Kompetent behandling, fremragende læger, fremragende organisering af behandlingen.

På Oncostop-klinikken modtog min mand kompetent behandling ved hjælp af CyberKnife-systemet og behandlede trigeminusneuralgi. Trigeminusneuralgi opstod som en komplikation af multipel sklerose. Neuralgi blev behandlet i mere end 10 år med medicin, sygdommen udviklede sig, medicin stoppede med at hjælpe. Vi vendte os til Oncostop-klinikken, hvor vi straks fik kvalificeret lægehjælp. Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed over for den behandlende onkolog, strålebehandling Stanislav Viktorovich Smolnikov og hele personalet på klinikken.

Hej. Efter behandling for lungekræft blev min bror diagnosticeret med en ondartet tumor i hjernen. Efter flere vanskelige operationer i Yerevan kunne tumoren ikke stoppes. Vi blev rådgivet af Cyber ​​Knife på OncoStop. Efter flere korrespondancekonsultationer fløj vi til Moskva til OncoStop. Og straks mødte de en meget følsom og opmærksom holdning til os. Dette kom til udtryk både i den høje professionalisme hos alt personale og i varmen fra oprigtige menneskelige relationer. Selv med et dårligt kendskab til det russiske sprog fra vores side, delte personalet følsomt og med tålmodighed og med stor tolerance i vores problemer og forsynede os med ikke kun højteknologisk behandling, men også mental behandling. Jeg vil gerne takke separat Stanislav Viktorovich, Antonina og Tatiana, en særlig tak til lederen Denis Viktorovich Larionov og til resten af ​​personalet. Araik Gogyan Purtoyan AY

Personalets holdning, hurtig behandling uden smerter.

Der var problemer med at komme til klinikken.

Jeg er taknemmelig for alle medarbejdere i "Oncostop" for deres professionelle kvaliteter og ønske om at hjælpe. Jeg takker især Stanislav Smolyakov. Dette er en højt kvalificeret specialist, der gør sit job samvittighedsfuldt, hjælper folk med at få tillid til livet.

Servicekvaliteten og alt andet er malet nedenfor.

For halvandet år siden mistænkte en øjenlæge en tumor i synsnerven i min niece (4 år), desværre blev dette bekræftet - intraorbitalt gliom. Det var lille i størrelse, men det påvirkede negativt kvaliteten af ​​barnets syn, og prognosen var skuffende - 100% synstab. Vi gik til Oncostop-stråleterapicentret, hvor pigen blev behandlet. Forresten blev alt gjort uden registrering på hospitalet (de kom bare sammen med barnet til procedurerne) og uden smerter, og i mere end seks måneder har der ikke været tegn på en tumor, heller ikke metastaser. Vi vil gerne udtrykke vores dybe taknemmelighed over for lægen Nazarenko A.V. og Grigorenko Vasily Andreevich og til alle andre specialister i centret.

For omkring halvandet år siden mistanke den lokale læge, at jeg havde en tumor i min nasopharynx, hvilket blev bekræftet - ondartet angiofibroma i nasopharynx. Jeg nægtede kemoterapi og operativ indgriben, fordi jeg fandt oplysninger om, at Oncostop-strålingsbehandlingscentret bruger CyberKnife-metoden, som kan klare denne tumor uden konsekvenser. Jeg fortryder ikke, at jeg henvendte mig til specialisterne i dette center - takket være dem slap jeg af tumoren uden problemer og hurtigt nok. Nu kommer jeg regelmæssigt til dem for kontrol, og hver gang lægerne gør mig glad for, at jeg ikke har neoplasmer eller metastaser. Jeg tror, ​​det er den mest moderne og sikreste metode til kræftbehandling, et bevis på, at videnskaben ikke står stille..

Stråleterapicenter "Oncostop". God dag. Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed til alle ansatte på Oncostop-klinikken for deres lydhørhed og opmærksomhed. Jeg vil især gerne bemærke kandidaten til medicinsk videnskab, førende videnskabelig konsulent, onkolog, radiolog Nazarenko Alexei Vitalievich og onkolog Denis Viktorovich Larionov. Mange tak til dem for deres professionalisme, for deres følsomme og opmærksomme holdning og for deres ligegyldighed. I 2009 blev jeg diagnosticeret med en tumor på min rygmarv. Operationen blev udført i Moskva ved Institut for Neurokirurgi. Akademiker Burdenko, doktor i medicinske videnskaber, professor I. N. Shevelev. Diagnose: '' Ependymom i niveauet med C7-Th8 ryghvirvler. '' I 2012 var der et tilbagefald og igen - Moskva. Den anden operation blev udført i Burdenko af neurokirurgen YV Kushel. Kirurgisk intervention blev udført: fjernelse af det kæmpe intramedullære ependymom C7-Th7. Efter denne operation blev vi anbefalet at gå til klinikken for strålekirurgi "Oncostop" (CyberKnife). Vi blev godt modtaget på klinikken. Der gennemgik jeg en undersøgelse, og efter at have set på mine MR-resultater kom jeg til den konklusion, at behandling på CyberKnife robotinstallationen ville være den eneste rigtige beslutning for mig. Jeg tog det første CyberKnife-kursus i 2013, det andet gentagne kursus i 2015. Nu er dynamikken positiv. Tak til alle Oncostop-medarbejdere. Jeg var meget tilfreds med den professionelle holdning fra teamet af specialister på klinikken for strålekirurgi. Det er meget vigtigt for patienter med en sådan diagnose at føle den omsorgsfulde holdning hos det medicinske personale og pårørende, der omgiver ham. Alt dette indgiver ny tillid til livet, giver en chance for at bekæmpe sygdommen. Jeg vil gerne lykønske alle medarbejdere på Oncostop med det nye år! Ønsker dig sundhed, familiers velvære og tålmodighed i dit ædle arbejde, yderligere professionel succes og et langt og lykkeligt liv.

God eftermiddag, jeg vil gerne efterlade en anmeldelse af behandlingen af ​​min far. I april 2014 blev han diagnosticeret med livmoderhalskræft grad 3 (under tungen), han blev født i 1955. På Vladivostoks byhospital tilbød de "standard" kemoterapi, som lægerne selv ikke reagerede meget positivt på, da resultater fra det ikke forventedes på dette tidspunkt, og kirurgisk indgriben var umulig, da tumoren var midt i strubehovedet, ville det være nødvendigt at fjerne tungen og som lægerne sagde: "Jeg bliver nødt til at skære alt ud." Jeg begyndte at kigge efter andre behandlingsmuligheder, en mulighed var behandling i Korea, hvor de kunne have en operation (de har udstyr til det, ikke kun en skalpel), men den oprindelige pris var $ 63.000, og de sagde, at der som regel kunne være mere... Og dette tæller ikke leveomkostningerne i Korea, og efter en sådan operation skulle de blive der i mindst en måned, desværre havde familien ikke sådanne penge "ved hånden". Så så jeg en annonce for Oncostop-klinikken. Jeg kontaktede klinikken, hvor de fortalte om udstyret med fantastiske resultater - det gav mig håb. Jeg begyndte alvorligt at tænke på behandling der og sendte alle CT- og MR-data, kommunikationen fandt sted med Denis Viktorovich Larionov. Et entydigt svar blev ikke modtaget med det samme, undersøgelserne blev gjort om, fordi de ikke straks kunne se alt, men i september 2014 sagde Denis Viktorovich, at de ville tage behandlingen op, sagde at de kunne helbrede en sådan tumor. Min far fløj til Moskva, hvor han gennemgik en yderligere undersøgelse i Blokhin-centret. Og nu, øjeblikket med stråling i Onkostop kom, betalte de i området 330.000 (jeg kan selvfølgelig kontrollere kontrollerne. De er der stadig). Han gennemgik bestråling indtil slutningen af ​​oktober, han talte om "en god holdning fra personalet, og alt ser meget anstændigt ud her." I slutningen af ​​oktober kom (26. oktober), strålingsforløbet sluttede, min far blev undersøgt, hvorefter han fik at vide at kurset var overstået, og du skulle hjem. Min far fløj hjem i begyndelsen af ​​november, jeg kiggede på, hvad der var skrevet i undersøgelsen, og det blev antydet, at tumoren var faldet, men den blev ikke helbredt. Jeg ringede til Denis Viktorovich, som jeg fik at vide, at det var nekrose (en død tumor), og at den ikke ville forsvinde helt, i fremtiden skal du bare overvåges af læger, så et tilbagefald ikke sker, dette forklarede på en eller anden måde situationen smukt. I januar begyndte min far at have alvorlige smerter, gik i CT og MR, og i konklusionen sammenlignede lægen størrelserne efter behandling i klinikken og fandt ud af, at tumoren var steget igen! Jeg kontaktede klinikken, hvor jeg som altid med en meget høflig stemme fik at vide, at de (Oncostop) havde gennemført deres forløb, og at nekrose var på stedet for tumoren, og lægerne (lokale) stillede en forkert diagnose, og at tumoren angiveligt var begyndt at gå i opløsning og derfor er der smertefulde fornemmelser. Vi gik til undersøgelse til en ENT onkolog, han bekræftede, at tumoren voksede. Jeg ringede til Onkostop og fortalte om resultaterne af onkologundersøgelsen, så begyndte de at kræve en masse dokumenter og konklusioner fra mig, jeg sendte dem. Med diagnosen nu er det ikke, at de ikke var enige, men forskellige vage formuleringer begyndte at dukke op, og det blev sagt, at dette kunne ske. Jeg bad Onkostop om at fortsætte behandlingen, men de nægtede mig, angiveligt, min far havde allerede modtaget den maksimale dosis, og der var ikke mere, de kunne gøre. Alle løfter om bedring kollapsede straks. Og det faktum, at der kun skete en kraftig forværring efter to måneder, fratog de sig alt ansvar. Derefter fortsatte de behandlingen i Vladivostok, professoren med MSC fløj lige til hospitalet, og hans far kom til ham til undersøgelse, han ordinerede et meget dyrt og stærkt lægemiddel - Erbitux. Min far fik en kvote for ham til at gennemgå kemoterapikurser, da prisen var omkring 100.000 for en ugentlig optagelse, og fem af dem var nødvendige i et kursus. Det blev lettere for min far, og tumoren begyndte at falde, hvorefter en beslutning blev truffet af Kommissionen om den videre anvendelse af stoffet, og alt syntes at være i orden, men hvor der var stråling, begyndte knogler og væv at kollapse, og en fistel begyndte at dannes, først en lille, men det interfererede virkelig med spise og drikke. Dette varede i yderligere et år og 10 måneder, Erbitux-dosis blev reduceret, farens smerte steg, til trods for at tumoren næsten var forsvundet, fistlen blev meget stor, faren holdt næsten op med at spise og blev meget svag, de smertestillende klistermærker på skulderen stoppede med at hjælpe. To dage i træk kunne han hverken drikke eller spise, hvorefter han døde, i dag er det nøjagtigt 40 dage siden han er væk. Jeg vil sige, at i tilfælde af min far viste behandling med dyr kemoterapi sig at være meget effektiv, og måske hvis de begyndte at bruge det med det samme, ville han have levet meget længere. Oncostop gav tillid kun i de indledende faser, men gav ikke et resultat.

Modtaget cyberknivbehandling i september 2013. Om resultaterne af ophold i skat. på Oncostop-institutionen kan jeg sige følgende: 1. Fra i dag har behandlingen været effektiv. 2. Det medicinske personales arbejde var meget professionelt. 3. Klinikens specialisters holdning til mig som patient var fremragende - omsorgsfuld og opmærksom. 4. Specialisterne på Cyberknife-klinikken overvåger min tilstand. Mange tak, først og fremmest A. V. Nazarenko. Jeg ønsker jer alle yderligere succes. Resultat - +2.

Jeg kunne godt lide udstyret, holdningen - nej. Der var kun én vej ud af behandlingen - Cyberknife foreslog naturligvis en læge fra Blokhin Onkostop. Mens du betaler, løber alle rundt, og det ser ud til, at de er ligeglade, men så snart du har gennemgået bestrålingen, og tiden er kommet for dens konsekvenser, kan ingen virkelig svare på noget, herunder hvordan man kan lindre deres helbred. Da det var tid til den postoperative MR, sagde de, at det var svært at se. Bedre PET. Samtidig er patienten ikke i stand til at flyve til den by, hvor PET udføres. På dette var alt stille. Det er endnu ikke muligt at gå til Moskva til personlig konsultation på grund af dårligt helbred, og du bliver nødt til at betale en læge for hver postoperativ konsultation, så han i det mindste begynder at tale med dig. Hvis det er muligt, skal du gøre alt i Skt. Petersborg. Holdningen er helt anderledes, i det mindste menneskelig. Du betaler en masse penge for ikke at lede dig. På samme tid lider patienten af ​​helvede smerter, og lægerne, der udførte behandlingen, kan ikke sige noget - hverken hvad man skal tage eller hvordan man skal håndtere det.

Jeg læste om klinikken på hjemmesiden. Fyrene skriver om sig selv, selvfølgelig, smukke. Alle højt kvalificerede specialister og uddannede mennesker. Videnskabelige artikler offentliggøres. Men alt dette er ikke en krone værd uden et normalt menneskeligt forhold. Og dette er et stort problem på Oncostop-klinikken! Jeg vil gerne minde læger om, at de først og fremmest arbejder med mennesker. Med mennesker med onkologi, der allerede har "fået" fra livet og ikke dårligt. Og så kommer de til Oncostop med håb. Betal penge. Lad mig sige, at klinikens tjenester langtfra er billige. Og for en betalt halv million får patienten i bedste fald en overbærende holdning.

Kære gæst! Vi gør en stor indsats for at sikre, at vores patienter føler pleje og opmærksomhed fra både lægerne på klinikken og andet personale, så vi vil ikke modtage en anonym generel klage fra dig, men en beskrivelse af en bestemt sag. Hvis du ikke er klar til at nægte anonymitet her, venter vi på en besked fra dig, der beskriver din sag til din e-mail-adresse. I tilfælde af bekræftelse af dit krav, vil vi træffe foranstaltninger for at sikre, at dette aldrig er sket igen, og vi vil undskylde dig.

Jeg vil gerne udtrykke min hjertelige taknemmelighed og taknemmelighed over for hele klinikken, lægerne og personalet for den effektive behandling af min nære slægtning til kræft. Tak for din hjælp og moralske støtte, takket være dig var hun i stand til at overvinde en frygtelig sygdom. Jeg vil sige til alle i nød, fortvivl ikke! Kæmpe!

Hej! Jeg vil gerne dele min historie. Min mor fik diagnosen kræft i næseslimhinden (07.24.2013). Lægerne besluttede kirurgisk behandling i mængden af ​​resektion af højre overkæbe med eksenterering af højre bane (fjernelse af overkæbe og højre øje, generelt halvdelen af ​​ansigtet). Lægerne sagde, at der er chancer for, at hun vil gennemgå denne operation positivt (min mor var 62 på det tidspunkt). Efter at have talt med den tilstedeværende professor om mulige alternative behandlingsmetoder, rådede han mig til at kontakte Oncostop (Cyberknife) -klinikken for strålekirurgi, men professor sagde, at det ikke er en kendsgerning, at de vil tage din sag op. Efter at have talt med overlægen på Oncostop-klinikken, Aleksey Vitalievich Nazarenko, og efter at han så på MR-resultaterne, indså jeg, at der er en chance for at prøve at slippe af med tumoren uden operation. Først troede jeg på en eller anden måde ikke engang, at dette overhovedet var muligt. Generelt gennemgik vi i august 2013 CyberKnife-behandling. Mor levede et normalt liv, gik ikke på hospitalet. "Cyberknife" påvirkede ikke hendes velbefindende på nogen måde (i form af en forringelse af trivsel, som med almindelig stråling), hun deltog bare i sessioner på klinikken. Efter at have afsluttet det fulde behandlingsforløb (seks sessioner), var vi planlagt til en kontrol-MR om tre måneder. Ankomst i november 2013, med resultaterne af MR, blev vi glædeligt overrasket, der var en positiv tendens og et fald i tumoren. Vi havde den næste kontrol i februar 2014, der var også en positiv tendens, og tumoren faldt fire gange! Ved den ekstreme kontrol, i maj 2014, blev der observeret en positiv tendens, og praktisk taget intet var tilbage af tumoren! Mor har det godt. Jeg troede også, det ville koste skøre penge, jeg tog fejl, priserne er ret demokratiske. Det viser sig, at du ikke behøver at rejse til udlandet og betale sindssyge beløb. Du kan løse alt her i Rusland. Jeg anbefaler alle, før du ikke træffer nogen beslutning, ikke være doven, gå til en konsultation på Oncostop-klinikken, især da den første konsultation efter min mening er gratis. Og selvfølgelig vil jeg gerne udtrykke min dybe taknemmelighed over for hele personalet på Oncostop-klinikken for at redde min mors liv! tak for at være.

Fortæl mig, hvordan tolereres strålebehandling?

Registrering: 10.05.2007 Stillinger: 22 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Fortæl mig, hvordan tolereres strålebehandling?

En ung pige fik ordineret strålebehandling i 25 sessioner med brystkræft efter
operationer. Fortæl mig hvor let / hårdt det er, er det muligt selvstændigt at flytte hjemmefra til hospitalet og tilbage? hvilke bivirkninger. tak alle sammen og godt helbred!

Registrering: 16.12.2005 Stillinger: 944 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

jack0000,
Normalt er det let, maksimal kvalme, hvis bukhulen bestråles, uanset hvad dette er, eller cerucal på 30 minutter. inden bestråling. Eller Latran. Måske kan der være mindre forbrændinger, som regel er de smurt med methyluracilsalve. Om dette på forummet har gentagne gange skrevet, skal du indtaste søgningen for at få information.

Registrering: 26.10.2004 Stillinger: 146 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

jack0000,
Jeg følte mig fantastisk gennem bjælken. der var ingen forbrændinger. Jeg kunne køre selv hver dag, men i den 62. b-ts får de ikke lov til at forlade sengen. du skal gå meget, sove, spise grøntsager, frugt, læger giver vitaminer og piller for at beskytte mave og lever. så de har ikke brug for noget.
hvis der alligevel er rødme i huden, er det bedre at købe en skummende spray til forbrændinger, fordi methyluracil salve er ildelugtende og pletter alt.
generelt er stråling den mest harmløse i al behandling af brystkræft.

Tilføjet efter 8 minutter og 13 sekunder
De lod mig gå i weekenden. Men på hverdage, nej, nej. Men på hverdage var jeg ikke særlig ivrig - vi har et så muntert selskab der..

Registrering: 09.02.2007 Stillinger: 18 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Jeg overførte strålestrålingen relativt let. Hver dag bragte min mand mig til proceduren i bil. Der var en forbrænding, så gik alt væk. Det eneste var, at det i et stykke tid gjorde ondt at sluge, så gik alt også væk. Held og lykke og tålmodighed.

Registrering: 27.02.2007 Stillinger: 169 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

jack0000,
Jeg fik udført en strålebehandling på det russiske onkologiske center (Kashirka). Før bestrålingen havde jeg laserterapi for at undgå en stærk strålingsreaktion, jeg er meget hvidhudet. Spiserøret kommer ind i strålingsfeltet, der er en forbrænding - det gør ondt at sluge, så er der supper og halvflydende retter. Efter bestrålingssessionen blev vi anbefalet at bruge Solaris cremen (Israel), inden bestrålingen skulle huden ikke blive udtværet med noget! Du kan køre alene på offentlig transport, tage dig tid, tage dig af dig selv. jack0000 skræmmer ikke pigen på forhånd, men ved hvad det kan være. Jeg fik en sen strålingsreaktion, da bestrålingen allerede var afsluttet en uge senere, blev huden rød, den var varm og klød forfærdeligt, methyluracilsalve og panthenolspray hjalp. Under bestrålingen havde jeg personligt svaghed, men samtidig havde jeg kemoterapi. Held og lykke.

Registrering: 20.04.2007 Stillinger: 347 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Faktisk er alt allerede sagt))) Panthenol er bestemt muligt.
Med hensyn til salver er effektiviteten af ​​methyluracilsalve ikke særlig høj, ud over det kan du bruge Actovegin eller solcoseryl i form af en salve. Hvis de anvendes lige fra starten, reducerer kortikosteroidsalver (f.eks. Elokom) sværhedsgraden af ​​reaktioner.
For en amatør - havtornolie og Olazol (beskidt!)
Nyt produkt - Ebermin, et lægemiddel baseret på epidermal vækstfaktor.
Fra en simpel - med udtalt reaktion (erosion er ved at begynde, det vil sige integriteten af ​​hudovertrædelsen) bruger vi en vandig opløsning af methylenblåt, et let antiseptisk middel og tørrer godt.

Med hensyn til diætet - naturligvis til behandling hjemmefra, hvis det er muligt. Den sædvanlige livsstil, det almindelige liv, gå mere i den friske luft. Der vil være flere klasser - det bliver lettere at overføre.

Registrering: 31.05.2006 Stillinger: 288 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

For mig var bestrålingsperioden bare en ferie. Hun tålte det let, gik meget, giggede sig på meloner-vandmeloner (september), lo, spillede hospital-romantik (var ikke gift). Her. Da jeg var 1300 km hjemmefra, tog jeg kun til Moskva i weekenden for at besøge slægtninge.
Jeg udviklede sene strålingsskader cirka seks måneder senere: Jeg havde en fornemmelse af, at min hud brændte, og gåsehud løb. Hjalp "Alazol".

Registrering: 23.02.2007 Stillinger: 10 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

jack0000,
Jeg har kun konstant søvnighed forbundet med strålebehandling. Kl. 8:00 til strålebehandling kl. 9:00 på arbejde. 25 sessioner flyver meget hurtigt. Og ingen forsinkede komplikationer, heldigvis var der ikke held!

Registrering: 05.03.2006 Stillinger: 187 Tak: 0 gange Tak: 0 gange ->

Og pigerne og jeg drak havtornolie i halve med olivenolie på en ske lige før sessionen. de sagde, at det er sådan, strubehovedet er beskyttet. og efter hver session sprøjtede de Panthenol med skum, om aftenen en copress fra fortyndet Dimexidum i 30-40 minutter. uden komplikationer og forbrændinger. Vi tog en tur - al fritid, fyrreskov - skønhed. forskellige auktioner - mørke. August var)))
Hvad jeg ønsker dig) Held og lykke!

Registrering: 21.02.2007 Stillinger: 103 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Det lykkedes mig at tjene stråleøsophigitis, jeg kunne slet ikke spise.
Efter LT fungerede alt.

Registrering: 25.03.2005 Stillinger: 21 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Piger og drenge, det fungerer meget godt for forbrændinger af 1% sølvsulfadazin (SSD), det kaldes også Silvadene, måske findes det i Rusland under alle omstændigheder, der kan være nogen analog, hvis man ser på det.
Aquaphor http://www.drugstore.com/search/sear bruges også. param = akvaphor
Og RadiaPlex-gelen er meget populær blandt patienter, men jeg fandt den ikke på netværket, måske findes den på apoteker et eller andet sted.
Producent MPM Medical.

Registrering: 26.10.2017 Indlæg: 23 Tak: 0 gange Tak: 0 gange ->

Fortæl mig venligst
fraktioneret strålebehandling 1,8 Gy. -30 sessioner - hvor skræmmende og forfærdeligt det er?

Registrering: 10.07.2016 Indlæg: 249 Tak: 0 gange Tak: 0 gange ->

meget afhænger af bestrålingszonen, der er tilfælde, hvor behandlingen finder sted uden åbenlyse negative tegn

Registrering: 26.10.2017 Indlæg: 23 Tak: 0 gange Tak: 0 gange ->

Besked fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 17.09.2018 Indlæg: 73 Tak: 0 gange Tak: 0 gange ->

Besked fra% 1 $ s skrev:

Tilmelding: 07-04-2019 Indlæg: 2 tak: 0 gange tak: 0 gange ->

Efter strålebehandling gik min kone så godt i den første uge, at vi let gik på hvile på Seliger. Og der begyndte forbrændinger at dukke op - fra armhulen til midten af ​​brystet. De syntes at være født indefra - de voksede op i bobler, brast og helbredte meget dårligt. Jeg kaldte det "hudkog".
Jeg måtte straks vende tilbage. I Moskva tog det yderligere 10-12 dage for alt at heles. Smøring med Bepanten med Sudokrem hjalp (blandet 1: 1 og anvendt) og selvfølgelig de korrekte forbindinger. Brug ikke et almindeligt tilslutningsgips - det skræller derefter sammen med huden (testet på samme Seliger)!
Vi brugte bløde bandager LikoTul og SilikoTul - cremen kan påføres direkte på dem uden at forstyrre selve såret. LikoSorb, en absorberende bandage med sølvioner, blev limet på toppen. Under det blev forbrændingerne ikke våde, helede hurtigt og blev ikke betændte..
Sådan er tingene..

strålebehandling til onkologi

  • 15. juni 2016
  • Svar

Vores valg

I jagten på ægløsning: follikulometri

Anbefalede

De første tegn på graviditet. Afstemninger.

Sofya Sokolova offentliggjorde en artikel i Graviditetssymptomer, 13. september 2019

Anbefalede

Wobenzym øger sandsynligheden for undfangelse

Anbefalede

Gynækologisk massage - effekten er fantastisk?

Irina Shirokova indsendte en artikel i gynækologi, 19. september 2019

Anbefalede

AMG - anti-molerisk hormon

Sofya Sokolova offentliggjorde en artikel i Analyser og undersøgelser, 22. september 2019

Anbefalede

Populære emner

Forfatter: TanyaParf
Oprettet for 23 timer siden

Forfatter: Murlenka
Oprettet for 1 time siden

Forfatter: Puzyuha
Oprettet for 18 timer siden

Forfatter: Evgeshka
Oprettet for 21 timer siden

Forfatter: Julia 2020
Oprettet for 17 timer siden

Forfatter: Dasha0404
Oprettet for 19 timer siden

Forfatter: sincera89
Oprettet for 22 timer siden

Forfatter: karmen9080
Oprettet for 20 timer siden

Forfatter: Cat_
Oprettet for 16 timer siden

Forfatter: RoseMama
Oprettet for 2 timer siden

Om webstedet

Hurtige links

  • Om webstedet
  • Vores forfattere
  • Hjælp til webstedet
  • Annoncering

Populære sektioner

  • Forum for graviditetsplanlægning
  • Basaltemperaturkort
  • Reproduktivt sundhedsbibliotek
  • Anmeldelser om klinikker om læger
  • Kommunikation i klubber til PDR

Materialet, der er lagt ud på vores websted, er til informationsformål og er beregnet til uddannelsesmæssige formål. Brug dem ikke som lægelig rådgivning. At bestemme diagnosen og vælge en behandlingsmetode forbliver din behandlende læges eksklusive beføjelse!

Kræftpatients dagbog. Del 9. Bivirkninger af strålebehandling.

Jeg vil straks liste alle de bivirkninger af nasopharyngeal strålebehandling, som jeg har kæmpet med og stadig kæmper med:
1) dræbte spytkirtler, mundtørhed, manglende evne til at spise tør mad. Da jeg ankom til Lisod tre måneder senere og spurgte om spytkirtlerne, svarede professoren med glæde: "Det er det, vi dræbte dem, nu vil det altid være sådan."
2) alle tænder, der ikke var dækket af kroner, fløj (nekrose begyndte). Nå, hvad skulle lægerne dække med en metalplade under bestråling??
3) brændt hals og tunge
4) ændrede smagsoplevelser, saltede jordbær, let vin - smagen af ​​ren alkohol osv..
5) vedvarende candidiasis i hals og spiserør (og op til lungerne), ikke dræbt af flucanazol
6) halsforbrænding og omfattende fibrose - tæt massedannelse i hele halsen
7) vægttab og en klar ændring i stofskiftet, du kan spise hele dagen og ikke blive bedre - godt, dette er mere en positiv bivirkning
8) men som et resultat af vægttab kravlede en lyskebrok ud af sport
9) et fald i leukocytter i blodet
10) først faldt hår ud (overskæg, skæg, nakke), derefter begyndte overskæg og skæg at vokse meget tykkere end før

Som alt andet glemte jeg intet.

Nu i orden.

Jeg starter med punkt 3 - skoldet hals og tunge. Den første eller to måneder var dette mit største problem. Halsen blev hårdt skåret, i dybet, i luftrøret, blodpropper akkumulerede konstant af en eller anden ukendt årsag, den brændte tunge gjorde ondt. I omkring en halv måned fortsatte jeg med at spise gennem et gastrostomirør og forsøgte at helbrede halsen. En flok afprøvede skylninger og medicin fungerede ikke. Og det meste af halsen sprøjter på alkohol, og for en brændt hals var dette på ingen måde egnet. Desuden er alkohol officielt navngivet som en af ​​årsagerne til halscancer. Besøg hos otolaryngologer hjalp heller ikke. Institut for Radiologi er en meget ansvarlig og flittig læge, men meget ung. Mere erfarne otolarynogologer i betalte poliklinikker gjorde en hjælpeløs gestus - "bivirkninger efter stråling er ikke vores profil." Jeg husker en hård dag, da jeg kørte rundt i byen fra morgen til aften for at se læger, derefter til apoteker, forsøgte at finde den rigtige medicin, og til sidst, helt udmattet af ondt i halsen og træthed, mistede jeg koncentrationen og havde en ulykke i byens centrum. fordelen er ikke alvorlig. Men det tog endnu en times tid at udarbejde Euro-protokollen. Vi var lige færdige, kørte yderligere hundrede meter væk og kom næsten ind i en ulykke igen, som kunne være meget mere alvorlig. Jeg kørte meget forsigtigt til det næste apotek og hjem, kneb tænderne og indså, at der var noget galt med mig.
Endelig kom jeg til en anden ØNH-læge, der efter at have kigget på listen over, hvad jeg forsøgte at behandle min hals med, sagde at de ikke brugte så mange stoffer på hospitalet i en måned. Og han rådede mig. bare begynd at spise naturligt gennem halsen, forudsat at en tør hals også lider af syre, der stiger fra maven. Jeg begyndte at spise (ca. to uger efter afslutningen af ​​bestrålingen) og følte mig virkelig bedre. Selvom det stadig var meget langt fra en mere eller mindre normal tilstand. To uger senere gik jeg til ØNH-lægen på Lisod (jeg blev kaldt), der lavede en endoskopi af halsen om et par minutter og sagde, at alt var i orden. Så alt var lige så godt for ham som for mig på det tidspunkt! Han gav mig faktisk ingen praktiske råd. Udover at suge smør. Jeg kan ikke huske, hvor længe jeg stadig led med halsen, men meget gradvis blev halsen bedre. Og tunge sår også.

1 - dræbte spytkirtler. Lisod sagde, at det var for evigt. Andre læger sagde, at situationen gradvis skulle forbedres, at funktionen af ​​de dræbte hovedkirtler gradvist ville blive overtaget af hjælpefunktionerne. Det ser ud til, at sidstnævnte havde ret. Men i starten var det meget vanskeligt. På en eller anden måde ville jeg prøve en tærte med kirsebær på gaden. Generelt blev jeg først tiltrukket af alle slags usund mad. Min drøm var at tilføje dumplings med mayonnaise, noget røget pølse. Som jeg gjorde. Men tilbage til kagen. Jeg begyndte at spise det på gaden og kunne ikke sluge det. Den afbitne med en masse fast i munden, uanset hvor meget jeg tygger den. Jeg var nødt til at gå på en cafe, bestille te med munden fuld og på en eller anden måde drikke det og skubbe mad ind i mig selv. Og så med enhver ikke-flydende mad. Jeg kunne ikke spise noget uden at drikke. Især brød, nødder. Det blev også lettere meget gradvist. Og også den konstante tørhed i halsen, især om natten. Men drikkevand hjalp ikke. Fugtet og tørret straks op igen. Nu, hvor et halvt år er gået, kan vi sige, at dannelsen af ​​spyt næsten er kommet sig, selvom det selvfølgelig stadig er 60 procent af det, det var før.

2 - flyvende tænder. En tand skulle trækkes ud. De nederste fortænder begyndte alle at blive sorte i enderne og ved basen. Nekrose begyndte. Jeg behandlede dem på lægens kontor og dækkede dem med kroner et år efter afslutningen af ​​bestrålingen. Og den der blev behandlet parallelt med mig (Andrei fra Simferopol) trak en flok tænder ud seks måneder tidligere. Han er yngre, og hans tænder ikke dækket af kroner viste sig at være større. Og til sidst brækkede han kæben med en rulle. Også konsekvenserne - knogleskørhed.

4 - ændrede smagsoplevelser. Nå, det er ikke det værste. Selvom det påvirker appetitten. Jeg husker, at der opstod en jordbær (seks måneder er gået siden afslutningen af ​​bestrålingen). Jeg købte det, prøv at spise det, det virker ikke - en slags salt. Jeg prøver at drikke øl eller rødvin, alt er lavt alkoholindhold - kun smagen af ​​alkohol i min mund. Jeg kunne ikke drikke kaffe, følte ikke smagen. Nå, du kan klare det. Resten af ​​maden syntes at smage mere eller mindre normal. Over tid er smagsoplevelserne praktisk taget genoprettet med 90 procent. Der er intet galt med aversion mod alkohol og kaffe. Desuden tørrer kaffe stadig en allerede tør hals. Nu kan jeg drikke det, smagen er gendannet, men jeg prøver at drikke det sjældnere. Ikke 3-4 kopper om dagen som før. Jeg drikker mere grøn eller urtete.

5 - candidiasis i halsen og spiserøret. Jeg gik længe, ​​næsten et halvt år, og spyttede en tyktflydende snehvid væske ud fra dybden af ​​halsen, indtil jeg tænkte at aflevere spyt til analyse. Candidiasis plus nogle andre meget skadelige aerobe mikrober. Efter konsultation med en gastroenterolog gennemgik han endoskopi af spiserøret og maven - rigelig candidiasis i spiserøret. Han behandlede ham flere gange med varierende succes. Ikke kun piller til candidiasis, men også en slags immuninjektioner. Til sidst kom jeg til en privat gastroenterolog, der rådgav en diæt, diæt, drikke alkalisk vand, frigive gas fra dem - "Borjomi" og lignende og tygge regelmæssig Nystatin i munden i tre uger. Det ser ud til at være mindre giftigt for leveren. Efter det første kursus blev det lettere, det ser ud til at være bestået. Så kom det tilbage igen. Jeg gentog det igen og bekymrede mig for leveren (overdreven indtagelse af candidiasis-tabletter kan føre til skrumpelever). På en eller anden måde syntes problemet med tiden at forsvinde. Jeg drikker stadig "Borjomi" og lignende.

6 - halsforbrænding og omfattende fibrose. Forbrændingen blev helbredt med salver og Panthenol. Men fibrose forbliver stadig. Men allerede kun under overkæben. Og først var halsen som en kalkun, selv Adams æble var ikke synlig. Halsen var som Krupskajas. Men det forsvandt langsomt. Og først syndede han på skjoldbruskkirtlen. Jeg tjekkede det - alt er i orden. Men hun arbejdede ikke for Andrey.

7 - vægttab og metaboliske ændringer. Jeg har skrevet mere end én gang, at jeg har mistet en masse vægt. Før sygdommen vejede han 96 kg, inden begyndelsen af ​​bestrålingen - 87 kg, efter afslutningen - 74 kg. Min højde er 182 cm. En gang ville jeg tabe mig til 85 kg. Og så en sådan overkill. Jeans plejede at være størrelse 34, nu købte jeg en 30. Men der er en positiv effekt - problemer med pres er væk. Bekymret for, at vægten ikke ville falde længere. Nå, jeg ville tage op til 78 kg - min vægt i 10. klasse (et eller andet sted læste jeg den opfattelse, at dette er den optimale vægt). Men her var det ikke sådan! Sandt nok nægtede jeg sukker, jeg spiste lidt mel. Men alt andet kunne spises hele dagen uden pause, og vægten steg ikke. Som før var der to kg tilbage med væske om natten. Det er en anorektisk drøm. Spis alt i pund, og bliv ikke bedre. Vægtproblemet generede mig i over et år. Undervejs faldt vægten til 71-72 kg under rejsen, når jeg gik meget (op til 27 km om dagen). Først efter bestrålingen forsøgte en bekendt at sætte mig på Herbalife. Jeg købte sejl og windsurfmaster fra hende. det var svært for mig at afvise hende. Hun satte mig på deres kontor i en magisk skala, der ikke kun bestemmer vægt, men også en masse parametre (procentdel af internt fedt osv.). For mig er det stadig et mysterium, hvordan er det? Nå, så overtalte jeg at bruge noget morgenmadspulver, aloejuice og aloe gel til nakken. De lægger vægt på ernæring på en proteindiet. Men på en eller anden måde kunne jeg ikke lide at spise morgenmad, fortynde noget kemisk pulver med vand, og jeg gik langsomt væk fra emnet. Nå, hvad med vægten? Vægten begyndte kun at vokse lidt efter halvandet år. Nu 77 kg, og jeg er helt tilfreds med denne vægt og stoppede med at bekymre mig om den. Som det er kontinuerligt hele dagen.

8 - lyskebrok. Okay så. Ikke kun fedt var væk, men også muskler. Inklusive på maven. Og da jeg aktivt styrtede ned i windsurfing om foråret, og selv med et tungt sejl på 9 kvadratmeter, fik jeg pludselig en lyskebrok efter seks gurneyer. Jeg var nødt til at gå til operation og falde ud af windsurfing i to måneder.

9 - fald i leukocytter. Ved afslutningen af ​​bestrålingen faldt leukocytterne i blodet dramatisk. Først foretog han blodprøver hver uge eller to, spiste kylling og andre fødevarer, der kunne øge hvide blodlegemer og protein i blodet. Først kom leukocytterne sig, så de faldt igen, på en eller anden måde i bølger. Nu scoret på dette.

Nå, her er bivirkningerne som alt.
Og så går jeg i sport (alpint skiløb, windsurfing), jeg tog til Kroatien (Split og øerne) i en uge, til Spanien i to uger (Madrid-Segovia-Toledo-Sevilla-Ronda-Cad is-Cordoba-Madrid), i Transcarpathia og Italien (Mukachevo-Uzhgorod-Lvov-La Thuile (Aosta)) i næsten en måned. Jeg arbejder (tre dage om ugen), for det meste eksternt. Reparationer i hjemmet.

10 - hårtab. Der var midlertidige ulemper med hårklippet. På den anden side begyndte en tyk overskæg og skæg at vokse, hvilket ikke var der før bestrålingen. Så jeg gik med overskæg og spansk skæg i over et år.

Bestråling i onkologiske anmeldelser

God eftermiddag alle sammen!

Jeg ledte efter lignende sager på Internettet og stødte på flere diskussioner i denne offentlighed. Men der er stadig spænding, og måske vil min historie også hjælpe nogen, så jeg besluttede at dele.

Generelt havde jeg smerter i sommeren 2019, da det først syntes mig i halsen, en tur til ØNH gav intet, tandlægen så et sår på den laterale overflade af tungen tættere på bunden, siges at skylle med et antiseptisk middel. Periodisk forløb smerten forresten, men efter 1,5 Månederne så, at mavesåret blev større, og ENT blev sendt til onkologtandlægen, de tog en biopsi, og lægen sagde, at han straks skulle indsamle tests til operationen. Biopsiresultater bekræfter ondartet tumor.

En måned senere opererede de - de fjernede halvdelen af ​​tungen og basen også fra hånden (håndleddet) de tog materiale med nerver (sutur til albuen) og syede det på plads af tungen, på trods af at der ikke var nogen metastaser i lymfeknuderne, de blev også fjernet. Jeg vil ikke engang huske ugen efter operationen - der var et trakeostomihul i nakken for ikke at kvæles fra ødem. I næsen var der et rør, som de fodrede igennem, på grund af hvilke halsen var forfærdeligt øm, der løb konstant savlen / snuden, som næppe hostede op.

Jeg kunne ikke bevæge min hånd, kun en uge senere fik de lov til at bevæge sig og en måned senere udviklede sig.

Der er gået 2 måneder, talen vender langsomt tilbage, men strålebehandling blev ordineret - 30 sessioner. Kun 10 er gået, men alt brænder allerede i munden, jeg føler næppe smagen, og der er heller ingen appetit. Jeg skyller med olie / miramistiner / vita-hyal, efter dem er det bedre, men midlertidigt.

Bekymret for at læben på venstre side ikke bevæger sig, når man taler (hvor en del af tungen blev fjernet). Vras siger, at det måske eller måske ikke kommer sig. Og der er stadig hævelse på hagen.

Hvis nogen har brug for support eller detaljer, så skriv, jeg deler!

Og hvis nogen havde noget lignende, bestået eller ej, så skriv, jeg vil være taknemmelig!

Og rådgiv også en taleterapeut, som du derefter kan henvende dig til for at gendanne lyde.

Jeg beder om hjælp! Guy har en hjernesvulst og har brug for strålebehandling. Ikke klassificeret indlæg!

Hvor mange år på Pikabu har jeg ikke lært at skrive overskrifter.

God dag! Jeg ved, at Pikabu er almægtig! Jeg har brug for hjælp med råd fra læger, onkologer eller en person, der beskæftiger sig med strålebehandling. Min unge mand blev diagnosticeret med en hjernetumor i maj, og i maj blev der udført en operation for at fjerne den, men desværre kunne de ikke fjerne den helt, hjerneødemet begyndte. Vi tilbragte hele sommeren og ventede på den næste operation, og i september havde vi en operation for at fjerne den, men desværre blev kun 90% fjernet, og histologien viste, at den var ondartet. For at fjerne det fuldstændigt har vi brug for strålebehandling, det medicinske institut opkaldt efter Sergey Berezin nægtede os, de sagde, at de ikke tog så komplekse operationer. Problemet er, at han har et hul i kraniet, og at en del af tumoren er fjernet fra hovedet, og strålebehandling vil beskadige huden og ikke heles. (Jeg vedhæfter et foto før og efter operationen). Vi har brug for information om institutioner, hvor de kan tage til strålebehandling. Tak alle sammen med det samme!

Skolepatient

Jeg arbejder som onkolog. Meget ofte vil jeg dele historier fra praksis, men de er: 1) ikke sjove. Jeg ved ikke, om det er passende at skrive dem på en underholdningsportal 2) patienten kan genkende sig selv, hvis han læser. Og selvom jeg ikke giver personlige data, vil det være etisk? Hmm. Generelt. Jeg fortæller denne historie i lyset af de seneste indlæg om kræftbehandling.
Af skæbnes vilje gennemgik jeg for nylig professionel omskoling som radioterapeut, og nu har en kategori af patienter med Hodgkins lymfom dukket op blandt patienterne, og kontingenten er som regel ung.

Og så kom en fyr på 17 år, en kandidatstuderende. I receptionen er en, åben i kommunikation, kendt steder. At dømme efter adfærden, tydeligvis ikke en af ​​de fremragende studerende, og jeg forklarede ham enkelt og let uden at være klog, essensen af ​​behandlingen på mine fingre, hvilket regime der skal følges, ikke at gå glip af sessioner, og at vi for alle problemer relateret til hans helbred er nødt til at støtte dialog. At der ikke er behov for at være bange for at nærme sig, tale, spørge, vi er åbne mennesker, vi prøver at møde patienter i alt. Hvis du ønsker et praktisk tidspunkt til behandling, vil vi diskutere det, fordi du ikke kan springe over skolen, eksamener er på næsen. Generelt blev "spillereglerne" forklaret, han lyttede til alt, underskrev et samtykke til behandling, gik til tomografi, og vi sagde farvel i to dage, mens den dosimetriske plan blev beregnet.
Nå, planen er klar, jeg ringer til ham på min mobiltelefon fra min arbejdstelefon for at invitere ham til den første session. Han ringer, løfter ikke telefonen. Jeg ringede hele dagen. Når arbejdsdagen er slut, sender jeg ham en SMS fra min mobiltelefon med teksten: "I morgen starter behandlingen på dette tidspunkt, kom der og da.".
Han kom på den bestemte dag til tiden, tilsyneladende læste sms'en, og vi begyndte sikkert kurset.
Den næste dag dukkede han ikke op.
Og den næste også.
Telefonen blev tændt, der var bip, men ingen tog telefonen eller ringede tilbage.
Jeg vil skitsere, hvordan jeg havde det i dette øjeblik.
Patienten er registreret på daghospitalet, hvilket i teorien betyder, at jeg skulle afskedige ham for en krænkelse af regimet, for faktisk ved jeg ikke, hvor han er. Hvad hvis han blev ramt af en bil? Hvad hvis han blev syg med noget relateret, og jeg ved det ikke, men han har brug for indlæggelse i en anden institution? Hvad skal jeg gøre med den startede behandling? Hvis hans tilstand forværres, er han derhjemme, og jeg ved det ikke? Måske er du nødt til at overføre ham til en afdeling døgnet rundt? Hvordan retfærdiggør jeg hans indlæggelse, mens han ikke får behandling??
Han oplyste ikke sine forældres telefonnummer, oplysninger om hans helbredstilstand, og skrev: "Jeg stoler ikke på nogen.".
Generelt skal jeg ifølge reglerne udskrive ham, hvis en patient går tabt mens han er på hospitalet.
Men hvordan kan jeg bare tage og stoppe med at behandle en teenager med en ondartet sygdom??
Dette var et etisk dilemma for mig. På den ene side er det en skam. Det er en skam at hugge af skulderen, men hvad hvis jeg har travlt? Samtidig betød det at lade ham på hospitalet komponere en begrundelse for, at sessioner blev savnet, og dette er en forfalskning. Skriv ikke-eksisterende ARVI-fænomener, temperatur og diarré på grund af unøjagtigheder i kosten (ja, forsikringsselskaber holder øje med sengedage). Ring til ham, når han ikke kom igen, og skriv sms, at vi i morgen venter på ham til en session ved så og så (forresten læste han tilsyneladende sms regelmæssigt, siden da han kom, så tydeligt markeret dem tid).
Den næste dag dukkede han op, undskyldte, sagde at han simpelthen ikke havde tid efter skoletid til sessionerne, og det ville ikke være sådan længere. Vi forklarede ham endnu en gang, at kontoret er åbent fra 8-00 til 20-00, og han kan komme som han kan.
Så gik han glip af sessionen igen og undskyldte igen. Så en anden. Og som et resultat modtog han om to uger tre sessioner ud af 10 mulige (og i alt 18 var planlagt).
Jeg må sige, at strålebehandling kræver overholdelse af regimen. I hans tilfælde var der brug for daglige sessioner med omtrent det samme interval på 24 timer, og de kan ikke gå glip af. Denne funktion dikteres af radiobiologi af tumorer, og dette er af største vigtighed. Der er force majeure-begivenheder, og i løbet af kurset går folk glip af en session - to. Ikke dødelig. Men her er det blevet en tradition. Derfor, da han kom til den fjerde session i den tredje uge, blev han behandlet, gav jeg et uddrag med ord om afslutningen af ​​en sådan behandling. Hun forklarede, at strålebehandling ikke er et legetøj, og at hans kursus slutter. Han var forbløffet:
- Og hvad skal jeg nu dø for?.
Et øjeblik syntes det mig, at han var forbavset over, at hvad han blev advaret om - brevet - var sket, men han var faktisk ikke ked af det. Ja, jeg blev advaret hundrede gange om, at vi ikke må gå, ellers vil vi afslutte behandlingen. Men han syntes at tro, at dette var en anden rædselhistorie fra voksne, der bare var strenge, og at det aldrig ville gå i opfyldelse. At vi som forældre vil løbe efter ham med overtalelse, eller at vi har brug for det mere? Var han virkelig ked af det? Det syntes mig, at nej. Hans ord var høje, men han gjorde ikke modstand. Bad ikke om at fortsætte, bad ikke om ikke at skrive ud. Et sekund senere blev han hurtigt klar, sagde "Okay" og gik.
Under udskrivelsen efterlod jeg en anbefaling om, at hvis patienten accepterer stråleterapi, kan han søge igen.
Han kom ikke. Desværre kender jeg ikke hans skæbne, men der er grund til at tro, at alt fungerede. I hans tilfælde er strålebehandling ikke den vigtigste behandling. Håber han har det godt.
Det er en skam, at dette sker, men når alt kommer til alt venter nogen i lang tid i kø til behandling, mens vi laver denne slags arbejde, som ingen har brug for bagefter.

Strålebehandling til mundhulen. Afsluttet.

Fra det enorme kernecentret vil jeg fortælle min historie om strålebehandling eller hvordan jeg gennemgik den.

I dag er min 30. session gået, der er tre mere. For at historien ikke er kaotisk, vil jeg forsøge at bygge den i en midlertidig rækkefølge..

Jeg fik ordineret 33 sessioner på lineære acceleratorer, procedurerne blev udført med en maske. Efter at jeg havde ansøgt om behandling, rådede lægen mig til at gå på hospitalet. Som jeg nægtede med et grin, fordi mange mennesker gør proceduren og går hjem. Kun jeg forstod ikke, at bestråling af hoved og nakke er en anden historie..

Jeg gik i seng med en hævet kind, fordi der var betændelse i spytkirtlen. Jeg fik antibiotikabehandling og mere eller mindre hævede hævelsen sig. I meget lang tid kunne de ikke foretage beregninger, efter at have taget mærkerne, begyndte jeg behandlingen først efter 2 uger.

Selve proceduren er smertefri og går hurtigt. Hvis intet skadede mig, sov jeg normalt. Du går hver dag undtagen lørdag, søndag.

Som jeg sagde, gik jeg ikke til hospitalet, jeg troede, det var noget vrøvl. Men efter 10 sessioner løb jeg for at overgive mig, min tunge brændte, min mund blev til et kontinuerligt sår. Først blev det helt hvidt, derefter rødmet, og hvor kinderne dukkede op på begge sider store sår med pus. Appetit forsvandt ved den 15. session, endeløs opkastning begyndte. Selvfølgelig blev jeg injiceret med de stærkeste smertestillende midler, men min mund fortsatte med at brænde. Følelsen af ​​at dette aldrig ender og ønsket om at smide alt og løbe væk.

Mellem 20-25 sessioner, lidt lettere, men problemet med mad. Der er simpelthen ikke noget ønske om at spise, men hvis du spiser det, begynder opkastning.

Efter den 25. session begynder selve tin. Slimet, som i stedet for spyt bliver til en rådnende væske, der lugter, så der kommer en lugt fra dig et meter væk. Ud over vild svaghed vil du konstant sove, men du kan ikke på grund af stanken i munden. Munden åbnes, og den brungrønne lort flyder. Derudover er halsen hele hævet, eller rettere huden, og det gør ondt. Uanset hvor meget udstrygning det ikke hjælper.

Så selv i weekenden døde en mand i det næste rum, der var lungebetændelse. Der er lidt behageligt, og nu er vi i karantæne.

Denne gang skriver jeg ikke meget, fordi slet ingen styrke. Og et spørgsmål til dem, der har gennemgået dette helvede? Hvornår forsvandt lugten fra munden? hvor længe gik mundtørheden væk, og hvordan gendannede du din diæt??

Indenlandske absurditeter ved protonkræftbehandling

23/11/2018. I dag er det nøjagtigt tre år siden behandlingen af ​​kræftpatienter blev startet i Protvino på basis af protonsynkrotronen, oprettet af det tilsvarende medlem. RAS V.E. Balakin: http://www.protom.ru/. Desuden blev der lige fra begyndelsen gennemført en vellykket behandling for patienter, der ikke tidligere var blevet behandlet. Præcis et år senere, dag efter dag, blev den samme accelerator lanceret i Obninsk.

Kernen i protonkræftterapi er et fysisk fænomen kaldet "Bragg's Peak" - impulsfrigivelse af energi i slutningen af ​​protonvejen. Løbets længde afhænger af deres energi (hastighed).

Til dato har kun vores land den teknologi, hvor tumoren er skudt af "Bragg-toppe" med en tynd stråle med kontrolleret energi, dvs. fyldt med destruktive påvirkninger, som kaviar. Den stejlt faldende højre front af Bragg-toppen samt muligheden for at bestråle tumoren fra forskellige sider i en session gør det muligt for en at komme tæt på de forbudte zoner uden at bestråle dem. Teknologien er sådan, at der ikke forekommer forbrændinger af huden. Selv med bestråling af hjernetumorer falder patientens hår ikke ud. Forresten talte den tidligere russiske onkolog MI Davydov, tilsyneladende ikke noget om nye teknologier, om dem som uundgåelige ledsagende faktorer: http://www.aif.ru/health/life/1368953. På samme sted taler han om behovet for at udføre en indledende kirurgisk operation, som denne type terapi ikke har brug for, og at kun små tumorer kan bestråles. Faktisk: der var bestråling af en hjernetumor med et volumen på 650 milliliter... Den klappende Veronika Igorevna, der "så hurtigt som muligt" sendte M.I. Davydov til de personlige jagtområder, som han havde forberedt på forhånd!

Dette er dog langt fra den største absurditet, at onkologchefen ikke ved, hvad de praktiserende laboratorieassistenter ved. Det er meget vigtigere, at vores medicin inden for strålebehandling af kræft generelt ikke var klar til opfattelsen af ​​banebrydende indenlandske teknologier og fortsætter med at følge den vej, der er beskrevet her: http://dubna-today.ru/stories/110 26. april 2011. Vær opmærksom på billedet og datoen - april 2011. Denne publikation er en typisk absurditet, selvdiskreditering, "squiggle" osv. Fremme af den belgiske proton CYCLOTRON (bare!) I russisk onkologi valgte forfatterne et foto af den russiske SYNCHROTRON, der allerede var klar og installeret i den medicinske bygning med sin skaber, V.E. Balakin, i forgrunden. Samtidig er der hverken en billedtekst til billedet eller et antydning om, at billedet er en indenlandsk udvikling, kvalitativt bedre end det, der er annonceret i teksten. Import erstatning er omvendt og til skade for dig! Og også spørgsmålet: hvor etisk er det at "erstatte" VE Balakin, som ikke kun er involveret i projektet i Dimitrovgrad, men er dens vigtigste modstander: behandling med en diffust stråle er en anakronisme.

Jeg vil ikke behandle sammenligningen af ​​projekter her. Projektet i Dimitrovgrad var "fast", selvom Belgien betalte 200 millioner dollars for det (hvem vil garantere, at de belgisk-fremstillede våben fundet af ISIS i Syrien ikke blev lavet med vores "skøre" penge?) Og mere end 20 er allerede brugt på hele projektet milliarder rubler. Til staten. Omkostningerne og priserne for behandling bliver på en eller anden måde nødt til at vende tilbage, men for nu er spørgsmålet for alle: hvordan man kan overvinde den modsætning, der er anført nedenfor?

I vores land får 1.300 mennesker kræft hver dag. Fra dette øjeblik begynder livet for patienten og hans kære at blive opdelt i "før og efter". Det er kendt, at køerne til behandling er enorme. Imidlertid sker der intet i Protvino, når gaspedalen er konstant klar. Årsagen er, at der ikke er uddannede medicinske specialister. I to år var der kun en radiolog i to byer, derefter i kort tid - to, derefter den første - bæreren af ​​den unikke viden, der blev opnået, mens han arbejdede i direkte kontakt med V.E. Balakin - gik under en kontrakt til Tyskland. Bemærk: der er ingen sådan teknik i Tyskland, men de tilbød en kontrakt, som lægen ikke kunne nægte. På samme tid blev mere end 2 millioner dollars brugt på uddannelse af radiologer i udlandet, men igen er det ikke det: de er overraskede over at finde ud af, at indenlandske behandlingsteknologier er "bedre end i Tyskland.".

Immunitet er vores alt!

Min stråle er ikke startet endnu, men markeringen er allerede udført, testene er udført, jeg venter på min tur. Det viser sig, at acceleratoren brød sammen i to dage, og hele tidsplanen gik ned i afløbet.

Her er et andet problem. Ved den første screening blev der taget en biopsi. Hvis jeg straks modtog cytologien to timer senere (alt er ok der), så måtte histologien vente syv dage. Konklusionen af ​​laboratorieassistenten - pladecelle papilloma i tungen. En onkolog, han ordinerede ikke noget og sagde, at du vil have en stråling - det vil ødelægge alt til helvede))) Nå, ok, jeg troede det, jeg gik for at skylle med kamille. Henviste også til en hæmatolog.

Hvad er papilloma - det samlede navn for godartede tumorlignende formationer på huden med en base i form af et bindevævspapilla dækket med epitel. Generelt er det ikke så farligt på overfladen af ​​huden, men det er aggressivt på slimhinderne, især for kvinder, der har HPV på kønsorganerne. Den mindste svækkelse af immunsystemet og denne byaka KAN genfødes til et ildevarslende sår. Selvfølgelig løb jeg efter sådanne ord for at blive testet for HPV-frimærker, en hel masse af dem. Og her er du, det blev ikke fundet i blodet. Hæmatologen afsagde en dom, viral papilloma. HÆV URGENTLIG immunitet.

Men venner, jeg forstår ikke noget, mine tests er gode efter manipulationerne med min krop. Leukocytter-6.9, hæmoglobin - 113 (let undervurderet), ESR -42 (øget på baggrund af tonsillitis). Hvordan man fastslår, at immuniteten er værdiløs, rent af helbred. Jeg fanger alle infektioner i munden, så svampe, konstant betændelse i smagsløgene, nu er det papilloma. Jeg spiser meget godt, afbalanceret. Jeg besøgte en onco-ernæringsekspert, skrev en menu ud og hvilke produkter jeg skulle lave mad. Det viser sig at genoprette immuniteten med mad og gåture, det er det. Nå, juletræspinde, men hvordan ved du, at du har en god en??

Gutter, del din oplevelse, der gik gennem alle helvede cirkler i kampen mod sygdommen. Hvor længe eller hvor hurtigt kom kroppen tilbage? Hvad de gjorde for at forbedre immuniteten.

P.S. 80% af primære tumorer og tilbagefald skyldes svag immunitet. Statistik fra min læge, skrev disser om dette emne.

Maxillær sinus kræft

Hej Pikabu. Faktum er, at min mor for nylig, efter en anden operation for at fjerne et papillom i næsen, blev diagnosticeret med kræft i venstre maxillary sinus. Sygdommen blev påvist på et tidligt stadium uden metastaser, men med osteodestruktion (ødelæggelse af knoglevæv) i den mediale maxillære væg. Typen af ​​denne kræft er ret sjælden. Mere almindelig hos mænd. Så den behandlende læge ordinerede strålebehandling. Jeg må bemærke, at der i vores land kun er et kræftcenter med periodisk ude af drift bestrålingsapparater. Efter at have overvejet alt, begyndte vi at have tendens til bihulebetændelse, det vil sige fuldstændig fjernelse af maksillær bihule for at forhindre yderligere spredning af tumoren. En sådan operation udføres her, men efter at have talt med en anden læge besluttede vi at overveje behandlingsmuligheder i udlandet, dvs. i Rusland. Måske er nogen stødt på denne type kræft. Jeg vil gerne vide, hvilke behandlingsmetoder der blev brugt, hvad der er sandsynligheden for tilbagefald, omkostningerne ved behandling osv. Enhver information direkte fra en person, der har haft denne sygdom eller fra mennesker, der havde et direkte eller indirekte forhold til dette, vil være meget vigtigt, fordi denne type tumor faktisk er sjælden og derfor mindre undersøgt end andre almindelige kræftformer.

Frivillige til Darwin-prisen i onkologi.

God eftermiddag alle sammen.
I dag vil jeg gerne tale med dig om skødesløshed hos mennesker, der grænser op til sindssyge.
Det ser ud til, du kan skade dig selv meget mere. Du er allerede i onkologi, hvilket er meget sjovere, men nej. Der er kvinder, der forværrer en allerede dræbt tilstand af kroppen.
Tante Lera. Tante Lera har lyve i flere år. Hun kender alle søstrene ved navn. Ved alt her. Går til komplicerede procedurer. Og bringer lægen til hvid varme. På runden siger hun altid, at alt er i orden med hende. Selvom han i en uge nu har lidt af maven. Og er tavs. Som en partisan. Faktum er, at tarmlidelser er ledsagere af stråling. Vi skal holde en diæt. Vi skal tage os af os selv. Hvis der opstår en lidelse, et presserende behov for at fortælle det til lægen. Så giver han hvile. Men hun skriver også ud en dag senere. Her er valget. Enten en mulig alvorlig komplikation i fremtiden (op til tarmkræft) eller udskrivning en dag tidligere. Lera vælger at blive udledt, fordi hun ikke kan lide miljøet og vandet i afdelingen. Hånd ansigt.
Tante Sveta. Sveta lytter altid til lægen med halvdelen af ​​øret. Overtræder alle regler. Favoritret er roesalat. Forbudt med stråling. I den sidste runde klagede hun over generel utilpashed. Da hun fandt ud af årsagerne, viste det sig, at hun tog medicin, som hun selv købte på apoteket, og som hun ikke kunne drikke med strålerne. Jeg lyttede til lægen og sagde, at hun ikke længere ville drikke. Og så drak hun pillen, da lægen gik. Hun hævdede, at det var dårligt for hende fra strålerne, ikke medicinen. Hånd ansigt.
Jeg kan skrive en masse sådanne eksempler. Jeg ser det hver dag. Effekterne af strålerne vises ikke den næste dag. Om et par måneder eller endda år. Og så græder disse kvinder igen i tilbagefaldsafdelingen.
Mine kære, jeg beder jer, tænk lidt på dig selv. Og hvis du har det godt nu, så tænk over, hvordan det vil være godt i fremtiden..
Din mig)))
P.S. Jeg blev engang bedt om at sende et foto. Folk troede ikke, at jeg solede på hospitalet. Jeg gør det. Drasty, det er mig)))

Min medicin dræber mig. Del 6. Institut for Radiologi. Sløvhed og race.

Hurra! PET-resultater er tilbage! Der er ingen metastase, tumoren er krympet fra kemoterapi og venter på et kontrolskud. Indstillingen med kirurgi fjernes, fordi en fuldstændig kur med strålebehandling forudsiges. Hip-hip, uraaaa!
Jeg var pakket i en måned i radiologiafdelingen for stråler. Og her stod jeg over for sådanne øjeblikke, som jeg kun kan dele med dig. Fordi at grine alene er fornærmende))
1. Alle skal forblive sat!
Da jeg kom ind, hvilede afdelingslederen på feriestedet og skulle kun ankomme 2 dage senere. Ved optagelse på afdelingen var castellanen allerede gået hjem i receptionen, så jeg efterlod min jakke med kors i min taske. Som jeg forstår det, var det en jackpot, så du senere kunne gå ud på gaden i receptionens åbningstid for pårørende. Faktisk blev sådanne vandreture forfærdeligt kontrolleret og stoppet af lægepersonalet. Nå, ingen måde! Du kan ikke forlade afdelingen, reglerne er.
Enten blev kvinderne lidt uforskammede, eller det medicinske personale slappede af, men jakker, støvler, tasker med overtøj dukkede op i afdelingens garderobeskabe. Medicinsk personale lukkede øjnene, fordi de indså, at det at være på afdelingen i en måned eller to uden at komme ud er ret ubehageligt. Nogle damer følte sig så frie, at de begyndte at vride sig og åbent gå i overtøj rundt om afdelingen. Nå, hvor sindet til damerne ved jeg ikke. Pigesøstrene bad om ikke at brænde så hårdt, damerne mente, at alt var lovligt.
Lederen ankom. Jeg gik stille gennem afdelingen. Jeg så dette kaos og. Sanktionerne blev indført!
Alle ansatte fik gode og syge mennesker. De gav det højlydt, vejledende, hørte hele afdelingen. Personalet stillede sig op og skyndte sig som en tyfon gennem afdelingerne og skabe. Hyl og skandaler. De tvang alle til at aflevere deres tøj til castellanen, hvilket betyder, at de helt blokerer deres adgang til gaden indtil slutningen af ​​behandlingen. Vi gik gennem køleskabe og natborde med tæpperidser. De fejede alt ud. Usignerede produkter, juice uden udløbsdato og er ligeglad med, at dette er gårsdagens kompot. Lavet til at hælde det ned i vasken.
Anden handling i dette teater var den personlige procession af teaterchefen med læger og medicinsk personale gennem afdelingerne. Alle ophidsere blev straffet mundtligt, indtil tidlig udskrivelse. De, der mest af alt svor, var dem, der gik uforskammet rundt i afdelingen påklædt. Men ved piskemetoden og sådan og sådan en mor blev orden genoprettet.
Om aftenen, en ny runde, nu regner de på hovedet, om alle er i afdelingen. Og så hver aften.
Spørgsmålet er, ja, hvad skulle have kostet dig at skifte sko i gangen og komme ind i afdelingen i hjemmesko og uden jakke gennem hånden? Nu sidder vi alle jævnt på præsten og går kun let åbner vinduet til luftning)))
2. Racing.
Vores regionale apotek har et meget stort område. Tre store bygninger er forbundet med passager, korridorer, elevatorer. Selve den centrale bygning er forbundet med Center for Nuclear Medicine gennem en lang korridor-passage, der går i en vinkel fra anden sal til første. Det er der, der findes acceleratorer og andet udstyr til strålebehandling. Fra min afdeling til spejlskabet er der nøjagtigt 1890 trin i skridttælleren. Langs 2 trapper, 3 store korridorer og 3 passager. Dette er et spor))
I deres absolutte masse, med undtagelse måske af mig, bevæger kvinder i afdelingen sig med hastigheden af ​​en såret beruset snegl under LSD. De elsker at stå i et hjørne og begynde at diskutere, hvem der har mere smerter i benene. Nogle bærer kompressionsstrømper efter operationen. Sådan en amøbe-lignende kvindelig masse. Disse er deltagerne)))
Klokken 10 samles alle, der går til bjælkestationen langsomt i afdelingens lobby. Kryber stille langs gangen. Find ud af i grupper tilstand og stemning. Opkaldet til stillingen ringer. Øjeblikkelig stilhed. Du kan høre vand dryppe i badet i badeværelset 50 meter væk. Vagtplejeplejersken tager telefonen, nikker og lægger på. 18 par øjne stirrede på hende. Stilhed. Sygeplejersken smiler, hun ved, hvad disse kvinder forventer af hende.
- Til speederen! Til teratronen! - hendes stemme lyder i stilheden og. Iiiiiiiihhhhaaaaa! Publikum bryder ind i et forhindringsløb om afstanden til stråleterapirummet. De mest vandrende løber foran, hoblende og haltende fuldender denne skare. Tøfler blandes på betongulvet. Håndklæder flimrer i deres hænder. Lampenes lys lyser sommetider på de skaldede pletter. Benene i kompressionsstrømper vil ikke bevæge sig så hurtigt, men elskerinden på benene gør dem og går meget, meget hurtigt og vatterer som en and. Hurtigere, hurtigere. På en skråning i overgangen har en af ​​de førende kvinder hjemmesko, der glider, og herregud, hun mister lederskab og styrter næsten på sin røv. Resten af ​​de mindre hurtige kvinder indhenter hende. Men nu, målstregen! 2 flere drejninger og et skab med bjælker. Der er! Kvinden fra 3. afdeling sidder sin røv på bænken foran kontoret 2 sekunder tidligere end resten af ​​løberne! Hurra! Hun er en vinder! Fanfare. De misundelige blik hos dem, der løber op. Resten kommer langsomt bagud. Hvorfor har de ikke travlt? OG? Nå, har du nogle ideer? Bingo. Den, der løb først, tog linjen for resten af ​​afdelingen!)))
Og hvor var de alle så travlt? Er det virkelig en så lang procedure, at du skal løbe ad gangene og gulvene, så du først kan sove? Ikke. Hele proceduren for en person varer 2 minutter! To minutter. Det vil sige, at hele mængden roligt kan gennemgå denne procedure på 40 minutter under hensyntagen til enhedens indstillinger og lægge sig ned og stå på den.
Efter løbet kryber alle igen blødt tilbage og klager over knæ og rygsmerter. De når afdelingen, opløses i afdelingerne og venter på en ny dag)))

Artikler Om Leukæmi