fulgte hele sit liv indtil oktober 2012.

Fra oktober til februar 2013 blev vi diagnosticeret med osteochondrose i livmoderhalsen, og medicinske aftaler var passende, herunder fysioterapi, blokade og nanoplaster. Men smerterne steg så meget, at manden ikke kunne stå. Han tabte dramatisk. Mistet appetit, sov dårligt. Hovedet sank ned til brystet. Til højre for rygsøjlen dukkede en tumor op under bunden af ​​kraniet. På eget initiativ den 18. februar 2013. lavet på Medical Academy of Tver MR i nakken. Kun på klinikken. N. Burdenko, den 1. april, efter operationen, efter at have gjort biokemi, diagnosticerede de: Plasmacytoma.

Under operationen mistede min mand meget blod og fik et hjerteanfald. Derefter genoplivning, kardiologi på S. Botkins hospital. Operationsprofessoren Shevelev advarede om, at der skal tages hastende foranstaltninger for at bremse processen med plasmacytomudvikling. Derfor henvendte vi os to måneder senere til Tver OKBs afdeling for hæmatologi. Men under den anden kemoterapiprocedure forekom gastrisk blødning, hjerteanfald og hæmoglobin til 60. Og igen genoplivning.

Hvorfor skriver jeg så detaljeret? Fordi det var klart, i hvilken tilstand patienten var i, da lægerne faldt deres hænder. Og de sendte os hjem med den eneste aftale - tramadol.

I hele denne periode, indtil den 18. juli 2013, da han blev udskrevet fra hospitalet, oplevede manden uudholdelige smerter, han tabte 20 kg i vægt, svaghed, dårlig appetit. Hovedsageligt nakke, ryg, skuldre gør ondt. Til sidst gik han i seng, blev ikke transportabel. Og da vi befandt os hjemme uden absolut terapeutisk støtte mod plasmacytom (hæmatologer definerede det som: multipelt meliom), besluttede vi at vende os til svampebehandling. Ved en tilfældighed lærte jeg om eksistensen af ​​den brasilianske svampe Agaric. På Internettet fandt jeg et websted om medicinske svampe.

Det fire måneders behandlingsforløb i henhold til den foreslåede ordning nærmer sig slutningen. Det passerer med et "+" tegn. I den første måned af behandlingen med Agaric og Reishi stoppede patienten med at bruge den ortopædiske krave og vendte let fra side til side. Smerter i ribbenene og skuldrene blev lidt mere tålelige. Den anden måned var præget af det faktum, at Vyacheslav Alekseevich var i stand til at sidde op i sengen og sænke benene. Smerten blev mere lokal, og appetitten dukkede op. Blodtrykket på to måneder steg kun to gange til 160/90, normalt er det 130/70, puls 60-68.

Og i den tredje måned, da vi begyndte at tage Meitake og Shiitake, tog min mand lidt på, var i stand til at gøre sit eget toilet alene. Men du kan ikke stå længe, ​​smerten i nakken bygger sig op og sengeluften fortsætter... Om natten modtager han tramadol enten i en pille eller i en injektion. I dag går vi ud for korte gåture.

Vi ved fra Internettet, at en sygdom som plasmacytoma er et sjældent tilfælde. Lidt undersøgt. Og der er ingen radikal medicinbehandling. Kun stråling og kemoterapi anbefales. Vi har to hjerteanfald på 2,5 måneder. Restitutionsperioden er mindst 6 måneder. Men plasmacytoma er til stede i kroppen. Og vi har kun et håb tilbage - til medicinske svampe!

Vi tror, ​​at efter afslutningen af ​​dette første kursus vil der være en fortsættelse efter pausen.
Det resultat, vi ser, vi tror, ​​at det skyldes medicinske svampe.

Brystkræft med metastaser

Jeg er 34 år gammel. I 2009 fandt jeg en klump i brystet, jeg var bange, men jeg vendte ikke med det samme, men seks måneder senere, da brystvorten allerede var begyndt at trække indad. Umiddelbart ordineret 2 kemoterapikurser, derefter kirurgi for at fjerne brystkirtlen, derefter bestråling af arret, yderligere 6 kemoterapikurser.

Og alt syntes at være i orden i 2,5 år, jeg blev undersøgt hver 3. måned - alt var i orden. Men i slutningen af ​​2012. Jeg fandt en klump på det andet bryst, de ordinerede straks kemoterapi, først en, derefter en anden, men der var ingen forbedring, jeg vil sige, at det var endnu værre og værre. Hele brystet var slidt, noget begyndte at strømme fra det og umulige helvede smerter, metastaser i leveren dukkede også op. Jeg troede, det var allerede slutningen. Jeg led af smerte, depression og alt det der.

Og tak til min mand, der startede noget, uden at vide på det øjeblik, hvad han skulle se efter på Internettet. Og jeg stødte på medicinske svampe og deres virkning på kræft.

Generelt begyndte jeg at tage svampe parallelt med kemoterapi, efter 2-3 måneder var der en forbedring, smerter begyndte at aftage, mit bryst begyndte at lække mindre.

Der er gået seks måneder siden jeg tog svampene, smerterne er forsvundet fuldstændigt, mit bryst er tørt, efter undersøgelsen var lægerne forvirrede, hverken ultralyd eller CT viste noget i brystet, metastase i leveren frøs. De sagde, at dynamikken er positiv, yderligere 2 kemoterapikurser, og det er det. Men jeg fortsætter med at drikke svampe, min evne til at arbejde, mit humør er steget.

Venstre lungekræft trin 4

Min far er 74 år gammel. I januar 2010 blev han diagnosticeret med fase 4 central kræft i venstre lunge, metastaser 6-7 livmoderhvirvler. Det var som en bolt fra det blå. Hvert år gennemgik de regelmæssigt fluorografi og test. Alt var i orden. I februar 2010 blev han indlagt på hospitalet for stråling. 33 sessioner er gået. Uden stop.

Ved den næste aftale, i august 2010, afslørede undersøgelsen blærekræft og metastase af 5. ryghvirvel i lændehvirvelsøjlen. Sendt til operation. I september blev vi opereret. Trin 2 kræft.

I december 2011, ved den næste aftale, blev han diagnosticeret med grad 3 strubehovedkræft, og en trakeostomi blev placeret. Derefter straks til bestråling. 35 sessioner er gået. I juli 2012 blev trakeostomi fjernet. Her er en buket.

Da min far sidst lå på bestrålingen, stødte jeg ved en fejl i avisen på en artikel om shiataka-svampen. Selvfølgelig vendte jeg mig straks til Internettet. Sådan fandt jeg min første bekendtskab med disse vidunderlige svampe sted. Jeg tøvede ikke et sekund - jeg må prøve.

Nu deler vi ikke med svampe i næsten 1,5 år.

Svetlana Dranishnikova, Krasnoyarsk

Ondartet adenocarcinom i lungen

I slutningen af ​​oktober 2013 blev min far (80 år) diagnosticeret med ondartet adenocarcinom i lungerne med metastaser i leveren, forstørrede lymfeknuder i bughulen og mediastinum. Smerter, vægttab og feber blev observeret. Læger i Armenien nægter at gøre noget med henvisning til alder.

Vi gik til behandling til en af ​​de israelske klinikker, hvor de ordinerede flere kemoterapikurser. De første to kemoterapiforløb blev udført fuldstændigt i liggende tilstand.

Sammen med kemoterapi begyndte de efter det andet kursus at tage svampe fra Agaric og Reishi. Tolerancen over for kemoterapi forbedredes markant. Efter at have gennemgået fire kurser med kemoterapi og taget svampe, er der en signifikant forbedring af patientens tilstand, god tolerance over for kemoterapi samt et fald i smerter..

CT viste en signifikant reduktion i størrelsen af ​​lungedannelse, mediastinum lymfeknuder, leverdannelse såvel som lymfeknuder i det retroperitoneale rum og øvre abdominal hulrum. Efter at have modtaget resultaterne af CT-scanning og biokemisk blodprøve fortsætter vi svampeterapien.

Resultatet af brugen af ​​svampeekstrakter

Jeg drikker svampe i den fjerde måned (Meitake, Shiitake, Reishi), jeg er 42 år gammel.

Resultater: Efter 3 uger med at tage Meitake og Shiitake forsvandt den konstante hævelse i armhulen, jeg har været bekymret over dette problem i lang tid. Brystets lobule i armhulen betændes konstant.

Perioderne er stabiliseret med hensyn til det faktum, at de kommer tydeligt efter 27 dage, umærkeligt, blodet er blevet tyndere, der er færre blodpropper, perioderne går mindre i tiden uden udtværing efter de første 4 dage.

Jeg blev mere energisk, lettere at klare stress. Nu arbejder jeg i gennemsnit 12 timer, og jeg holder stadig fast. Selvom svampe naturligvis ikke er i stand til konstant at holde en person i tråd med en sådan rytme. Brug for at ændre noget.

Hudens tilstand er forbedret, den er blevet noget yngre. Ben svulmer mindre op.

De allergier, som jeg havde på kontoret i det sidste år, gik forbi, min næse var hævet.

Den mest umærkelige følelse viste sig at være Shiitake, kun en positiv fornemmelse af øget energi i kroppen. Generelt er der bestemt en følelse af, at jeg er blevet yngre, først og fremmest mere energisk og roligere. Jeg tror, ​​jeg vil fortsætte med at acceptere.

Subserøs intramural myoma

Diagnose: subserøst intramuralt myom, knudens størrelse var næsten 10 cm.

Ved et lykkeligt tilfældigt lærte jeg om fungoterapi. Og nu skynder jeg mig at dele med dig mit resultat af kun en måneds kursus med svampe. Marts ultralydsscanning viste, at fibromerne faldt med 1,8 cm i volumen. (Knudens størrelse før behandling er 95 * 61 * 74, knudens størrelse efter svampetagning er 90 * 58 * 66 (for en knude, der allerede er 2 år, er dette et strålende resultat), især da godartede tumorer er sværere at behandle.

Jeg er meget glad for dette faktum. Mennesker! Mist ikke håbet! (efter at have læst ultralydet begyndte min gynækolog at behandle min behandling ikke kun seriøst, men med respekt).

Liposarkom
Jeg vil gerne dele nogle gode resultater. Der er gået et år siden min far blev diagnosticeret med kræft, eller rettere sagt en hurtigt voksende kræft - liposarkom! For mig personligt vendte alt på hovedet indeni og i mit sind, og jeg indså, at alt ikke bare er det! Faktisk vil jeg dele de fremragende positive resultater af vores behandling - min far har fremragende bilirubin (tidligere var han bare forfærdelig) og vigtigst af alt er de tumorer, der ikke kunne fjernes, stille! Væk ikke! Jeg er taknemmelig for alle de mennesker, der hjalp mig med at træffe den rigtige beslutning i valg af behandling, de gav meget nyttige baggrundsoplysninger til refleksion og beslutningstagning.
Jeg skrev tidligere om de metoder, vi slog os ned - gentager jeg igen - det er vores yndlingssvampe. Jeg kan ikke sige, hvad der nøjagtigt fungerede, jeg er sikker på, at alt skete i tandem + vi bad og bad om tilgivelse fra Gud. Det er vigtigt at blive behandlet både fysisk og åndeligt, du er nødt til at genoverveje alle værdierne og din skæbne i denne verden. Undskyld for detaljerne og dine subjektive forklaringer - men måske for nogen vil det være værdifuld information. I dag er jeg her for at folk skal se, at alternativ medicin redder liv, jeg beder dig bare om at nærme dig valget uden følelser og klogt, dette er det mest stressende og svære øjeblik - at vælge den rigtige behandling. Tak alle sammen, held og lykke med din behandling! Vika.
Lungekræft
Generelt er intet tilfældigt. For nylig har jeg været aktivt interesseret i svampe. Årsagen til dette: sidste år i juni blev min mand Shaltayev Bakytkali Maldybaevich 61 år diagnosticeret med småcellet kræft i venstre lunge med små multiple metastaser på begge lunger og hjernen. Jeg vil ikke beskrive min choktilstand. Jeg vil ikke se tilbage. Manden vidste ikke hans diagnose, fordi omhyggeligt skjult for ham. Lægerne sagde: lad os prøve, måske løser noget. Nogle læger sagde endda åbent, at der var lidt tid tilbage, maksimalt 2 måneder. "Spild ikke penge på kosttilskud, gør dig klar" - der var råd.
Manden smeltede foran vores øjne. Jeg ville dog ikke vente på min mands død. Jeg sagde til mig selv: Jeg vil gøre alt for at redde min mand. Og hun begyndte at rodde på Internettet.... Der er meget information. Jeg købte svampe, selvom de var dyre, men jeg omvender mig ikke, tak den dag. De begyndte at drikke svampe den 4. juni, efter 4 dage fik han ordineret kemoterapi. Jeg så selv, hvordan folk havde svært ved at tolerere kemi: opkastning, manglende appetit, fuldstændig apati. Og min: let gulnet (ikke en joke kemoterapi), ingen opkastning, ingen stigning i svaghed. Lægen kom løbende hver halve time og spurgte - "er du ikke dårlig?" Og min stolte sagde "alt er i orden." Fra den dag begyndte vi at komme os. Han tolererede 4 kemoterapikurser meget godt. Så 5-8 kurser var der selvfølgelig svaghed, men dette kan ikke sammenlignes med pine af mennesker, der var i nærheden og ikke tog svampe.
Efter 2 måneder faldt hovedtumoren 3 gange, og tumorer i lungerne og i hjernen forsvandt næsten. Så de skrev om konklusionen af ​​MR i hjernen og CT i lungerne.
Efter at være startet med behandling i juni 2011, i slutningen af ​​marts 2012, blev der observeret fuldstændig resorption i alle undersøgelser: MR i hjernen, CT i lungerne, FGDS og andre. Fra det øjeblik begyndte jeg også at fortælle folk om svampens medicinske egenskaber. Sandt nok ser mange med vantro ud. Selvfølgelig er prisen ikke tilgængelig for mange. I dag er der omkring 20 mennesker omkring mig, der aktivt behandles med svampe. Nu vil der blive mere gemt.
Med venlig hilsen Patsha Khairullaevna.
Hepatitis
Hilsen til alle, der får hjælp af svampe!
Da lægen var glad for mine resultater i nærværelse af de syge (jeg drak svampe på hospitalet), blev min behandling "forkortet" sammenlignet med andre patienter, efter runden bad patienterne mig om at læse et foredrag om svampe, hvilket jeg gjorde med glæde, da faktisk er der en positiv dynamik i den sidste fase af skrumpelever i resultatet af hepatitis C, folk slutter sig til os, og jeg er ansvarlig for mine ord, og jeg er glad for, at ikke kun jeg kan prale af dette i vores "selskab" af patienter, der bruger alternativ behandling... og billigere end standard kvalitetsbehandling... Jeg skifter svampe, eksperimenterer mig selv. Efter min mening er dette Guds værk!
Jeg accepterer det i et år, der er ingen ascites, mere eller mindre tests, ingen cytolyse, jeg accepterer ikke hepatoprotektorer, og de hjalp ikke, og hvor mange penge jeg lige kastede var utallige, antiviral er ikke tilladt og til ingenting. Sammenlignet med tidligere år er der en klar forbedring i den sidste fase af viral cirrose. Den samme historie er med mine venner, immuniteten er forbedret, de tager tests, folk med onkologi slutter sig til vores firma. Hvad jeg råder resten!
Kemoterapi
Jeg har taget svampeekstrakter siden april 2012. I løbet af denne tid har jeg drukket agaric, meitake, shiitake, cordyceps, trametes og chaga. Jeg kan sige en ting om resultaterne af modtagelsen: Jeg tog uddragene sammen med kemoterapikurserne, som jeg tolererede meget bedre end mange af mine uheldige kolleger (i afdelingen)! Blodtællinger blev genoprettet hurtigere, især leukocytter, hvilket ikke er uvigtigt i denne sag! Generelt følte jeg mig bedre. Og som et resultat en positiv tendens i ultralyd. Jeg håber virkelig på ekstrakterne og tvivler ikke på deres handling som en stærk assistent i behandlingen af ​​onkologiske sygdomme.
Blærekræft
Traditionel medicin tilbydes en mand, der kun er diagnosticeret med kirurgi med blærekræft, og kun vaccination med rehabiliteringsbehandling. Derfor ledte jeg efter noget andet, der kunne hjælpe min mands krop med at vedligeholde. Og hun tog ikke fejl. I marts 2013 begyndte min mand at tage svampe. Efter 9 måneder, efter at have bestået undersøgelsen, fandt lægerne ikke noget i min mand! For os var det en sejr over kræft, vi udførte sammen med traditionel behandling og tog svampe meitake, shiitake og cordyceps. Jeg ønsker jer al tro, sundhed og kærlighed.
Valentina L..

Artikler Om Leukæmi