Jeg er bange for gastru, tværtimod. og bronchus blev udført i 4 måneder - 2 gange om ugen. de første 2 - lige kiggede - og derefter medicinske - fyld.

frygt ikke dig så. som sagt ovenfor - lyt til lægen. træk vejret, mens han taler. vigtigst af alt trække vejret. hvis du vil hoste op - start vejret hårdt.

proceduren tager maksimalt 5 minutter. inden 10 minutter forberedelse - frysning.

hvis det er virkelig skræmmende - hvis det er muligt, så lad dig injicere en afslapning på en halv time. og ingen bedøvelse er nødvendig.

Shl om tuberkulose.
Jeg var på hospitalet i to uger med lungebetændelse. først derefter lavede de en broncho - og i udvaskningen fra bronchierne - fandt de pinde. før det blev de ikke fundet i sputum.
måske skal du have en CT-scanning? skønt belastningen er flere gange mere end bare røntgen..

Jeg er hundrede bange for gastra.

ikke. stikker blev fundet under bronkoskopi. og da de blev overført til tuberkulosehospitalet (det var i begyndelsen af ​​november), blev CT-scanningen først udført i marts.

de begyndte at fodre dem med anti-tuberkulosepiller - og jeg begyndte at uddele pinde med magt og hoved - de var i sputum og fandt senere og bekræftede diagnosen.

Diaskin blev ikke gjort mod mig. kun mantu er også allerede på hospitalet.

vær ikke bange for bronkoskopi. virkelig ikke så skræmmende og ubehagelig. eller gør som du bliver bedt om - under anæstesi.

Tilgiv mig, jeg vil stadig forstå, har du lige ordineret en broncho efter den sædvanlige lungebetændelse? Når alt kommer til alt er det simpelthen ikke ordineret til alle efter lungebetændelse, så det samme, hvis ikke af CT, så ved røntgen havde de mistanke om dig på røret.? eller lungebetændelse forsvandt ikke i lang tid med konventionelle antibiotika. du har brug for en god grund til udnævnelsen af ​​rustning.

Mantu siger det. var?

Hvad angår en drøm, vil jeg sandsynligvis kigge efter dette og gøre det, tak for rådet igen.

først diagnosticerede de bronkitis, derefter lavede de fluor på klinikken - de sagde lungebetændelse. efter 2 ugers mislykket behandling på hospitalet - de skiftede mine antibiotika tre gange - og alt var ubrugeligt - de ordinerede bronkoskopi. Hvad jeg oplevede, mens jeg ventede på denne procedure. pigeriiii. godt lægen var oprigtig - hun fortalte alt i detaljer, hvordan og hvad jeg ville føle..

og et par timer efter broncho - lægen tog mig stille ind i korridoren for at "tale". sagde, at der blev fundet pinde i skyllen, og at de overførte mig til et andet hospital.

min mantu er øget siden jeg var 14 år gammel.

og siden 20 år gammel har jeg til min skam aldrig gjort fluor.
men sidste år ændrede jeg alt..

vær ikke bange, træk vejret og lyt til læger.

alting falder på plads

dokken, som jeg var på bronchoen til - i 4 måneder gik jeg - sagde han, at onklerne er meget mere nervøse for denne procedure, kvinder er mere lydige -)
og han sagde også - det er hvad du vil gøre - kæmp tilbage, kæmp ikke tilbage - alligevel, jeg vil tvinge dig med denne slange -)

sådan en vidunderlig læge var.
efter de første to måneder - ja, hvordan ville udfyldningsforløbet ende. og da jeg mødte ham (hospitalet gik forbi) spurgte han hvordan jeg hoster? vi kan stadig være som mig. og jeg accepterede med glæde. sådan en procedure - og jeg gik som et kild af glæde.
meget afhænger også af lægen

Nå, her er det i bronkierne at rode med en slange - og der i zheluuuuuuudke. hvad hvis jeg kaster op?

Shl forresten, da de gjorde bronchus - jeg trak vejret gennem min mund. Jeg ved ikke hvorfor forresten)

bronkoskopi. hvem gjorde.

døtre er nødt til at gennemgå denne operation, mistanken om et fremmedlegeme i bronchi (eller rettere, skriv partikler) det mest skræmmende er generel anæstesi, kan nogen støde på et sådant problem, hvordan alt gik.

Brugerkommentarer

hej) vi har nu en lignende situation, min datter stak en perle i næsen, kirurgen kunne ikke trække den ud og skubbede den igennem med en forsigtig bevægelse, så brændte ønebetand og sagde i næsen, og der er ingen mund, som om hun slugte det, og det vil komme ud med afføring, jeg er bange for at i bronkierne væk, efter hvilken tid fik du hoste?

Jeg besvimede, da mine døtre tog blod fra en vene, så jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg vil udholde denne procedure, men det vigtigste er, at alt er i orden med mine døtre.

der er børnene lastet i kort tid. tro at hvis denne procedure ikke udføres, så bliver du nødt til at udføre en fuld operation, og det er meget værre

dette er bestemt værre, vi har haft denne tilstand i mere end to uger nu, og den bliver værre og værre.

især. og under denne procedure fjernes slim fra bronkierne, det bliver lettere at trække vejret

OM ANCOSITION - OPLEV IKKE) - det er ikke skræmmende - det er en kortsigtet procedure. og lavt anæstesi

åh ja, jeg læste om konsekvenserne på internettet, nu er det skræmmende, men naturligvis er det værre, hvis der er noget i bronkierne, og det hele startede der.

wow! Nå så gav du mig tillid!

alt gik fint. gjort tusind gange. på arbejde.

Var der bekræftet et fremmedlegeme på billedet? hvordan er denne mistanke og straks bronkoskopi, og hvis der ikke er noget?

og hvis der er? barnet har hostet i to uger allerede, røntgen afslører ikke en organisk genstand (det vil sige mad) før datteren skubbede æblepartikler ind i næsen. Røntgen er normal (der er ingen bronkitis), blodet er også godt, så der er heller ingen inflammatorisk proces, der er ingen allergi. og hosten er ikke stopper og intet hjælper.

Donerede du blod til kighoste? hvor nøjagtigt hoster?

åh, jeg ved ikke om dette, de tog en generel analyse. Jeg tror, ​​lægerne ville være i stand til at bestemme kighoste, vi vendte os ikke til en. hoste ekspektorant paroxysmal, som om noget forhindrede hende i at trække vejret.

plus for den tredje dag i tempoet under 40, men vi har stadig alle fire hjørnetænder op (jeg forbinder tempoet med dette)

åh, åh, så gør det snart.

men lægerne trækker bare, alt er allerede udelukket, men børnelægen sagde, at du holder øje med yderligere fem dage, og hvis det bliver dårligt, så ring til en ambulance. bøde. Da æblet sidder fast, gik vi på hospitaler i to dage, og ingen ville tage barnet. indtil hype allerede er startet.

og hvem trak æblet ud, lore?

så faktum er, at han ikke kunne trække det ud og bare skubbede det, som han sagde, ned i halsen (og hun slugte ham sådan), men efter det begyndte hun at hoste... undervejs kom det ind i bronkierne, og før det havde vi et par gange hun blev fanget, da hun skød brød og kiks i næsen, så hun åndede noget.

hvordan skubbede du det igennem? hvis han ikke kunne trække det ud, så er det allerede i luftvejene, du var nødt til at se om hun slugte eller ej

Jeg var ærligt i en sådan tilstand, at jeg slet ikke forstod noget, min datter skreg så meget, og min mand holdt det. Lægen sagde, at jeg slugte og troede, og da jeg kom til mig selv, indså jeg, at han ikke gjorde det rigtige plus information på internettet læste meget. og da vi gik til en anden historie, blev hun også overrasket ”hvordan skubbede han igennem. ”Hvis det viser sig, at det er et æble, er det naturligvis garanteret en klage til denne læge.

Hej! Fortæl mig hvordan det sluttede?

Anmeldelser om bronkoskopi

Anmeldelser af steder, hvor bronkoskopi udføres

Min negative anmeldelse om lægen Chernykh N.A. og kun om hende.

Mens jeg behandlede på Research Institute of Tuberculosis, stødte jeg på mange læger - fagfolk inden for deres område. Og mange tak til dem alle. MEN der forbliver ubehagelige minder om en læge (Chernykh N.A.). Efter at have været faldet i hænderne på denne specialist gjorde jeg en stor fejltagelse. Min diagnose: mycobacteriosis i lungerne (bekræftet ved adskillige tests og bronkoskopi) passede ikke Chernykh. Hun, baseret på sine antagelser og kun (uden grund !!... - viser

i form af en "klinisk sag" uden at videregive patientens personlige data.

Patient H. kom til en europæisk klinik med en diagnose af multipel primær kræft:
1. Kræft (plade) i strubehovedet T2N0M0.
2. Kræft (trin 1 urotelkarcinom) i blæren T1NxMo.
Tilstand efter cystoskopi, transurethral resektion af blærevæggen fra 05.06.2014.
Samtidig diagnose: Hypertension grad II, grad 2, risikoen for CVO2. IHD FC I: aterosklerotisk kardiosklerose. ZhKB. Kronisk calculous cholecystitis. Nyrecyster. Katarakt. Sekundær glaukom.
Ved indlæggelse fremlagde patienten aktive klager over hæshed og svære åndedrætsbesvær.
Kirurgisk behandling blev tilbudt på bopælsstedet, patienten nægtede kirurgisk behandling. To strålebehandlingskurser blev gennemført fra 01.21.2013 til 03.29.13
I februar 2014 blev progressionen af ​​processen afsløret - fortsat tumorvækst.

På trods af patientens aktive klager blev patienten efter afslag på operation udskrevet fra hospitalet uden at tilbyde nogen muligheder for at opretholde åndedrætsfunktionen på dette stadium.

På baggrund af sygdommens progression vendte patienten sig til den europæiske klinik.
På basis af klinikken blev der udført laryngoskopi, bronkoskopi for at vurdere den lokale prævalens af tumorprocessen: endoskopisk billede af blastomatøse læsioner i vokalfoldene med spredning til luftrøret; moderat udtalt tracheobronchitis. Sanitet ved aspiration af indholdet.
Ifølge bronkoskopi spredes tumoren til den øvre tredjedel af luftrøret og fylder op til 70% af glottisens lumen.
Med denne prævalens under hensyntagen til den ekstremt høje risiko for stenose i henhold til alle eksisterende internationale og russiske standarder til behandling af strubehovedkræft http://www.nccn.org/professionals/physician_gls/pdf/head-and-neck.pdf anbefales kirurgisk behandling.

Efter grundig at have forklaret risiciene og konsekvenserne af at afvige fra ovenstående standard nægtede patienten kategorisk at gennemgå kirurgisk behandling i volumenet af laryngektomi..

Under hensyntagen til risikoen for at udvikle stenose i strubehovedet med en trussel mod patientens liv blev der foreslået en alternativ behandlingsmetode på den europæiske klinik - cytoreduktiv argonplasma-koagulation efterfulgt af fotodynamisk terapi.
I undersøgelsen http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20559254 i 82% af sådanne tilfælde blev remission opnået på baggrund af en sådan behandling, og åndedrætsfunktionen blev genoprettet. Patienten blev ordineret denne type intervention af sundhedsmæssige årsager..

Inden behandlingen startede, blev patienten grundigt undersøgt i overensstemmelse med den europæiske ESMO-standard https://annonc.oxfordjournals.org/content/21/suppl_5/v184.full.pdf+htm
(koloskopi, herunder under hensyntagen til den primære multipel karakter af kræft hos denne patient, samt at vurdere risikoen for blødning i denne patientgruppe http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2773342/).

For at reducere volumenet af tumormassen før fotodynamisk terapi blev argonplasma-ødelæggelse af tumoren udført på det første trin, derefter blev en PTD-session udført i tilstanden: bølgelængde 662 Nm, total effekt - 335 J, lasereffekt - 560. Eksponering 7 minutter.
Efter behandlingssessionen var det nødvendigt at gentage den endoskopiske undersøgelse for at vurdere effektiviteten: endoskopisk billede af larynx-svælgetumoren, tilstanden efter løbet af cytoreduktiv PTD og APC af tumoren; ingen data for progression; endoskopisk billede af positiv dynamik. Under hensyntagen til dataene for fravær af yderligere tumorvækst og ifølge undersøgelsesdataene for fravær af fjerne metastaser er patienten indiceret til kirurgisk behandling i mængden af ​​laryngektomi. Subjektivt bemærkede patienten en signifikant forbedring i åndedrætsfunktionen og generel trivsel, men nægtede igen det foreslåede omfang af kirurgisk behandling. Det andet forløb af PDT af larynxtumor blev udført. Udskrevet hjem i tilfredsstillende tilstand uden manifestationer af åndedrætssvigt. Blev observeret på bopælsstedet. Inden for flere måneder - uden forringelse.

I juni 2015 begyndte han igen at bemærke en forværring af hans tilstand, en stigning i åndedrætsbesvær.
I forbindelse med den voksende stenose i strubehovedet søgte han lægehjælp.
07/19/15 Indlagt på hospital for en presserende trakeotomi. På grund af sværhedsgraden af ​​tilstanden forårsaget af åndedrætssvigt blev han indlagt på intensivafdelingen. Efter interventionen var der en forbedring i tilstanden.
På grund af forekomsten af ​​tumorprocessen vises patienten kirurgisk behandling i mængden af ​​laryngektomi. Under hensyntagen til på det tidspunkt fænomener af inflammatorisk karakter efter en presserende trakeotomi var udførelse af kirurgisk behandling i det specificerede volumen imidlertid forbundet med høje risici for purulent-septisk komplikationer. Til palliative formål blev argon-plasma ødelæggelse af det stenotiske fokus udført.

Efter behandlingen bemærkede patienten fri vejrtrækning gennem trakeostomi, forbedring af hans tilstand, blev udskrevet i en tilfredsstillende tilstand..

Separat skal det bemærkes, at der under indlæggelse blev indgået en bilateral aftale med denne patient, ifølge hvilken behandlingstaktik kun kan aftales med patienten selv og ikke med hans pårørende (der er andre former, når patienten angiver en slægtning, der også skal træffe beslutninger om behandling).

Patienten nægtede kategorisk radikal operation. Alle afslag blev dokumenteret. Således kunne klinikens læger give patienten kun palliativ, symptomatisk pleje med det formål at lindre åndedrætssvigt, som blev gennemført med succes..

Vi mener, at patienten fik medicinsk behandling af høj kvalitet, der var passende til sin egen sygdom og tilstand, hvilket gjorde det muligt at forbedre hans tilstand og livskvalitet på trods af en alvorlig sygdomsprogression. Vi mener, at den utilfredshed, som forfatteren af ​​indlægget udtrykker, er forbundet med behovet for at betale for behandlingen. Ak, vi ville også være meget glade, hvis staten, forsikringsselskaber eller arbejdsgivere i vores land betaler for behandling af sådanne patienter, som det er tilfældet i udviklede lande. Desværre er organisationen af ​​sundhedsydelser på nationalt plan uden for vores kompetence og autoritet..

Tips til bronkoskopi

Fibrobronchoscopy (FBS) eller fibrolaryngoscopy (FLS) vil være lettere at overføre, hvis du er forberedt på forhånd. Jeg skriver under hensyntagen til oplevelsen af ​​et stort antal patienter og deres fejl.

Begge procedurer skal oprindeligt udføres gennem næsen, men under visse betingelser (for eksempel svær krumning i næseseptum / hævelse af næseslimhinden) er dette ikke muligt, og lægen indsætter endoskopet direkte gennem munden.

Hovedmålet er at visualisere anatomiske strukturer, tilstedeværelsen af ​​tumorer eller betændelse og tage en biopsi. Biopsi er den vigtigste diagnostiske metode, det er ham, der bekræfter denne eller den anden sygdom.

1. begge procedurer er strengt på tom mave, inkl. drik ikke væske

2. Tag et håndklæde med dig, ikke for stort, ikke for lille. Et håndklæde er gemt bag kraven og dækket over munden for at undgå opkast.

3. du ved, at du bliver meget nervøs - tag en pille med beroligende middel

4. advar på forhånd, hvis du er allergisk over for lidokain. det er det, der oftest bruges til anæstesi

5. proceduren tager ca. 10 minutter

6. så snart lidokain hældes i munden - slug medicinen, ind i næsen - sneg dig ind. Lidocain er bitter efter smag

7. Når endoskopet bevæger sig, begynder gagging og hostereflekser, så prøv at fokusere på din vejrtrækning og træk mindre. Jo mere du begynder at hoste, jo mere ryster endoskopet, og jo mindre vil lægen se

8.Hvis du begynder at hoste, kan du sænke hovedet lidt ned, så det akkumulerede spyt (og der vil være meget af det) drænes ind i dit håndklæde

9.Når man tager en biopsi, bliver væv i organet, hvor det kommer fra, skadet, i fremtiden kan der forekomme blodig spyt eller slim samt moderat smerte, det er okay, alt vil heles

10. ved afslutningen af ​​proceduren skal du ikke stå op med det samme, sidde på en stol og sørge for, at hovedet ikke er svimmel, ellers bede om en vatkugle med ammoniak

Ingen duplikater fundet

1. begge procedurer er strengt på tom mave, inkl. drik ikke væske

3. du ved, at du bliver meget nervøs - tag en pille med beroligende middel

Hvis du ikke kan drikke væsker, hvordan skal jeg drikke et beroligende middel??

FBS er ikke altid færdig med generel anæstesi, ingen grund til at opfinde. I dag gennemgik 15 personer denne procedure, og de klarede intet på en eller anden måde med ubetingede reflekser

og hvad har en ikke-planlagt biopsi at gøre med det?

Jeg benægter ikke, at FBS sker under anæstesi, men de fleste af dem gennemgår det bare sådan

Forfatteren skrev alt strengt til det punkt, i år gennemgik han denne procedure og fulgte disse anbefalinger (bortset fra beroligende middel og kendte ikke nuancen fra det 8. punkt), så alt gik endnu lettere end med FGDS. Og da de gjorde det for første gang, blev tagfiltene forklaret på den forkerte måde, jeg forstod ikke det, eller måske voksede ikke lægens hænder derfra, der var en følelse af at jeg druknede (jeg kvalt mig ved hosten), og så spyttede jeg blod hele dagen, selvom biopsien ikke blev taget.
Så alle, der har brug for denne procedure, FØLG HENSTILLINGERNE STRIKT.

Jeg kunne aldrig. Hvordan kan du inhalere væske? Og da jeg klarede mig lidt, blev halsen følelsesløs, og panik begyndte generelt. Så jeg gik.

Da de gjorde FBS mod mig, diskuterede personalet hændelsen - de gjorde FBS til en ældre kvinde gennem f.eks. Højre næsebor, simpelthen fordi den er bredere end den venstre, og hun lader rulle et raserianfald, krævede at ringe til hovedet på det og sagde: "Fjern disse amatører! Jeg har ikke en højre lunge, og de satte en sonde i mit højre næsebor! "

I foråret 2012 fik jeg lungebetændelse. Jeg var på hospitalet i meget lang tid, kom mig ikke. Lavede en bronkoskopi. Minderne er allerede lidt slørede, men jeg vil forsøge at formidle så præcist som muligt.

De sætter mig i en stol. Stolen blev boltet fast på gulvet og havde et opretstående ryglæn og fodstøtte. Designet til at ligne en gammel sovjetisk tandlægestol.

Sprøjtes ind i næsen og halsen med en spray. Cirka 20 sekunder senere spørger de "Er du klar?" Når jeg ved, hvordan anæstesi virker på mig (de lægger tre fyldninger i mine tænder, injiceret hver gang to eller tre gange, og effekten kom ikke med det samme), siger jeg, at det er for tidligt. Med ordene "- Nå, vi må vente på dig hele dagen eller hvad?", De begyndte at skubbe sonden ind i venstre næsebor.

Sonden er en "slange" lavet af segmenter af blank sort plast med en diameter på ca. 5 mm. I arbejdsenden er der en linse, hvorigennem menneskelige indvolde observeres, og et (muligvis flere) huller til prøvetagning. Følelser er ekstremt vanskelige at formidle. Lægen siger "- Wdo-oo-oo-ooh", jeg trækker vejret ind så meget som muligt med en konstant reflekstrang til at kaste op, sonden er avanceret et par centimeter. Jeg troede aldrig, at en person er i stand til at producere en sådan mængde spyt. For ikke at kvæle måtte jeg vippe mit hoved fremad og holde et håndklæde nær min mund. Sygeplejersken pressede sin frie hånd mod armlænet for ikke at ryste. Det blev klart, hvorfor en hård stol boltet til gulvet er nødvendig.

Efter et stykke tid var proceduren afsluttet. De fandt ikke noget galt og sagde, at anden gang (gennem det andet næsebor) kunne proceduren ikke udføres. Her, som jeg forstår det, ser lungen til venstre gennem højre næsebor, til højre - gennem venstre (eller omvendt).

Han vendte tilbage til afdelingen. Efter 10 minutter fungerede anæstesi. Den splittede næse helede i yderligere tre dage.

og med FBS gav de mig sådan en smuk pneumothorax. hjemmefra efter undersøgelse med ambulance tilbage til hospitalet. Derefter 2 uger på hospitalet, røntgenbilleder hver tredje dag og tre forsøg på at pumpe luft ud med en sprøjte indsat under kravebenet. modbydelig fornemmelse.

så snart lidokain hældes i munden - slug medicinen, ind i næsen - sneg dig ind. Lidocain er bitter efter smag.

Hohoho, luksusrådgivning.

Citater fra instruktionerne til lidocain spray:

Det er vigtigt ikke at lade lidocain trænge ind i luftvejene (risiko for aspiration). Anvendelse på svælget kræver særlig opmærksomhed.

Hvorfor foretage en bevidst bronkoskopi? Der er sedation?

Tror du, at hun ikke har nogen bivirkninger? Bedre at være tålmodig i et par minutter.

Sammenlignet med risikoen, som en patient udsættes for under en så alvorlig invasiv procedure som bronkoskopi, er skaden fra propofol ubetydelig, og fordelene er enorme. Patienten føler sig ikke nervøs, kaster op eller distraherer lægen, hvilket reducerer sandsynligheden for selvskading.

Selv gennemgik han gentagne gange gastroskopi under propofol.

bedes du rådgive. gjorde gastro og colon under anæstesi på samme tid. lægen formåede på en eller anden måde også at poopere nasopharynx. foto vedhæftet. nu, da jeg slugte, begyndte jeg at føle, at noget til venstre forstyrrede mig i halsen. Billedet er 2,5 år gammelt, så generede intet - bortset fra at bronkoskopet ikke kunne passere gennem det venstre næsebor. hvad er navnet på proceduren for at komme derinde og tage en biopsi fra denne muck?

Hej! Hvad endte det med? Jeg har bare noget i halsen til venstre for Adams æble, og det gør ondt, når jeg sluger på dette sted)

under endoskopi og der tages en biopsi med pincet. Hvad får dig til at tro, at du har en form for uddannelse der? Jeg tror, ​​lægerne ville se ham. Derudover ville onkologi om 2,5 år helt sikkert dukke op med nogle symptomer, og hvis der var noget i munden / nasopharynx, ville det vokse stort.

Og de gjorde det for mig i en landsby 700 km fra byen og tjente penge. det var meget pissy, og så var det meget smertefuldt (han hostede blod i 5-7 dage, kunne næsten ikke trække vejret næsen

Er virtuel bronkoskopi meget forskellig fra konventionel?

Efter at have rodet igennem internettet går alle + i kraft af det virtuelle, hvorfor gør de stadig det sædvanlige? På grund af det faktum, at virtuelt betalt?

er anderledes - den diagnostiske mekanisme er helt anderledes, kontraindikationerne er forskellige. Faktisk er virtuel bronkoskopi den samme CT

De der. der er en mulighed ved metoden til konventionel bronkoskopi at afsløre, hvad det virtuelle?

Det er bare, at jeg selv behandler lungerne, så jeg er interesseret, men jeg fik ikke ordineret klassisk bronkoskopi.

Hvis intet blev afsløret af virtuel, vil intet blive gjort af FBS

Vidunderlig. Tak for afklaringen.

Under alle omstændigheder er jeg ikke selvmedicinerende, men lederen af ​​pulmonologiafdelingen synes jeg er værd at tro :)

Med FGS bliver jeg bedt om at trække vejret gennem min mund. Så der er næsten ingen gag-refleks. Dette fungerer også her?

etnovidenskab.

Du ved, der er mennesker, der kan lide at ty til ikke-standardiserede og undertiden absurde behandlingsmetoder. And her er min historie om en sådan person.
Til at begynde med arbejder jeg på en privat klinik og laver massage og fysioterapi. For ikke så længe siden kom en ung mand til mig med en hælspor. Normalt ordinerer læger med et sådant problem en magnetisk laser, UST eller UHT. Hvis det ikke hjælper, bruges blokaden (indstiller en injektion med stærk bedøvelsesmiddel).
Men vores karakter var helt klart en af ​​dem, der har et stort sind og ubegrænset fantasi, samt en forkærlighed for at spare 1000 rubler.
Faktisk hvad han kom på - efter at have fundet råd fra bedstemor Agafia fra landsbyen Pi ** afskaffelse, begynder vores patient at lave eddike bad på hælen med en fortynding af eddike til vand 3: 1. Det vil sige 300 ml eddike pr. 100 ml vand. Jeg kan forestille mig, hvordan sælgerne så på ham, da dette geni købte 1,5 liter eddike.
Så 5 procedurer er forbi, smerten er ikke forsvundet, konen er i chok. Og hun er chokeret over, at patienten efter 5 af disse procedurer brændte hele huden på hælen ikke engang til lyserød hud og nogle steder lige til kød.
Hvad er hele denne historie til? Derudover skal du være forsigtig med råd fra alle mulige healere, urtelæger, troldmænd og andre fucks, der tilbyder dig at sluge en 3-ugers gammel æselurin og helbrede din diabetes.

Svar på indlægget "Bedre ikke at risikere det"

Kom på tværs af indlægget "Bedre ikke at tage risici", som viser et billede af laryngoskopet og proceduren for intubation. Kammerater! Nogle gange sker det, at intubation er teknisk umulig, eller der er specielle kontraindikationer, så trakeostomi anvendes.

Foto fra søgemaskinen.

Bare sidde hjemme - det er midlertidigt, men livet er et!

Virus, intelligens, ro

Jeg ville gerne skrive om fodsvamp, men i lyset af de seneste begivenheder vil jeg gerne minde dig om sådanne menneskelige egenskaber som intelligens og selvkontrol.

Vi navngiver ikke infektionen i panden, som denne situation udviklede sig over hele verden, men af ​​en eller anden grund begyndte massepanik og hysteri, hvilket resulterede i teorier om globale sammensværgelser og regeringsreservationer..

Lad os starte i rækkefølge:

1) Der er virkelig en virus.

Vi taler ikke om sæsoninfluenza - det er noget anderledes. Hvert patogent middel har sine egne nuancer af eksistens og udvikling. Denne infektion har en ubehagelig funktion - den kan formere sig i alveolær epitel. Hvordan og hvor meget det reproducerer sig der afhænger udelukkende af tilstanden i kroppens immunsystem, og det er forskelligt for alle.

Risikogrupperne inkluderer: 1) ældre og senile mennesker; 2) personer med medfødt og erhvervet immundefekt; 3) mennesker med forskellige kroniske sygdomme.

De ældres krop er svækket af mange samtidige patologier: hjertesygdomme, pneumosklerose, sygdomme i urinvejene, systemiske læsioner i bevægeapparatet. Alt dette reducerer immunsystemets kampeffektivitet, da alle dets kræfter er rettet mod kampen mod dets krop, desværre.

I betragtning af at ældres lunger ikke er nye, og ofte er deres hærdning, med mindre produktion af lungesmøremiddel (overfladeaktivt middel), er resultatet af virusmultiplikation i alveolens epitel ret trist. Lungerne begynder at fyldes med væske, hvorved deres beboelsesrum falder, og personen begynder at drukne i sit eget biologiske miljø (hvis det er meget kort og uden patofysiologi). I denne situation er ventilation frelsen, som vi ser i resten af ​​verden..

Unge mennesker kan også få stærke smerter, men ofte er de mennesker med alvorlige samtidig patologier og immundefekt, som jeg nævnte tidligere..

Det viser sig, at de unge ikke skal give et helvede? Men nej! En syg person er i det mindste en biologisk gående bombe, og højst den samme ARDS kan udvikle sig (vi googler det selv). Sandt nok er chancen for bedring i dette tilfælde meget højere, men du skal stadig lægge dig på røret, og det er stadig en fornøjelse.

2) Karantæne er en nødvendig foranstaltning.

Ja, dette er sandt, alt følger fra første afsnit. En enkelt person, der beslutter at score på andre, og efter at have ankommet bag en bakke, straks gik til baren for at ramme pigerne og drikke øl, kan frø en figensky med en person, der igen vil frø en anden figesky og så videre til den logiske ende. Vi så et levende eksempel med en velkendt specialist inden for infektionssygdomme, der gik gennem kollegaers og patienters helbred med sin principløse og professionelle uvidenhed. Husk: "Hvis din snude flyder, betyder det ikke, at din nabo bedstefar ikke vil have subtotal lungebetændelse.".

3) Ukontrolleret behandling er ond.

Dette emne har altid tilhørt afdelingen for et pelsbærende dyr, men nu er det blevet endnu mere populært. Folket drikker forskellige former for selvhelbredende potions, gnider deres hænder med videnskabelige stoffer, tryller over hvidløg og radise, indånder dampe af forskellige væsker, spiser paracetamol i pakker osv..

Mine herrer, kammerater - for at helbrede kroppen, ikke for at gå over karburatoren (selvom dette også er helvede, der vil gøre det). Vi er levende systemer, hvilket betyder, at hver har sin egen nuance. Enhver af os kan reagere på helt forskellige måder på det samme stof. Enhver behandling skal være under opsyn af en læge. Hvorfor nævnte jeg paracetamol? Ja, alt er simpelt - efter at de sagde på tv, at han helbredte en infektion, begyndte folk at spise ham til et forebyggende formål..

Hvorfor kan du ikke gøre dette? Ja, fordi det er et lægemiddel, og som enhver medicin er det noget giftigt. I dette tilfælde vil din lever lide. Det er en ting, når du prøver at sænke temperaturen og fjerne betændelse, og en anden ting, når en helt sund pande spiser den tre gange om dagen for ikke at blive syg med virussen. Dette er ikke et antiviralt lægemiddel! Det er designet til at bekæmpe symptomerne, ikke patogenet..

4) du har brug for at drikke antibiotika.

Hvem fortalte dig det? Antibakterielle lægemidler virker ikke mod virusinfektioner, som navnet endog antyder. Antibiotika ordineres til behandling af sekundær flora, som med glæde deltager i udviklingen af ​​en virusinfektion. Der er snesevis af antibiotika, og de virker alle på visse bakterier. Der er ingen universelle stoffer. Dette kan tilskrives punkt 3, men jeg besluttede at tage det ud separat.

5) Panik.

Det er det, der dræber mig mest. Panik er den bedste ven af ​​infektioner. Du skal ikke løbe ned ad gaden og råbe, at alle skal dø. Vi vil alle dø, men ikke her og ikke nu - dette er en naturlig proces, aldring kaldes. For ikke at blive syg, er det nødvendigt at følge reglerne, som "forfærdelige diktatorer og politifolk" (sarkasme, hvis noget) har fortalt os alle i den sidste måned.

Kammerater, det er ikke kun, at karantæne introduceres, og at besøge offentlige steder er forbudt. Alle hygiejnestandarder blev udviklet på menneskeblod. Hundredvis af epidemier klippede jordens befolkning ned, og nu skete det så, at alle i regionen slappede af og glemte, hvordan de skulle vaske hænderne efter gaden og toilettet. Godt gået, chO.

6) Masker.

Her tak til alle hucksters, der besluttede at tjene penge på folks sorg. Maskerne blev simpelthen købt af grossister, og nu er de tilbage med en næse. Deres produktion vil helt sikkert blive bedre, du kan ikke gøre alt i et øjeblik, men mens de ikke er der - sy. Ja, ja - sy. Dette blev undervist i lektionerne om livssikkerhed og arbejdskraft. Lad os få brænderen til at græde en mandlig tåre (#bære en tårebrænder).

For det første kan gasmasken vaskes, for det andet beskytter den meget længere, og for det tredje afhænger dens design kun af dig.

a) hvis du bruger bomuldsuld, bliver masken automatisk engangs, da den ikke kan vaskes.

b) Der skal være mindst 8-9 lag i masken og fortrinsvis 12;

c) det skal dække både næse og hage.

7) Antiseptika.

Ingen grund til at skylle dine hænder i blegemiddel og petroleum - dette giver dig kronisk eksem. Vask dine hænder oftere og rør ikke dit ansigt med dem på gaden. Det er alt hvad du behøver. Brug ikke industrielle alkoholer - det er farligt. Hygiejnestandarder, de er også hygiejnestandarder i Afrika.

Sandsynligvis alle. Alle kan tro på, hvad han vil have mere. Jeg forsøgte bare at koncentrere et par fakta og nyttige råd, der i det mindste kan fjerne misforståelserne med denne infektion. Gå ikke i panik, følg reglerne, værdsæt andre.

Bronkoskopi

Registrering: 06/15/2013 Stillinger: 1 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Er det nok computerdiagnostik, der konstaterede lungekræft, eller er obligatorisk bronkoskopi nødvendig??

Registrering: 12.04.2007 Stillinger: 8 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Standardliste over eksamener:
1. Lægeundersøgelse
2. EKG-standard
3. Undersøgelse af funktionen af ​​ekstern respiration (spirometri)
4. Radiografi af lungerne i to fremspring
5. Beregnet tomografi af brystorganerne 4-5 dage efter den generelle kliniske undersøgelse.
6. Bronchologisk undersøgelse.
7. Indhentning af materiale til morfologisk bekræftelse af diagnosen ved bronchologisk undersøgelse (direkte biopsi, penselbiopsi, transbronchial punktering og pincetbiopsi, aspirationsbiopsi osv.)
8. Morfologisk undersøgelse (biopsier, aspirater, ekssudater, udstrygninger).
9. Ultralydundersøgelse af abdominale og retroperitoneale organer (ambulant)
10. Ultralydundersøgelse af supraklavikulære lymfeknuder (ambulant)

Registrering: 20.12.2015 Indlæg: 3 tak: 0 gange tak: 0 gange ->

Hej! Ved udførelse af fluorografi (på bopælsstedet) blev der fundet en volumetrisk mørkfarvning og en lille mørkfarvning på venstre lunge på højre lunge. Alle test viste negative resultater for kræftceller. Det eneste er øget ESR-41 og lavt hæmoglobin 114. I det øjeblik led jeg af akut bronkitis. Men! Ingen af ​​lægerne lægger særlig vægt på dette. CT-beskrivelsen antyder central kræft. Den første bronkoskopi bragte ingen resultater, da de ikke kunne tage materiale til biopsi på grund af en stor ophobning af slim i bronkierne. Udvaskningen gav et negativt respons på tilstedeværelsen af ​​atypiske celler. Sputum testen er også negativ, testen for tuberkulose er negativ. Jeg gik hurtigt til onkologicentret i Tyumen. Der blev jeg straks tilbudt at forberede mig på operationen. Først efter lange prøvelser, gentagne CT-scanninger, et besøg hos lederen af ​​thoraxafdelingen, gennemgik jeg en anden bronkoskopi. Nu venter jeg på resultatet! Men som jeg forstod, er det ikke en kendsgerning, at det taget materiale vil være informativt. At dømme efter beskrivelsen af ​​den anden CT-scanning, har jeg den sidste fase af kræft. Men! Jeg har ikke feber, mine lymfeknuder er normale, min hudfarve ændres ikke, mine fingre er som fingre, intet har ændret sig, min appetit er fremragende, jeg taber ikke vægt og er glad for første gang i mit liv, jeg er munter. Spørgsmål 1: Kunne den givne diagnose være forkert? 2. Det udtagne materiale til biopsi (intervention i kroppen) fremkalder metastaser, hvis der virkelig er en ondartet tumor? 3. Hvor mange bronkoskopier, biopsier skal du gennemgå for at få et informativt svar? 4. Hvad andet ud over kræft kan blive mørkere i lungebilledet? Jeg ville være meget taknemmelig for et hurtigt svar. Med venlig hilsen Natalia Ivanovna.

Registrering: 20.12.2015 Stillinger: 3 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Anmeldelser om bronkoskopi

Lubimaya, hvis læger finder det nødvendigt, skal denne procedure gennemgås. Forresten, når alt kommer til alt, hvad er bronkoskopi eller -grafisk?
Hvor gammel er din bror? Måske skyldes forslaget om at gennemføre en undersøgelse (bronkoskopi) under anæstesi barnets alder.
Du behøver ikke bekymre dig, du er interesseret i at få din bror til at få en nøjagtig diagnose.?

Der er ingen lokal og generel anæstesi, der er lokal og generel (anæstesi) anæstesi.
Bronkoskopi udføres næsten altid under lokalbedøvelse, under generel anæstesi til særlige indikationer.

alle forstod hinanden (og du er en upstart)

forresten gennemgik børn under 15 år (i det mindste før) ALTID bronkoskopi under generel anæstesi. for barnet vil simpelthen være bange for antallet af rør, der stikker ud af munden !! I vores børns regionale region har det altid været sådan. Voksne diskuterer måske ikke under lokalbedøvelse, men det er jeg ikke enig i !! det er grusomt at se dine bronkier på skærmen og endda alle disse rør - br.

ja, jeg er kun 15 år gammel.. hvordan kunne jeg stadig reagere =)))

mange tak for dit svar! ellers følte jeg mig allerede som en eksklusiv patient :)

Jeg havde en bronkoskopi på Central District Hospital for et par måneder siden - det er selvfølgelig skræmmende, men det føles ikke smertefuldt!!
De foretager lokalbedøvelse og er kun ubehagelige fra følelsesløshed i strubehovedet. Sammen med bronkoskopi tog de vaske til bakteriekultur med bestemmelse af følsomhed over for antibiotika.

Tidligere kiggede de kun på min mave - for dem der ved, hvordan det er, er maven mere modbydelig at se på 1000 gange, når bronkierne ser ud, ingen gagrefleks, du trækker vejret normalt, ingen smertefulde fornemmelser.

Separat om blod - hvis de finder svulster i lungerne, Gud forbyder, vil de klemme et stykke af sig til analyse - måske er det derfor, at nogen har blod.

Jeg kaster snot på mad som regel, men jeg bliver næsten aldrig syg af hoste og snot, hvis jeg tager det op, selv uden en vodka går det igennem en dag eller 2, og med vodka er det nat, men jeg er ikke interesseret i parene indeni, og det er desto mere godt at skubbe mig inde

Anmeldelser om bronkoskopi

Vær ikke overrasket, et bronchoskop kan føres både gennem næsen og gennem munden, afhængigt af nogle omstændigheder.
Bronkoskopi kan udføres på det regionale hospital (i det mindste inden de tog betalte polikliniske patienter, tjek den aktuelle situation i marketingafdelingen), men bemærk, at du ikke i alle tilfælde kan tage en biopsi - det hele afhænger af placeringen af ​​tumoren, det er muligvis ikke tilgængeligt til undersøgelse under bronkoskopi, placeret dybt i periferien af ​​lungen. For at gennemgå en bronkoskopi, især med udsigt til en biopsi, er der behov for nogle tests og undersøgelser (blod-EKG-røntgen, du har sandsynligvis allerede alt, du skal advares på forhånd, hvad du skal medbringe). Af de kommercielle centre blev bronchoskopi, jeg ved det helt sikkert, udført i Avicenna, men prisen bider normalt der. Og uanset hvor du går hen, når du udfører bronkoskopi (såvel som andre undersøgelser og manipulationer), afhænger meget af patientens opførsel, det er vigtigt at følge lægens instruktioner. Jeg vil vove at foreslå, at min bedstefar ikke var særlig tilbøjelig til denne vanskelige og ubehagelige procedure, og med en stor strøm af patienter vil kun få mennesker overtale de lunefulde.

Desværre er en lungelæge, skønt den vigtigste, næppe længere nødvendig, da vi taler om onkologi. Hvis du har brug for en anden mening om lungesager, kan du konsultere en thoraxkirurg på det samme regionale hospital / poliklinik, men de beskæftiger sig ikke med kræft, hvis vi taler om onkologi, vil de blive sendt til Oncology Dispensary eller ikke det Gorke-betalte centrum af Gubernia, de ser ud til at acceptere onkologer fra City Dispensary (de siger, at begge apoteker allerede er blevet samlet, men jeg kender ikke de organisatoriske detaljer). Og hånden med visse former for lungekræft (undskyld, det i almindelig tekst) lider endnu en gang på grund af spredningen af ​​en tumor i lungens øvre lap, og når man bekræfter en sådan diagnose separat, vil hånden i en sådan situation næppe blive hjulpet, og inden onkologidiagnosen fjernes, vil hånden også blive behandlet vil ikke. Så det vigtigste og primære er at beskæftige sig med lungerne.

De kan også ordinere CT / MR, hvis de ikke allerede har gjort det, som en metode til diagnosticering af prævalensen af ​​processen i brystet og bughulen. Dette er måske alt, hvad jeg kan foreslå baseret på de oplysninger, du har givet.

Anmeldelser om bronkoskopi

Jeg havde for nylig... Den såkaldte bronkoskopi i en drøm: P Det var i et diagnostisk center. Lægerne fortalte mig straks, at det i en drøm ikke betyder under anæstesi. Det vil sige, lettere stoffer bruges, og staten vil ligne en normal nats søvn.

Og i endoskopirummet satte de mig i en stol, der ligner en tandlægestol. Hæng et plastforklæde rundt om halsen. De klamrer sig til en lille ting på fingeren, måler tryk og pulsfrekvens)) Derefter - en turnet på venstre arm og en injektion i ulnarvenen. Så snart stoffet blev injiceret, begyndte mit hoved at dreje%) Jeg slappede meget af og havde lyst til at sove. Jeg ville spørge lægerne om noget. Men der var en så kraftig blackout, at det simpelthen var urealistisk at bekæmpe søvn :)) Hvad der skete næste, kan jeg ikke huske)) Men jeg drømte endda noget :)

Jeg kunne ikke huske selve proceduren. Jeg hørte ikke noget og følte ikke engang noget. Da jeg vågnede, var mit hoved svimmel. Desuden gjorde ondt i halsen og næsen. Men efter et par minutter var jeg som en agurk og rejste mig selv op fra stolen))) Jeg fik udleveret en DVD med en optagelse af proceduren... Det viser sig, at de undersøgte og vaskede mine bronkier og endda tog et stykke væv til en biopsi. Jeg tror ikke, dette kan tolereres i fuld bevidsthed: / Jeg blev også filmet på video, under min næse var et sådant serviet, der lignede et håndklæde. Og bronkoskopet blev indsat gennem næsen, hvorfor det gjorde ondt)))

Anmeldelser af klinikker, hvor der udføres bronkoskopi

  • Hvor er

Hvor de gør - 6 adresser i Moskva

14 minutter fra metrostationen VDNKh - at vise på kortet

  • Alexei
  • 06/03/2020
  • fremragende (10 ud af 10)

Høflig læge, opmærksom. Han modtog mig lige til tiden, stillede alle detaljer, spurgte hvad der bekymrede mig, om der var allergi over for stoffer, besvarede alle spørgsmål og ordinerede tests. I fremtiden vil jeg gå til ham!

Anmeldelser om bronkoskopi

nej, når røret er indsat, starter du takykardi - dette er psykologisk, fordi du har noget i halsen (luftrør)
men lægen beder dig (ordrer)) om at trække vejret roligt, og alt går væk
der er ingen smerter på noget tidspunkt
fra det mest ubehagelige: når det blev gjort gennem næsen - det var nødvendigt at gurgle med anæstesi - og det er frygteligt modbydeligt, og når røret passerer, ser det ud til at der er gennemboret noget i næsen, fordi næseborene ikke er særlig store.

men vigtigst af alt skal du ikke afvikle dig selv
da jeg gjorde det for anden gang før operationen, gik denne bronkoskopi bare ubemærket

Artikler Om Leukæmi