Tatiana, Perm
Flavopersin er et vidunderligt lægemiddel. Jeg har taget det i 2,5 år. Der var en forværring af osteothoracic artrose, på anbefaling af en læge drak jeg en øget dosis, og min forbedring kom. Jeg er meget taknemmelig for dette stof.

Lyudmila, Perm

Flavopersin er et eventyrlægemiddel! Fantastisk middel til at hjælpe min mor med at bekæmpe kræft!

Jeg besluttede at drikke Flavopersin for at øge immuniteten. super!

Og så begyndte papillomka at blande sig med, som bh'en klamrede sig fast (undskyld for detaljerne).

Jeg besluttede at anvende det eksternt direkte på papiloma. Smurt det, sandsynligvis i 2 uger,

som jeg husker... det viste sig at være ubelejligt, stoffet holdt ikke, det dryppede.

Jeg gættede at lægge det på et bakteriedræbende klæbemiddel og sætte det på et papilloma.

Efter 2 dage faldt det sporløst af! Ærligt talt var jeg chokeret! Hurtig og smertefri!

Bare et mirakellægemiddel!

Det er også glædeligt, at lokal produktion ikke behøver at blive ledt et sted og tænke på, om den stadig vil blive købt.

B-aya L. G., Perm
Jeg har taget Flavopersin i 4 år. Brystet er ophørt med at gøre ondt, følelsen af ​​kronisk træthed er forsvundet, jeg har mindre smerter, og jeg kan lettere udholde luftvejssygdomme. Tak til skaberne og distributørerne af stoffet.

K-va E.K., traumatolog
Jeg har taget Flavopersin i et år. Resultatet er forbløffende. forsvundne cyster i brystkirtlerne. Hurra. Tak til hele holdet og især V.I.Fomenko. for pleje, venlighed, professionalisme osv. god medicin.
Tarko-salg
Flavopersin er et fremragende middel, det hjælper min mor med grad 4 leverkræft, hun begyndte at spise, hævelsen af ​​benene forsvandt, og hun begyndte at gå. Må Gud give alle helbred.
N.K, Perm
Jeg drak 2 flasker Flavopersin og 2 flasker flavopersin. Pas på. Smerterne i højre side forsvandt op til snitene. Smerterne er forsvundet og er endnu ikke vendt tilbage, selvom jeg ikke har drukket noget i 2 måneder. Jeg følger ikke en diæt.
Natalia, Perm
Flavopersin er et godt middel, det hjalp, 2 cyster løst. Onkologen tog registeret af. Tak allesammen. Med venlig hilsen Natalia.
Pn Yuri, Perm
Flavopersin drak i 3 uger, jeg følte lethed i mine knæ, jeg troede, det var saltaflejring. Lægemidlet hjalp i mænds anliggender - prostata faldt tilsyneladende. Tak til udviklerne.
Natalia, Taganrog
Jeg bestiller et stof til min mand og svigerfar. Min mand blev diagnosticeret med Hashimotos Goiter og thyreoideahyperplasi for mere end 10 år siden. Han nægtede hormonbehandling og begyndte at tage "Oleksin" i flere måneder, efter de første ugers brug følte han en forbedring - hævelsen af ​​skjoldbruskkirtlen faldt, følelsen af ​​at klemme gik forbi, efter en måned følte han en betydelig forbedring i sin generelle tilstand. Hans tilstand forbedredes, og han huskede ikke sygdommen i flere år. Så var der tegn på forværring, igen var der en følelse af kvælning. Oleksin forsvandt fra markedet, så han skiftede til Flavopersin, omend i forbindelse med hormonbehandling, da lægerne skræmte ham med en dårlig prognose. Han hævder, at effekten ikke er så stærk, men ikke desto mindre åbenbar. Mands far har været sengeliggende i flere år efter et slagtilfælde, hjertesvigt begyndte at udvikle sig sidste år, og hævelse af benene dukkede op. Vi begyndte at give ham 1 ml flavopersin hver dag, og efter 3 dage var hævelsen tydeligt faldet. Selvfølgelig tager flavopersin behandling med hjertepatologi, anti-slagtilfælde medicin, venotonik - listen er omfattende, så jeg vil ikke hævde, at kun flavopersin virker. Da den blev annulleret, blev der imidlertid bemærket en forværring af tilstanden. Derfor meget tak for muligheden for at købe dette lægemiddel!
Med venlig hilsen og taknemmelighed, Natalia

D-th, Perm
En vorte eller papilloma dannet under håret på hovedet over øret, det var meget ubehageligt.
Når man kæmmede eller i en frisørsalon, blev en kam konstant fanget på den, plukket op til blod. Han begyndte at smøre den med Flavopersin - efterhånden begyndte den at tørre ud og forsvandt helt. Alt er klart nu. Nu drikker jeg også Flavopersin til forebyggelse, 5 dråber dagligt.
Elena, Izhevsk
Jeg er stadig en nybegynder i din virksomhed, jeg har drukket Flavopersin siden december 2017 som ordineret af en gynækolog, men jeg følte allerede gode resultater, fordi ikke en eneste vinter gik uden forkølelse, og der var ikke engang en løbende næse, selv under influenzaepidemien. Jeg er meget taknemmelig for udviklerne af dette stof. Jeg drikker Flavopersin 10 dråber 1 gang om dagen og 1 kapsel ved frokosttid. Jeg er meget tilfreds med resultatet! Mange tak! Gud velsigne dig!

Lyudmila, Berezniki
Mange tak til udviklerne af Flavopersin-dråberne. I næsten 3 år har vi taget disse dråber med hele familien. Forkølelsestilfældene er faldet kraftigt, immuniteten er steget. Min mor holdt op med at udvikle onkologi. Jeg råder alle til at tage disse "livgivende" dråber!

S. øerne Moskva
I 2 år har jeg nu taget Flavopersin dråber. Jeg havde en godartet tumor i endetarmen på størrelse med et æg, nu er det på størrelse med en ært. Jeg har det meget bedre. Læger reagerede med ironi på dette stof, siger de, det er et kosttilskud, ikke en behandling. Men det hjælper !! Og nu rådgiver de også syge. Dette er et mirakelmiddel.
Jeg har også type II-diabetes. For nylig lærte jeg om "Beregin". Begyndte at acceptere. Sukker nedsat, immunitet øget, jeg har ikke akutte luftvejsinfektioner, min appetit er nedsat - og det er vigtigt for mig, fordi har overvægt.
Mange tak for disse vidunderlige forberedelser, jeg anbefaler alle!

I januar 2016 blev hun opereret for brystkræft. I november samme år blev min mor opereret med samme diagnose..
Vi tager flavopersin begge fra den 1. dag. Hvad kan jeg lide ved ham?
For det første har den to komponenter: fersken og havtorn. Den første handling er antitumor, den anden er et urtemedicin. Sidstnævnte egenskab mærkes med det samme. To dage uden dråber og intet humør. Dette er ikke et forslag. Jeg er selv læge.
For det andet har familien altid haft ARVI. Glemt hvad det er. Øger immuniteten.
Drik dråber, tøv ikke med! Mange tak til alle ansatte i "Livets træ", helbred for dem! Det er vigtigst!

Anfisa Nikolaevna, 78 s. Børnelæge

Jeg har type II-diabetes i de sidste 5 år. Jeg tager hypoglykæmiske lægemidler. Blodsukkeret blev holdt fra 6,5 ​​til 9 enheder. Siden december 2016 begyndte hun at tage Bereginya 10 dråber om morgenen 30 minutter før måltider. Den generelle tilstand er forbedret, jeg bliver mindre træt, jeg begyndte at sove bedre, og stemningen dukkede op. Dosis af antihyperglykæmiske lægemidler blev reduceret med 2 gange. På nuværende tidspunkt holdes sukker inden for normen (5.2 - 5.7). Jeg er meget tilfreds med Bereginya! Mange tak!

I 2002, efter en operation for at fjerne en tumor og stråling, efter at have lært om "Oleksin" i onkologicentret, ankom jeg straks efter udskrivning til Kuibysheva, 78. Jeg mødte doktor Vera Ivanovna, troede hende, at "Oleksin" ville støtte og hjælpe med onkologi og immunitet generelt. Siden da allerede 15 år Jeg ser Vera Ivanovna, og hun er min hovedlæge. Først så jeg Oleksin, nu Flavopersin. Om morgenen når jeg går ud af sengen, skal jeg først drikke en dråbe - og derefter resten af ​​anliggender og bekymringer. Opdraget 4 børnebørn, jeg fører en aktiv livsstil.
Levende og sunde, hvilket er hvad jeg ønsker alle! Tak "Livets træ"!

I "100" år har jeg brugt første Oleksin, nu Flavopersin. Jeg er kræftpatient. Næsten 30 år er gået siden operationen. Jeg tror, ​​dette stort set skyldes stoffet. Derudover støtter han også immunitet. Jeg tager det næsten konstant med lejlighedsvise afbrydelser. Medarbejderne på "Livets træ" hjælper og fortæller mig, hvordan og hvor meget de skal tage, de er meget behagelige, venlige og omsorgsfulde. Det er en stor fornøjelse at kommunikere. Mange tak til dem. Sundhed for dem og held og lykke for alle, alle.

For 13 år siden blev jeg diagnosticeret med reumatoid arthritis efter at have led af flåtbåren encefalitis og borreliose. Smerterne var helvede, bevægelserne var begrænsede, det var svært at gå, hun kunne ikke undvære en tryllestav og en rullator. I 2015 begyndte jeg at tage Flavopersin for at styrke mit immunforsvar. 6 måneder efter at have taget Flavopersin, opgav jeg basillen, deformiteten af ​​leddene stoppede, søvnen blev genoprettet, der er ingen forfærdelige smerter, jeg er mobil, jeg laver forskellige fysiske øvelser, jeg tager ikke ikke-steroide lægemidler, og jeg har ingen osteoporose. Tak for Flavopersin !

Yuri B., Murmansk-regionen.

Jeg henvender mig til producenterne af Flavopersin, og jeg er taknemmelig.

I mere end et kvart århundrede blev diagnosen stillet: "Prostatitis". End bare ikke behandlet, hvilke lægemidler prøvede ikke (Prostamol, Omnik osv.) Alt er ikke længe, ​​og effekten er ikke den samme. K-s N.M. (din forbruger) rådede. Må Gud give ham helbred!

Sundhed og velvære til producenterne og alle ansatte i firmaet "Tree of Life" til sådan en vidunderlig forberedelse. Jeg har det meget bedre.

Mange tak til alle, der fremstiller, distribuerer og forklarer dette vidunderlige stof. Jeg har allerede drukket "Oleksin" (og nu "Flavopersin") i to år, jeg synger det til min mand, jeg reklamerer for det blandt slægtninge og venner - alle taler udelukkende om stoffet med glæde. Der er meget få virkelig effektive stoffer i vores liv - dette er et af de få. Tak igen! Jeg ønsker dig nye vidunderlige udviklinger.

Så der er ingen grund til sygdomme,
Brug for at drikke flavopersin,

Et fremragende og nyttigt kosttilskud,
Og ingen lidelser og lykkeligt liv.

Tag det om morgenen eller til frokost,

Og der er ingen forskellige lidelser, problemer.

Fra al modgang et svar,
Produkter mærket "Milamed".

Regelmæssig forbruger af Flavopersin.

Kontrolleret på mig selv. Tak for dette vidunderlige kosttilskud!

I slutningen af ​​oktober 2015. Jeg lavede blodprøver, og jeg blev diagnosticeret med folinsyæmi (lave niveauer af ferritin og folinsyre). Jeg begyndte straks at tage Flavopersin, 7 dråber to gange dagligt, som anbefalet af en læge. Den 24. december bestod jeg gentagne tests, der viste, at alle indikatorer var normale! jeg har det skønt!

Jeg har sæsonbetinget allergi over for birkeblomstring og andre. Jeg har taget kosttilskud "Bereginya" siden foråret

2015 og lidt et andet angreb ganske let. Jeg begyndte at drikke konstant og bemærkede, at jeg tabte lidt i vægt, selvom jeg i princippet ikke klager over vægten. Men hvad der er mest interessant, ved næste besøg i anti-cellulitemassagen efter en lang pause var massøren overrasket over at bemærke, at laget af subkutant fedt blev tyndere og bestilte også et lægemiddel.

M-va I.V.
Jeg, M-va IV, vil gerne udtrykke min taknemmelighed til NPK Milamed for præparatet Flavopersin. Kolesterolniveauet på 1 måned faldt fra 6,2 til 4,8. Tak til personalet i butikken "Livets træ" for henstillinger om brugen af ​​kosttilskud.

Jeg har taget kosttilskud "Bereginya" i 1,5 måneder. Jeg føler mig mere energisk og sundere, jeg kan mere trygt klare nervøs spænding og stress, jeg har mindre hyppige forkølelser, ødem er faldet.

Jeg fandt ud af, om Beregin fra NPK Milameds websted og besluttede at prøve det. Jeg har taget kosttilskud "Bereginya" i 2 måneder, i løbet af denne korte tid følte jeg en stigning i vitalitet, jeg føler mig mere munter.

Min kone bruger "Flavopersin", jeg er mand, jeg drikker "Bereginya" (Det øger tonen meget.)
Alle er glade!

V.I..
Jeg, V. I., vil sige: "Mange tak!" specialbutikken "Livets træ" til lægemidlet "Flavopersin". Takket være dette stof var jeg i stand til at gå roligt, sove liggende på ryggen eller på min side. Der var et ønske om at leve tak til alle, der opfandt og implementerede dette mirakel.

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: kosttilskud, enheder, svindlere

Bad Oleksin i onkologi: anmeldelser, undersøgelser, priser

Vores besøgende er opmærksomme på reklamen for kosttilskuddet Oleksin. I reklameartiklerne, der ledsager salget af dette kosttilskud, er det angivet, at Oleksin ikke kun er et middel til at forebygge, men også behandle kræft. Hovedkomponenten i tilskuddet er ekstrakt af blomster og blade af fersken. Løfter om en kur mod onkologi skaber altid sund skepsis, især når det ikke engang kommer til stoffer, men til kosttilskud, som pr. Definition ikke er stoffer..

tjek ind

Oleksin kosttilskud, der sælges i form af piller, dråber og tabletter, er registreret af Roszdravnadzor (dateret 15.06.2007)

Producent: FSUE NPO Microgen, Den Russiske Føderations sundhedsministerium, 115088, Moskva, 1. Dubrovskaya st., 15 (produktionsadresse - filial af FSUE NPO Microgen, RF-sundhedsministeriet, Permskoe NPO Biomed, 614089, St. Perm, Bratskaya st., 177)

Anvendelsesområde: Til salg til befolkningen via apoteknetværket og specialbutikker, afdelinger i distributionsnetværket som et biologisk aktivt kosttilskud - en kilde til flavonoider, polyfenoler, en ekstra kilde til C-vitamin.

Ingredienser: Tykt ekstrakt fra ferskenblade, ascorbinsyre, pulveriseret sukker, sukkerkrummer, stivelsessirup.

Oleksin med spirulina - sammensætning: Tyk ekstrakt af ferskenblade, MCC, beta-caroten, spirulina biomassepulver, granuleret sukker eller raffineret sukker, menthol, calcium eller magnesiumstearat, stivelse, tween-80.

Husk på, at tilstandsregistreringen af ​​kosttilskud kun bekræfter dets sundhedsmæssige sikkerhed, men ikke bekræfter den terapeutiske effekt..

Forskning

I modsætning til de fleste kosttilskud er der ifølge Oleksin nogle oplysninger om kliniske forsøg, selvom disse ikke blev udført på mennesker, men på mus. Ifølge resultaterne bemærkes antitumoraktivitet. Andre kilder har oplysninger om den positive virkning af Oleksin på patienter under tilsyn af læger. Samtidig er sådanne undersøgelser som en dobbeltblind placebokontrolleret test, der blev brugt til at bekræfte effektiviteten af ​​nye lægemidler til Oleksin, ikke udført.

Den gennemsnitlige pris på kosttilskud Oleksin er 600-700 rubler pr. Pakke. Kosttilskud, der blandt andet er i stand (ifølge sælgere) til at behandle kræft er i fare: De sælges let af forskellige svindlere. Vi anbefaler ikke for meget betaling for dette kosttilskud.

Vi og vores besøgende vil gerne høre en uafhængig mening om Oleksin fra farmaceuter og læger med speciale i onkologiske sygdomme. Feedback fra almindelige købere af dette produkt er også velkommen..

OLEKSIN anmeldelser

OLEKSIN anmeldelser

  • Klag over anmeldelsen
  • Del en anmeldelse
  • Gennemgangsside
  • Klag over anmeldelsen
  • Del en anmeldelse
  • Gennemgangsside

Faktisk har stoffet "Oleksin" været på markedet i 20 år. Det er i øjeblikket stoppet i produktion, midlertidigt eller permanent, kun få mennesker kender. Den virkelige historie af dette lægemiddel er også lidt kendt. Lægemidlet er 43 år gammelt, opfundet på det tidspunkt af en lidt kendt permforsker Alexei Alekseevich Pleshakov, der studerede urtemedicin på det tidspunkt. Så er det blandt folket. Læs anmeldelsen. Lægemidlet "Oleksin" har faktisk været på markedet i 20 år. Det er i øjeblikket stoppet i produktion, midlertidigt eller permanent, kun få mennesker kender.
Den virkelige historie af dette lægemiddel er også lidt kendt. Lægemidlet er 43 år gammelt, opfundet på det tidspunkt af en lille kendt permforsker Alexei Alekseevich Pleshakov, der studerede urtemedicin på det tidspunkt. Derefter blev han populært kaldt en healer. I 2007 blev han tildelt titlen LÆGER FOR NATURVIDENSKABER. Faktisk er han en legendarisk person uden medicinsk uddannelse for at modtage en doktorgrad ikke i Rusland, men i Europa. Vidste du om dette? Kender du mindst en sådan person? Og dette er en kendsgerning. (Lægerne forstår, hvor vanskeligt det er at opnå dette og håndterer respektfuldt Aleksey Alekseevich).
For mere end 20 år siden kom Galina Mikhailovna Safonova til ham og bad om hjælp i sine lidelser. (vi går ikke i detaljer - dette er ikke etisk). Lægemidlet hjalp hende, og hun inviterede Pleshakov til at arbejde hos Biomed. Derefter blev et patent registreret (der er 4 forfattere i det). Pleshakov, Petrov, Safonova, Carriers og disse oplysninger er gratis på Internettet. Link til patent. Her, lad os fokusere vores opmærksomhed. Navnene i patentet er ikke i alfabetisk rækkefølge, men derefter i hvilken rækkefølge er de? Har du nogensinde tænkt over det? Jeg tror nej. Jeg har heller ikke været opmærksom på dette. Navnene vises i størrelsesorden af ​​bidraget til stoffet:
1. Pleshakov - skaberen af ​​ferskenbladekstraktformlen (han opfandt stoffet).
2. Petrov - direktør for Biomed (selv han stillede sig ikke højere end Pleshakov)
3. Safonova - hoved. BAP-laboratorier.
4. Carriers - skrev en afhandling om Oleksin (Dagonka var også inkluderet i patentet).
Dette er også en kendsgerning.
Fravigelse fra historien. På dette websted er der skrevet en anmeldelse af unge piger (eller måske ikke unge) om, at Safonova kom op med Oleksin. Det er ikke sandt. Som du kan se, deltog hun i registreringen af ​​lægemidlet og forskellige undersøgelser. Pas på, at der foregår en informationskrig, nøjagtig den samme som i Ukraine og Polen. De skjuler sandheden for befolkningen.
Jeg vil fortsætte historien. Biomed har underskrevet en aftale med virksomheden "Tree of Life" om eksklusivt salg af stoffet. Pleshakov forlod efter et stykke tid Biomed på grund af forkert udførte patentdokumenter, og han fik ikke betalt noget som patentindehaver for dette lægemiddel. Alle rettigheder til produktion og salg var juridisk ejet af "Biomed".
I 2014 forlod Safonova Biomed, og endnu tidligere faldt hun ud med virksomheden "Tree of Life". (vi går ikke i detaljer).
2014 var et vendepunkt, PharmCommittee udstedte et dekret om at udelukke alkohol fra kosttilskud. Og på grund af det faktum, at konserveringsmidlet er alkohol i Oleksin - faldt han også under dette dekret.
Mange mennesker har et spørgsmål om, hvordan de kan hjælpe folk, der konstant har taget Olenxin
1. Biomed - begyndte at omregistrere stoffet Oleksin. Om han vil eller ej, med eller uden alkohol, vides endnu ikke.
2. Livets træ - vi indgik en aftale med en anden plante, der begyndte at producere Flavopersin Extart af fersken og havtornblade (50 til 50).
3. Safonova - forlod Biomed til Elmaris og frigav Safol-drikken - Oleksin fra Safonova. Hvorfor hun ikke kunne registrere det som et kosttilskud, er ikke helt klart.
4. En gruppe mennesker, der kendte stoffets historie - henvendte sig til den sande skaber A.A. Pleshakov, efter lange diskussioner åbnede de sammen et firma, der hedder "Oleksin". Og de frigav et nyt lægemiddel "Alexinia", ifølge Pleshakov er stoffet en forbedret formel for Oleksin.
Kære venner, jeg vil gerne henlede opmærksomheden på det faktum, at hvert præparat fremstillet af bladekstrakter sandsynligvis hjælper alvorligt syge mennesker. Og alle disse stoffer blev skabt takket være A.A. Pleshakov, da de bruger hans formel og gratis og uden efterspørgsel. Men det er værd at være opmærksom på, hvilken plante de produceres i. Jo bedre planten er, jo bedre er kvaliteten. Tag en flaske og find produktionsadressen på den, lad mig hjælpe dig:
1. Oleksin - NPO "Biomed"
2. Flavopersin - Fundet en landsby, men ingen adresse. Hvordan det.
3. Safol - Jeg fandt kun adressen. Det er ikke klart, hvor denne bygning ligger.
4. Aleksinia - CJSC "INVIT" baseret på det 4. centrale forskningsinstitut for forsvarsministeriet i Den Russiske Føderation med en international kvalitetsstandard

Folk burde kende sandheden, og hvis du har hørt noget et sted og misforstået, er det bedre at være stille og håndtere det mere detaljeret!

være sund.
Med venlig hilsen, Denis Abramov.

Oleksin - hjælper det mod kræft?

"Oleksin" er et farmaceutisk præparat baseret på flavonoider fra ferskenblade. Produktet fås i form af en væske, der smager bitter og har en behagelig lugt. Dårlig "Oleksin" har bestået kliniske forsøg, hvor forskere har bevist lægemidlets sikkerhed og hypoallergenicitet.

Dette lægemiddel anbefales at tage i lang tid (1-2 år) som et kosttilskud til den daglige diæt, især hvis der er mistanke om kræft.

Oleksin stimulerer ikke-specifik immunitet ved at øge fagocytose og øget produktion af antistoffer. Produktets antioxidanteffekt ligger i dets evne til at rense kroppen for frie radikaler. En antitumoreffekt betragtes som en meget vigtig egenskab ved Oleksin. Kræftpatienter, mens de tager stoffet, bemærker en stigning i muskeludholdenhed og en stigning i smertetærsklen.

Oleksin: brugsanvisning

Det anbefales, at Oleksin tages for at forhindre onkologiske sygdomme og hæve niveauet af ikke-specifik immunitet. Det er især relevant at tage stoffet til mennesker, der lever under forurenede miljøforhold, udsat for erhvervsmæssige farer. Oleksin har også en gavnlig virkning på mennesker med kronisk stress og rus. I tilfælde af kræftlæsion ordineres dette middel som en del af en kompleks anti-kræftbehandling..

Oleksin dråber tages oralt 30 minutter før måltider i en mængde på 5-7 dråber tre gange om dagen. Der er ingen specielle advarsler om varigheden af ​​optagelseskurset. For nemheds skyld har patienter lov til at fortynde lægemidlet i en lille mængde kogt vand.

Oleksins kontraindikationer er mindre allergiske reaktioner på produktets bestanddele. Funktioner ved brug af stoffet af gravide kvinder er ikke blevet undersøgt pålideligt..

Oleksin: virkning og effektivitet af stoffet

Dette biologisk aktive lægemiddel aktiverer alle faser af kroppens immunsystem fra stimulering af fagocytose til produktion af specifikke antistoffer.

Antioxidanteffekten består i identifikation og eliminering af frie radikaler fra kroppen, hvilket forårsager en stigning i antallet af genetiske mutationer.

Anticancereffekten af ​​Oleksin er baseret på den kraftige stimulering af beskyttende evner og neutraliseringen af ​​vævsnedbrydningsprodukter.

Oleksin: bivirkninger og præklinisk godkendelse

Til dato er der ikke fundet nogen bivirkninger af stoffet. Under prækliniske tests blev følgende egenskaber ved Oleksin afsløret:

  • Midlet virker på celleniveau.
  • De fleste patienter havde antiinflammatoriske og analgetiske virkninger.
  • Oleksin afgifter kroppen.
  • Gendannelse af humoral og cellulær immunitet efter stress.
  • Fremmer regenerering af kroppens modstand under brugen af ​​cytostatika til kræftbehandling.
  • Motorisk og orienteringsaktivitet steg hos 65% af kræftpatienter.
  • Overfladiske hudskader under indflydelse af Oleksin heler hurtigere.
  • Stabilisering af blodkemiske parametre.
  • Dårlig "Oleksin" har en beroligende og beroligende virkning på cellerne i centralnervesystemet.
  • Forebyggelse af virus- og bakterieinfektioner.
  • Oleksins effektivitet mod tuberkulose er bevist.
  • Som en del af en kompleks anti-kræftbehandling gør lægemidlet det muligt at reducere doseringen af ​​analgetika og beroligende midler.
  • Oleksin mod kræft fungerer som en hæmmer af væksten af ​​ondartede svulster.

Oleksin: anmeldelser

Her er nogle af kommentarerne fra patienter, der tager Olexin:

  1. En patient diagnosticeret med stadium IV blærekræft siger, at han efter en radikal operation for at fjerne tumoren fik ordineret lægemidlet. Oleksin har brugt det i tre år og bemærker samtidig kroppens generelle tilfredsstillende tilstand og bevarelsen af ​​evnen til selvbetjening.
  2. En patient med en onkologisk diagnose rapporterer efter et femårigt vedligeholdelsesbehandling med Oleksin en forbedring af trivsel såvel som stabilisering af laboratorieblodprøver.

Kosttilskud Mikrogen Oleksin dråber - gennemgang

Dårligt for alle lejligheder! Flydende form for frigivelse.

Oleksin er et lægemiddel, der tilhører kategorien af ​​kosttilskud. Det er ikke et universalmiddel mod alle sygdomme, men det har vist sig at være på den gode side som en assistent for kroppens sundhed.

Jeg lærte om ham ganske tilfældigt fra min mor MCH. Hun arbejder som ambulancelæge, du kan stole på oplysningerne. Producent Micro-Gene, det produceres i tre typer: dråber, tabletter og piller. Hovedsammensætningen er et vandigt ekstrakt af ferskenblade. Og pillerne kommer stadig med spirulina (alger).

De placerer det og anbefaler at tage det som:

- forebyggelse af onkologiske sygdomme, immundefekttilstande;

- beruselse af forskellig oprindelse;

- forebyggelse af sygdomme i det kardiovaskulære, fordøjelsessystemet;

- forebyggelse og hjælpebehandling af gynækologiske sygdomme (menstruationsforstyrrelser, fibrocystisk mastopati, uterin myom osv.);

- kompleks behandling af anæmier af forskellig oprindelse;

- forebyggelse af aldring af kroppen

Kontraindikationer: Graviditet, amning, diabetes mellitus (Oleksin med spirulina), individuel intolerance.

Jeg respekterer dråberne mere end nogen anden, det varer længere, hvis det bruges i henhold til reglerne, og ikke som min MCH))) drypper fra hjertet. Lille flaske 10 ml. Væsken er mørkebrun i farve, lugten og smagen er specifik, men ikke grim, temmelig behageligt neutral)) Den drikkes godt, let, effekten er større. 5-7 dråber i 1/3 kop.

De redder hele vores familie, Oleksin er meget god til forkølelse, når kun sygdommen kommer, drikker du dråber fra hjertet om natten og om morgenen er du allerede energisk) Normalt gav simple farmaceutiske tabletter mig ikke sådan en effekt, kun i kombination med ham! Jeg drak det, snuste i et par dage, og det er det. Så løber jeg sundt. Selv temperaturen stiger ikke. Og jeg tog det også for at normalisere menstruationscyklussen, det hjælper også, udjævner, smerter forsvinder, hvis jeg drikker længere og konstant, åh, hvis ikke for min dovenskab og hukommelse...))) Men med dette hjælper et andet lægemiddel mig, Time Factor. Disciplin) og hjælper også med at normalisere cyklussen.

Ifølge pårørendes observationer har Oleksin en god effekt på fordøjelsen, på toilettet, undskyld, det er lettere at gå. Huden renses, allergiske udslæt reduceres. Vi drikker det alle sammen, vi har ikke tid til at købe det, alle begynder at dryppe, sluge, familien er stor, forlader hurtigt) Det koster meget, flydende omkring 500 rubler. til en flaske, tabletter ca. 200 rubler. Vi tager vores by ind i "Livets træ". Som i andre byer ved jeg ikke, generelt er det meget vanskeligt at finde det, du kan ikke købe det på et apotek, kun fra officielle repræsentanter. Men jeg råder alle til at kigge efter det. Lægemidlet er rigtig godt, men desværre lidt kendt. Være sund!)))

Anmeldelser

Vores kunder er klar til at dele med dig deres vellykkede oplevelse af at bruge phytocomplex ALEXINIA®. Fortæl også din historie.

Hej! Jeg vil dele med alle de gode resultater. Min datter er 12 år, vi fik diagnosen lymfoblastisk leukæmi. Vi har taget Alexinia i et år nu, og vi føler os meget bedre. Lenochka har en appetit, sløvhed og apati er gået, generelt har hun det godt nu. Alle analyser er forbedret markant, og der er ingen eksplosioner i knoglemarven. Tak for "Aleksinia", med håb om fuld bedring vil vi fortsætte med at drikke!

Elich Deyan

Min mor har haft hypertension i 20 år. For flere år siden begyndte vi at bruge sølvvand, købte en ALMEDIS-enhed, forbedret sundheden. Terapi var: en betablokker om morgenen (1/2 Tensec 5 mg), en OTH-hæmmer om aftenen (1/2 Erynorm 50 mg). Trykket var 130-150 / 80-90. Efter 3 dages brug af "Aleksinia" i mængden af ​​3 dråber om morgenen var det ikke længere nødvendigt at tage Erynorm om aftenen, og Tensec var kun 1/4 af 5 mg om morgenen! Nu, efter 20 dages brug, er trykket 120/75. Et meget effektivt phytocomplex, der ikke har nogen analoger i verden. Jeg tager for mig selv til forebyggelse.

Takket være "Oleksin" lykkedes det mig at blive gravid og føde 2 børn! I 2 år har min gynækolog og jeg fundet ud af årsagen til, at jeg ikke kan få børn. Alle mine og min mands tests var normale, vi førte en korrekt livsstil. Vi blev anbefalet "Oleksin", og min mand og jeg begyndte at drikke det i en sundhedsforbedrende dosis. Og resultatet blev tydeligt, det lykkedes os at gøre drømmen til virkelighed. "Oleksin" er unik, den virker gennem immunsystemet og får kroppen til at fungere ordentligt og aktiverer alle systemer i vores krop. Nu drikker vi "Alexinia" med hele familien! Små børn kan lide den nye søde smag af Aleksinia, og vi bliver sjældent syge!

Kristina

Inden for 3 måneder tog hun "Aleksinia" til mastopati. Tidligere, før jeg tog phytocomplex, 3 dage før menstruation, var brystet meget ondt, nu er smerten i brystkirtlerne forsvundet. takke

Tatyana

Mor har kræft i æggestokkene trin 3. Hun havde alvorlige smerter. Efter at have taget "Alexinia" gik smerterne væk, og hun følte sig bedre. Hvad vi ikke har drukket før, var der ikke et sådant resultat. Tak for at anbefale "Alexinia".

Natalia Klyachina

Jeg har taget Alexinia i 6 måneder. Nu er en pause. Under influenzaepidemierne var der ikke engang forkølelse! Dette antyder, at immuniteten stadig øges. Og dette er med en svækket krop (gennemgik 17 kemoterapikurser!). Søvn forbedredes dog ikke som anført i instruktionerne. Jeg er tilfreds med Alexinia.

Yulia Lubnina

I 3 måneder har jeg nu drukket Aleksinia. Gynækolog ordinerede det til mig, jeg begyndte at føle mig meget bedre. En ultralydsscanning viste, at der ikke var nogen cyste, og ubehaget var væk. Jeg vil fortsætte med at acceptere det, anbefale det til min familie og venner.

Natalia Vladimirovna

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed til Alexey Alekseevich Pleshakov for "Oleksin". På et tidspunkt hjalp han min mand med onkologi, man kan endda sige trak ham ud af den anden verden. Jeg er meget glad for, at der nu er en analog - "Alexinia" fra Alexey Alekseevich. Jeg kender hele hans triste historie, at for hans opfindelse blev "Oleksin" ikke betalt noget som udvikler, og at nogle tilpasser sin opfindelse for sig selv, er dette ikke retfærdigt. Folk som ham har brug for at opføre monumenter. Bai Gud selv, han har stadig mange års liv. Mange tak!

Galina

Mine børn voksede op på "Oleksin", nu har vi taget "Aleksinia" med hele sin familie i mere end seks måneder med et forebyggende formål. Forkølelse løber hurtigere, og mine papillomer forsvinder gradvist.

Ekaterina

Jeg har brystkræft. Hun fik ordineret et andet kemoterapikursus, men fik ikke lov på nogen måde på grund af dårlige tests. En kvinde, jeg mødte i onkologicentret, anbefalede Aleksinia til mig. Jeg tog det ikke straks alvorligt, da mange anbefaler noget, de tror, ​​de ved mere end læger. Jeg konsulterede med lægen, som han svarede mig på, ja, du kan prøve det. Og jeg købte det. Faktisk blev gentagne tests forbedret, jeg begyndte at føle mig bedre. tak skal du have.

Anastasia Fyodorovna

Jeg havde et problem inden for gynækologi, uterine fibromer. Jeg har taget Alexinia i 4. måned. For en uge siden foretog jeg en ultralydsscanning - myoma blev ikke fundet. Jeg er meget glad, derfor deler jeg denne nyhed med dig. Nu anbefaler jeg også alle kvinder - "Alexinia"! takke.

Galina Nikitichna

Min mand har lungekræft trin 4, han er 65 år gammel. For 5 måneder siden begyndte vi at tage "Aleksinia". I den første indlæggelsesmåned stoppede kvalme, appetitten og søvn forbedredes. Har for nylig givet op smertestillende medicin.

Inna Lyadova

Jeg har taget Alexinia siden juni 2016 efter bestråling. Jeg stoppede med at blive forkølet, jeg føler en kraftig bølge og et fald i nervøsitet. Mange tak til Alexey Pleshakov, succes i fremtidige aktiviteter og godt helbred.

Ekaterina Sultanova

Vi begyndte at tage Alexinia sammen med min datter - en gynækolog udnævnte mig og gav min datter til at øge neutrofiler og immunitet generelt. For mig ser jeg allerede resultatet - jeg har et humør, jeg begyndte at føle mig meget bedre. Snart vil jeg se en læge, og jeg ser virkelig frem til et godt resultat, og jeg tvivler ikke på det.

Maria Borodina

Min 12-årige barnebarn drak 3 kasser "Aleksinia", og jeg kunne godt lide resultatet, trykket vendte tilbage til det normale, det plejede at blive øget, håret blev tykkere og holdt op med at falde ud. Og vi begyndte at drikke det på grund af en cyste i hovedet, men vi har ikke foretaget en MR endnu, som vi vil, vil jeg helt sikkert skrive. Tak til "Alexinia", nu vil jeg selv prøve at begynde at drikke for hypertension.

Larisa Sultanova

Jeg tog "Aleksinia" i 2,5 måneder, min generelle tilstand forbedredes, jeg begyndte at sove bedre, mit blodtryk vendte tilbage til det normale, catarralsygdommen gik hurtigt og uden konsekvenser. Jeg vil fortsætte med at tage dette phytocomplex og anbefale det til mine pårørende.

Familien Salavatov

Vi kender Aleksey Alekseevich siden 1990, en mand med stort bogstav. Hele familien har taget hans fytokomplekser siden 1990, vi har en ondartet hjernetumor, MR har vist positiv dynamik i 3 år. Tak mor til datteren Katya! Du, som en stjerne, skinner for alle dem, der er udmattede og har mistet håbet om livet. Sundhed for dig og din familie! Med venlig hilsen Salavatov-familien.

Vera Izmailova

Jeg har taget "Aleksinia" for nylig, men bryst ultralyd har allerede vist resultater: mastopati er mærkbart tilbage, to noder er løst (fibramatose). Den generelle sundhedstilstand er forbedret, styrke og styrke er steget. tak skal du have!

Vi drikker "Aleksinia" med hele familien, giver endda min lille datter (3,5 år) 1 dråbe om morgenen. Som mor er jeg meget glad for, at min datter nu sjældent er syg! Tidligere, da vi begyndte at gå i børnehave, var vi syge 2 gange om måneden, men nu har vi ikke været syge i 2 måneder. takke!

Jeg brugte Alexinia til mastopati, efter at en måned med at tage tyngden i brystet forsvandt.

Valentina Vitalievna

Jeg har drukket "Alexinia" i kun 2 måneder og har allerede mærket effekten: min generelle tilstand forbedres. Jeg havde livmoderfibre i op til 7 uger, adenomyose og led også konstant af smerter i underlivet. Efter at jeg begyndte at tage Alexinia, blev mit blodtal forbedret, min menstruationscyklus blev normal, smerter i underlivet forsvandt, og myom i livmoderen faldt til 6 uger. Du kan sige, at jeg allerede er næsten sund, men jeg vil fortsætte kurset indtil fuldstændig bedring. Og vigtigst af alt, jeg tror allerede på det. Tak til min gynækolog Larisa Andreevna, at vi lærte om dette produkt sammen og besluttede at inkludere det i genopretningskurset. Jeg fandt det let på Internettet og adressen, hvor jeg kunne købe det. Tak til producenterne selv for dette "mirakel".

Elena Kobyakova

Hej! Mor havde tarmkræft - de blev opereret, og ti dage senere skete der et slagtilfælde. Højre side er blevet lammet i 4 år. De begyndte at give Aleksinia for nylig, men de begyndte at lægge mærke til resultatet den sjette dag: liggesårene forsvandt, og hun begyndte også at tale, hun talte ikke før, kun lavede lyde. Nu sidder hun alene - før i puder, og hendes hoved hang og vippes ned. Hun spiser sig selv. For nylig spiste jeg suppe, og der var lidt tilbage i pladen, hun tog pladen med begge hænder og sluttede resten, vi var overraskede til tårer. Tidligere blev højre hånd presset tæt mod kroppen, og for at skifte tøj var der et helt problem. Jeg har taget Alexinia siden 26. juli 2018, og i stedet for gråt hår er der kommet sort hår. 8 papillomer på kroppen er forsvundet. Vægten var 100 kg, nu har jeg mistet 7 kg. "Aleksinia" er bare super.

Natalia Polikarpova

På råd fra en ven begyndte jeg for 2 måneder siden at tage Alexinia til forebyggelse. Som et resultat stoppede hun med at tage presstabletter. Trykket er normalt. Den generelle tilstand er forbedret. Om en måned går jeg til en ultralydsscanning, jeg skriver om resultaterne.

Valentina Aksenova

De begyndte at tage Alexinia i maj 2018. De begyndte at blive syge meget sjældnere. Situationen med adenoider er forbedret.

Yulia Abramova

Som mor til 2 piger, der går i børnehaven, ved jeg selv, hvor svært det er, når børn er syge, og hvor meget du skal bekymre dig om dem. Når børn begynder at gå i børnehaven, bliver de ofte syge, og det er det største problem for forældrene! Tilpasning til voksenalderen er i gang, barnet oplever følelsesmæssigt adskillelse fra moderen, og dette er en stor stress for barnets krop. På denne baggrund svækkes barnets immunitet, og det er kun nødvendigt at en nyser i gruppen, da den går igennem hver og som et resultat - sygefravær. Det sker, at den sædvanlige ARVI udvikler sig til en anden sygdom - bronkitis, lungebetændelse, otitis media osv. Genopretning efter sådanne sygdomme tager lang tid, og du kan ikke undvære medicin og antibiotika. Vi er nødt til at lære et barn at bruge kemiske stoffer fra barndommen. Du forstår, at de ikke har en særlig god effekt på andre organer, især leveren. Vi elsker alle vores børn, og vi vil have dem til at være sunde og glade. Jeg anbefaler det naturlige fytokompleks "Aleksinia" til alle mødre - det stimulerer alle forbindelser i immunsystemet, og kroppen er i stand til at bekæmpe forskellige infektioner og vira. Derfor giver jeg hver morgen børn 2 dråber "Aleksinia", og jeg er sikker på, at mine børn har pålidelig beskyttelse mod forskellige sygdomme. Hvis de bliver syge, vil sygdomsprocessen finde sted hurtigt og uden komplikationer. En flaske "Aleksinia" er nok i cirka 3 måneder, det er meget rentabelt og billigt. Jeg ønsker, at alle mødre skal vide om dette, og at alle børn skal være sunde!

100% naturligt fytokompleks

Bestil ALEXINIA til dig selv og dine kære

2015-2020 © Aleksinia LLC

Alle rettigheder forbeholdes. Enhver brug af materialer er kun tilladt med et direkte aktivt hyperlink til aleksiniya.ru

  • Om Alexinia
  • Hjælp med sygdomme
  • Hjælp med onkologi
  • Forbedring af kroppen
  • Hvor kan jeg købe?

Kontakter

    8800550 78 30

LLC "Aleksinia"
614107, Perm, st. Khrustalnaya, 7

LiveInternetLiveInternet

  • tjek ind
  • indgang

-Kategorier

  • HÅNDLAGET (5562)
  • Vi strikker (2208)
  • Indretning (1252)
  • Tilbehør (633)
  • Tøj, fodtøj (593)
  • Indretning (514)
  • Legetøj (245)
  • Beading (120)
  • Nem tegnelektioner (106)
  • Ideer til en fotosession (69)
  • Halloween (57)
  • Modellering (46)
  • DEJLIGE OPDRAG (2710)
  • At tabe sig er lækkert. (1800)
  • UDSEENDE (725)
  • Alt til hår (233)
  • Kropsøvelser (138)
  • Make Up (111)
  • Smuk hud (80)
  • Manicure (54)
  • Personlig (685)
  • bryllup (241)
  • Feriedekoration (81)
  • Interessant (209)
  • Kærlighed (186)
  • Billeder (148)
  • Om fotografering (143)
  • Tips til nybegynderfotografering (10)
  • Photoshop (7)
  • Fantastiske billeder (7)
  • Fotos. Landskabspleje. (6)
  • Video tutorials om fotografering (5)
  • Fotografiskole (2)
  • Fotos af Sonya Kot (116)
  • Udvikling af børn - spil (17)
  • Shopping eller hvad jeg bruger. (seksten)
  • SUNDHED (9)

-fotoalbum

  • Alle (436)

-Søgning i dagbogen

-E-mail-abonnement

-Interesser

  • Alle (62)

-Statistikker

Oleksin og Ovodorin - du kan besejre onkologi!

Torsdag den 13. februar 2014 14:51 + i citatblokken

Der er ikke så mange gode lægemidler, der kan klare kræft. Nej, der er ganske nok lægemidler designet til at bekæmpe kræftceller, men de fleste af dem har mange kontraindikationer og bivirkninger.

Derfor vender flere og flere patienter og læger deres øjne mod traditionel medicin og kosttilskud. Ja, det er et sted uvidenskabeligt, ja, det kan skade kroppen, men hvis du nærmer dig “klogt” for at løse problemet og vælger de rigtige stoffer og urter, kan du slippe af med en række forfærdelige sygdomme uden meget stress på de indre organer og kredsløbssystemet.

Et af de mest unikke kosttilskud, der effektivt kan bekæmpe tumorer, er Ovodorin. Det er skabt på basis af et ekstrakt fra bladene på et ferskentræ og er en vandig opløsning, som i tilfælde af alvorlige sygdomme anbefales at tage dagligt i et år eller to.

Doseringen afhænger af målet: til profylakse bruger de op til 7 dråber om dagen en halv time før måltider, til forkølelse / forkølelse - op til 10 dråber tre gange om dagen, til alvorlige lidelser når doseringen 15 og i ekstreme tilfælde 30 dråber, som også skal tages tre gange på en dag.

Ud over antitumoregenskaber er Oleksin vist som et antioxidant, immunmodulator, adaptogen, antitoksisk, kapillærstyrkende og antistresslægemiddel. Af kontraindikationerne kan kun individuel intolerance over for komponenterne i et kosttilskud bemærkes, hvilket er meget sjældent.

Alt ser ud til at være godt, men er der noget bevis for ovenstående? Ja. På webstedet "Philosophy of Health" kan du læse anmeldelser om olexin, lære om anerkendelse af kosttilskud af forskere, stille spørgsmål til webstedets konsulenter og blive bekendt med produktets kommentar.

Ikke mindre godt er præparatet fra østerssvampens mycelium, opkaldt af udvikleren Ovodorin. Dette kosttilskud fås i form af en gel og sirup, og i den første version tilbyder producenten næsten rent mycelium. Lægemidlet har følgende indikationer:

- Lav immunitet.
- Inflammatoriske processer.
- Onkologi.
- Sår, sår, forbrændinger.
- Svampe-, virus- og bakterieinfektioner.
- Dårlig økologi.
- Forgiftning, inklusive kemikalie.
- Radioaktiv investering.
- Kemoterapi.
- Kronisk træthed.
- Ældre alder.

Du kan snakke meget om de gavnlige egenskaber ved kosttilskud: Hvis du vil vide mere om ovodorin, skal du kigge på portalen "Philosophy of Health". Der er mange interessante, vigtige og nødvendige oplysninger.!

Citeret 26 gange
Kan lide: 6 brugere

Oleksin - hjælper det mod kræft?

"Oleksin" er et farmaceutisk præparat baseret på flavonoider fra ferskenblade. Produktet fås i form af en væske, der smager bitter og har en behagelig lugt. Dårlig "Oleksin" har bestået kliniske forsøg, hvor forskere har bevist lægemidlets sikkerhed og hypoallergenicitet.

Dette lægemiddel anbefales at tage i lang tid (1-2 år) som et kosttilskud til den daglige diæt, især hvis der er mistanke om kræft.

Oleksin stimulerer ikke-specifik immunitet ved at øge fagocytose og øget produktion af antistoffer. Produktets antioxidanteffekt ligger i dets evne til at rense kroppen for frie radikaler. En antitumoreffekt betragtes som en meget vigtig egenskab ved Oleksin. Kræftpatienter, mens de tager stoffet, bemærker en stigning i muskeludholdenhed og en stigning i smertetærsklen.

Oleksin: brugsanvisning

Det anbefales, at Oleksin tages for at forhindre onkologiske sygdomme og hæve niveauet af ikke-specifik immunitet. Det er især relevant at tage stoffet til mennesker, der lever under forurenede miljøforhold, udsat for erhvervsmæssige farer. Oleksin har også en gavnlig virkning på mennesker med kronisk stress og rus. I tilfælde af kræftlæsion ordineres dette middel som en del af en kompleks anti-kræftbehandling..

Oleksin dråber tages oralt 30 minutter før måltider i en mængde på 5-7 dråber tre gange om dagen. Der er ingen specielle advarsler om varigheden af ​​optagelseskurset. For nemheds skyld har patienter lov til at fortynde lægemidlet i en lille mængde kogt vand.

Oleksins kontraindikationer er mindre allergiske reaktioner på produktets bestanddele. Funktioner ved brug af stoffet af gravide kvinder er ikke blevet undersøgt pålideligt..

Oleksin: virkning og effektivitet af stoffet

Dette biologisk aktive lægemiddel aktiverer alle faser af kroppens immunsystem fra stimulering af fagocytose til produktion af specifikke antistoffer.

Antioxidanteffekten består i identifikation og eliminering af frie radikaler fra kroppen, hvilket forårsager en stigning i antallet af genetiske mutationer.

Anticancereffekten af ​​Oleksin er baseret på den kraftige stimulering af beskyttende evner og neutraliseringen af ​​vævsnedbrydningsprodukter.

Oleksin: bivirkninger og præklinisk godkendelse

Til dato er der ikke fundet nogen bivirkninger af stoffet. Under prækliniske tests blev følgende egenskaber ved Oleksin afsløret:

  • Midlet virker på celleniveau.
  • De fleste patienter havde antiinflammatoriske og analgetiske virkninger.
  • Oleksin afgifter kroppen.
  • Gendannelse af humoral og cellulær immunitet efter stress.
  • Fremmer regenerering af kroppens modstand under brugen af ​​cytostatika til kræftbehandling.
  • Motorisk og orienteringsaktivitet steg hos 65% af kræftpatienter.
  • Overfladiske hudskader under indflydelse af Oleksin heler hurtigere.
  • Stabilisering af blodkemiske parametre.
  • Dårlig "Oleksin" har en beroligende og beroligende virkning på cellerne i centralnervesystemet.
  • Forebyggelse af virus- og bakterieinfektioner.
  • Oleksins effektivitet mod tuberkulose er bevist.
  • Som en del af en kompleks anti-kræftbehandling gør lægemidlet det muligt at reducere doseringen af ​​analgetika og beroligende midler.
  • Oleksin mod kræft fungerer som en hæmmer af væksten af ​​ondartede svulster.

Oleksin: anmeldelser

Her er nogle af kommentarerne fra patienter, der tager Olexin:

  1. En patient diagnosticeret med stadium IV blærekræft siger, at han efter en radikal operation for at fjerne tumoren fik ordineret lægemidlet. Oleksin har brugt det i tre år og bemærker samtidig kroppens generelle tilfredsstillende tilstand og bevarelsen af ​​evnen til selvbetjening.
  2. En patient med en onkologisk diagnose rapporterer efter et femårigt vedligeholdelsesbehandling med Oleksin en forbedring af trivsel såvel som stabilisering af laboratorieblodprøver.

Kosttilskud, der ved hvad, hvilken oplevelse

  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 5.054

Venner bedt om at stille et spørgsmål.

Kosttilskuddet Olexin (olexin) er udviklet i Perm. Distributører siger som sædvanlig, at det hjælper "fra alt", især har det kræftegenskaber (ja, det er sandsynligvis analfabeter at sige "kræft", men for det første er jeg ikke læge og for det andet detaljer om dette kosttilskud Jeg ved ikke).
På samme tid er der en kollega, der tog netop dette supplement efter et kemoterapiforløb og hævder, at - ja, kroppen genoprettes bedre, og en eller anden form for forebyggelse af den efterfølgende vækst af tumorceller finder sted.

Hvad er spørgsmålet: er der nogen uafhængige og faktisk i det mindste nogle statistiske data om effekten af ​​netop dette olexin på kræftpatienter?
Først og fremmest er spørgsmålet naturligvis til Perm-lægerne.
Hvis du har brug for detaljer - personligt.

  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • ærværdige theronosaurus
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 2 727
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • ærværdige theronosaurus
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 4992
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Mester i det ondes orden
  • Gruppe: Deaktiveret
  • Indlæg: 840
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Stedfortræder direktør for trykkeriet "Print"
  • Gruppe: Donator
  • Indlæg: 5,005

MumiMasha, bank på premierminister Kiske-Ra.

P.S. I en personlig note, fordi jeg ikke er sikker på, at en ansættelseskontrakt giver hende mulighed for offentligt at udtrykke nogle punkter om stoffet.

  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • megateronosaurus
  • Gruppe: Donator
  • Indlæg: 18144
CITAT (ZLEM @ 22. sep 2005, 13:20)
Jeg kan sige mere. At alle kosttilskud ikke er medicin, men lort, der er skabt for at sippe penge ud af mørke uuddannede mennesker. Det mest der kan være er en placebo-effekt.
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Forsømmelse, vals!
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 5.054

Ja, jeg forstår. Nøgleordene er her:

CITAT (MoominMasha @ 22. sep 2005, 07:15)
Venner bedt om at stille et spørgsmål.

Anmeldelser sendes til dem. Forresten vil ingen erstatte kemoterapi med sammensværgelser og urtete. De spurgte straks, om det var muligt at bruge kompleks.

  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • for nylig på forummet
  • Gruppe: Begyndere
  • Indlæg: 4
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • erfarent forummedlem
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 2255
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Hvem er du?
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 9 879
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Doven læge
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 5.762

Druk din uranskrot dig selv i kviksølv.

Ideelt er, hvad Photoshop kun kan ødelægge.

  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • almindelig bruger
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 51
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Doven læge
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 5.762
CITERE

Den officielle definition [1] af udtrykket er:
"Biologisk aktive fødevaretilsætningsstoffer (BAA) er naturlige (identiske med naturlige) biologisk aktive stoffer beregnet til brug samtidigt med mad eller til introduktion i fødevarer. BAA bruges som en ekstra kilde til mad og biologisk aktive stoffer til optimering af kulhydrat, fedt, protein, vitamin og andre former for stofskifte i forskellige funktionelle tilstande til normalisering og / eller forbedring af den funktionelle tilstand af organer og systemer i den menneskelige krop, herunder produkter, der giver en tonic, mild diuretikum, tonic, beroligende og andre former for handling i forskellige funktionelle tilstande, for at reducere risikoen for sygdomme samt normalisere mikrofloraen i mave-tarmkanalen som enterosorbenter. "

Druk dit uranskrot selv i kviksølv.

Ideelt er, hvad Photoshop kun kan ødelægge.

  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • erfarent forummedlem
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 2255
CITAT (Leo @ 10. december 2008, 18:46)
Du burde have set, hvordan de er lavet. undskyld
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • almindelig bruger
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 103
  • 1
  • Oppe på siden deroppe ^
  • forbipasserende med en fotik
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 1609
CITAT (Muha13 @ 10. december 2008, 23:20)
den eneste aktive ingrediens i dem er din selvhypnose.

super
wow.. de skrev den rene sandhed!

til børnehaven.. immunal + kompatibel eller alfa vit.. og intet andet er nødvendigt, og budgettet er 150 rubler

  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • erfarent forummedlem
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 2255
CITAT (Muha13 @ 10. december 2008, 23:20)
For flere år siden arbejdede jeg i et firma, der beskæftiger mig med kosttilskud. Folk! Spild ikke penge på disse ting. Den eneste aktive ingrediens i dem er din selvhypnose..
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • almindelig bruger
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 103
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • For nylig på forummet
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 1 943

CITAT (APGrade @ 10. december 2008, 20:28)
http://www.registrbad.ru/bad/opredelenie_BAD
http://www.immunoresource.ru/food_supplements/index.php

Den officielle definition [1] af udtrykket er:
"Biologisk aktive fødevaretilsætningsstoffer (BAA) er naturlige (identiske med naturlige) biologisk aktive stoffer beregnet til brug samtidigt med mad eller til introduktion i fødevarer. BAA bruges som en ekstra kilde til mad og biologisk aktive stoffer til optimering af kulhydrat, fedt, protein, vitamin og andre former for stofskifte i forskellige funktionelle tilstande til normalisering og / eller forbedring af den funktionelle tilstand af organer og systemer i den menneskelige krop, herunder produkter, der giver en tonic, mild diuretikum, tonic, beroligende og andre former for handling i forskellige funktionelle tilstande, for at reducere risikoen for sygdomme såvel som for at normalisere mikrofloraen i mave-tarmkanalen som enterosorbenter. "

Indlægget er redigeret af YuRick: 11.12.2008 - 21:05

Artikler Om Leukæmi